+36 20 398 7569 [email protected]

Bojler csere

Bojler csere
Az általunk végzett elektromos vízmelegítő – bojler csere ára tartalmazza:
N

A kiszállás árát, és a parkolás díját, Budapesten

N

Vízmelegítő árát helyszínre szállítva

N

Villanybojler leeresztését

N

Elektromos ki - és bekötését

N

Meglévő vízoldali szerelvények le és felszerelését

N

A bojler bekötését, vízzel való feltöltését, beüzemelését

N

Szükség esetén a régi villanybojler elszállítását

Legnépszerűbb bojler fajták

Bojler csere Budapest -Hajdu Aquastic villanybojler beszerelése cseréje Budapest

HAJDU AQUASTIC VILLANYBOJLER CSERE

Hajdu Aquastic eco bojler csere Budapest. Mint minden Hajdu villanybojler úgy a Hajdu Aquastic széria is rendelkezik külső hófokszabályzó gombbal és a működést jelző kontroll lámpával, amivel ellenőrizhetjük a működést.

 • A beállítható melegvíz hőfoka 20 – 65 Celsius fok között állítható.
 • Dupla korrózió ellei védelemmel rendelkezik: védelmét a tartály tűzzománcozása biztosítja, ami kivan egészítve egy magnézium védőanóddal.
 • „C” energia osztályú bojler
 • A 80 literes változat felfűtési ideje 15 – 65 Celsius fokra 2,8 óra.
 • A 120 literes változat bojlerek felfűtési ideje 15 – 65 Celsius fokra 4,2 óra.
 • 2 év teljeskörű és 5 év tartály garanciával kerül felszerelésre. (Abban az esetben, ha a beüzemelést követő 24 -26 hónapban ellenőrizteti a bojler magnézium védő anódját, amit a Hajdu szakszerviz szakemberei végezhetnek el.)

HAJDU Z ERP VILLANYBOJLER CSERE

Hajdu Z Erp bojler csere Budapest. A Hajdu Z ErP forróvíz tárolók is el vannak látva hőmérséklet szabályzó gombbal amit a Z sorozat esetében 0 – 80 fok között szabályozható.

 • A 80 literes változat felfűtési ideje  2,8 óra körüli.
 • A 120 literes változat felfűtési ideje szintén 4,2 óra körüli.
 • A Hajdu Z ErP forróvíz tárolóira 2 év teljeskörű garancia jár, viszont a tartályára 10 év garancia jár. (Abban az esetben, ha a beüzemelést követő 24 -26 hónapban ellenőrizteti a bojler magnézium védő anódját, amit a Hajdu szakszerviz szakemberei végezhetnek el.)
Hajdu villanybojler csere Budapest - Hajdu Z Erp bojler csere 2 + 8 év garancia
Hajdu Smart bojler csere Budapest - Energiatakarékos bojler

HAJDU SMART VILLANYBOJLER CSERE

Hajdu Z Smart bojler csere Budapest. A Hajdu SMART vezérlése gondoskodik új villanybojlerünk energiatakarékos üzemeltetéséröl. Smart bojler néven csak azon villanybojlerek kerülhetnek forgalomba, amik az első hét használat után csökkenteni képesek a felhasznált energiát. Ezért a Hajdu Smart bojlerek garantálják, az energia megtakarítás lehetőségét hiszen hatékonyan és energiatakarékosan állítják elő a melegvízet.

HAJDU SMILEY ENERGIATAKARÉKOS BOJLER CSERE

Hajdu Smiley bojler csere Budapest. A Hajdu Smiley legnagyobb különlegessége a rétegfűtés technológia, amely lehetővé teszi, hogy mindig egyszerre csak annyi vizet melegítsen, amennyire éppen szükség van. Ez már eleve egy energiatakarékos eljárás, viszont az intelligens programjának köszönhetően további villanyáram mennyiséget képes megspórolni, hiszen a vízfelvételi szokásoknak megfelelően állítja be saját magát, ezáltal állandóan a megadott értéktartomány alsó határán tartja a vízhőfokot. A Hajdu Smiley nemcsak, hogy gazdaságosan működik, hanem amellett rendkívül hosszú távon képes zökkenőmentesen dolgozni. A Hajdu Smiley melegvíztároló berendezés roppant könnyen kezelhető, amelyet tovább könnyít a modern kialakítású LED kijelzője, amelyen többek között jelezni tudja a fűtőszakadást, a beépített érzékelők állapotát valamint a szárazfűtésre is figyelmezteti a felhasználót.

