+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Csöpög a villanybojler alja? Mi az oka és mi a teendő?

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

Az egészen biztos, hogy a Magyarországon kapható vízmelegítő berendezések közül a Hajdu bojlerek a legmagasabb minőségű és legmegbízhatóbb termékek.

Mivel ezzel a legtöbben tisztában vagyunk, könnyen eshetünk abba a csapdába, hogy elfelejtjük, kihagyjuk a szükséges karbantartást, illetve ellenőrzést, mondván, úgysem romlik el, hiszen kiváló minőségű.

Ez a hozzáállás sajnos nem megfelelő, hiszen a karbantartás hiánya bármilyen típusú vízmelegítő készülék esetében is meghibásodást, vagy a legrosszabb esetben a teljes tönkremenetelt eredményezheti.

Ha már megtörtént a baj, tehát arra gyanakszunk, hogy Hajdu villanybojlerünk meghibásodott, érdemes először felméri a terepet.

Gyakori probléma lehet például a villanybojler aljának csöpögése, amit nagy valószínűséggel csak képzett szakember tud megszüntetni.

MIÉRT CSÖPÖG A HAJDU VILLANYBOJLER ALJA?

Rozsdás víz csöpög a villanybojler aljábolA villanybojler aljának csöpögése többféle problémát is jelezhet. Ha a víz nagyon lassan, alacsony nyomással csöpög a bojlerből, akkor nagy valószínűséggel nem a vízhálózatban keresendő a hiba, hanem a nyomáscsökkentő, illetve a biztonsági szelep romolhatott el.

Ha azonban ezzel ellentétben a víz erőteljesebben csöpög a Hajdu villanybojler aljából, akkor előfordulhat, hogy a tartály extrém módon vízköves, vagy a villanybojler alaplapjának korrodálódásáról van szó.

A nyomáscsökkentő meghibásodásának esetében a berendezés nem szabályozza megfelelően a víznyomást.

Ez a lehetőség rendkívül veszélyes lehet, és ha nem hívunk azonnal képzett szerelőt, akkor a bojlerben kialakult magas nyomás a bojler kilyukadásához, sőt, szélsőséges esetben még robbanáshoz is vezethet!

Érdemes tehát felmérni a kárt, összeírni az általunk tapasztalt gyanús jeleket, majd mindenképpen szakemberhez fordulni, aki a problémát minden esetben biztonságosan és hatékonyan oldja meg!

MI TEHÁT A TEENDŐ, HA SZIVÁRGÁST ÉSZLELÜNK?

csöpögő lyukas bojler cseréjeA szörnyű felismerés után tehát az elsődleges feladatunk az, hogy megvizsgáljuk közelebbről a villanybojlert.

Semmiképp se nyúljunk még hozzá, csak figyeljük meg, milyen hangokat ad ki, milyen intenzitással csöpög belőle a víz, stb.

Ha például rozsdás víz csöpög a villanybojlerből, rögtön helyezzünk alá egy lavórt vagy nagyobb tálat annak érdekében, hogy a rozsda ne fogja össze az alatta lévő csempét, járólapot vagy a kádat.

Miután ez megtörtént, hívjunk szakembert! Nem érdemes az otthoni szereléssel próbálkozni, mert sok esetben rendkívül veszélyes lehet!

 

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!