Hajdu Smiley bojler csere Budapest - Energiatakarékos rétegfűtés, kerámia fűtőbetét

ARISTON VELIS EVO VILLANYBOJLER CSERE

Hajdu Ariston bojler csere Budapest. Az Ariston Velis arra lett „teremtve”, hogy az ön igényeinek tökéletesen megfelelve, ne csak gyorsan, hanem gazdaságosan állítson elő meleg vizet. A technológiai innovációk ezt a területet sem hagyják érintetlenül, éppen ezért az Ariston termékei csúcsminőséget képviselnek, megfizethető áron. Ez napjainkban azt jelenti, hogy nem csak a beszerzése, de az alkalmazása is takarékos.

Legnépszerűbb bojler fajták

HAJDU AQUASTIC VILLANYBOJLER

Mint minden Hajdu villanybojler úgy a Hajdu Aquastic széria is rendelkezik külső hófokszabályzó gombbal és a működést jelző kontroll lámpával, amivel ellenőrizhetjük a működést.

 • A beállítható melegvíz hőfoka 20 – 65 Celsius fok között állítható.
 • Dupla korrózió ellei védelemmel rendelkezik: védelmét a tartály tűzzománcozása biztosítja, ami kivan egészítve egy magnézium védőanóddal.
 • „C” energia osztályú bojler
 • A 80 literes változat felfűtési ideje 15 – 65 Celsius fokra 2,8 óra.
 • A 120 literes változat bojlerek felfűtési ideje 15 – 65 Celsius fokra 4,2 óra.
 • 2 év teljeskörű és 5 év tartály garanciával kerül felszerelésre. (Abban az esetben, ha a beüzemelést követő 24 -26 hónapban ellenőrizteti a bojler magnézium védő anódját, amit a Hajdu szakszerviz szakemberei végezhetnek el.)

HAJDU Z ERP VILLANYBOJLER

A Hajdu Z ErP forróvíz tárolók is el vannak látva hőmérséklet szabályzó gombbal amit a Z sorozat esetében 0 – 80 fok között szabályozható.

 • A 80 literes változat felfűtési ideje  2,8 óra körüli.
 • A 120 literes változat felfűtési ideje szintén 4,2 óra körüli.
 • A Hajdu Z ErP forróvíz tárolóira 2 év teljeskörű garancia jár, viszont a tartályára 7 év garancia jár. (Abban az esetben, ha a beüzemelést követő 24 -26 hónapban ellenőrizteti a bojler magnézium védő anódját, amit a Hajdu szakszerviz szakemberei végezhetnek el.)

HAJDU SMART VILLANYBOJLER

A Hajdu SMART vezérlése gondoskodik új villanybojlerünk energiatakarékos üzemeltetéséröl. Smart bojler néven csak azon villanybojlerek kerülhetnek forgalomba, amik az első hét használat után csökkenteni képesek a felhasznált energiát. Ezért a Hajdu Smart bojlerek garantálják, az energia megtakarítás lehetőségét hiszen hatékonyan és energiatakarékosan állítják elő a melegvízet.

HAJDU SMILEY ENERGIATAKARÉKOS BOJLER

A Hajdu Smiley legnagyobb különlegessége a rétegfűtés technológia, amely lehetővé teszi, hogy mindig egyszerre csak annyi vizet melegítsen, amennyire éppen szükség van. Ez már eleve egy energiatakarékos eljárás, viszont az intelligens programjának köszönhetően további villanyáram mennyiséget képes megspórolni, hiszen a vízfelvételi szokásoknak megfelelően állítja be saját magát, ezáltal állandóan a megadott értéktartomány alsó határán tartja a vízhőfokot. A Hajdu Smiley nemcsak, hogy gazdaságosan működik, hanem amellett rendkívül hosszú távon képes zökkenőmentesen dolgozni. A Hajdu Smiley melegvíztároló berendezés roppant könnyen kezelhető, amelyet tovább könnyít a modern kialakítású LED kijelzője, amelyen többek között jelezni tudja a fűtőszakadást, a beépített érzékelők állapotát valamint a szárazfűtésre is figyelmezteti a felhasználót.

ARISTON VELIS EVO VILLANYBOJLER

Az Ariston Velis arra lett „teremtve”, hogy az ön igényeinek tökéletesen megfelelve, ne csak gyorsan, hanem gazdaságosan állítson elő meleg vizet. A technológiai innovációk ezt a területet sem hagyják érintetlenül, éppen ezért az Ariston termékei csúcsminőséget képviselnek, megfizethető áron. Ez napjainkban azt jelenti, hogy nem csak a beszerzése, de az alkalmazása is takarékos.

GYIK

Mennyi idő egy bojler csere?

A bojler csere átlagosan 45 percet, maximum 1 óra hosszát vesz igénybe. A csere során leeresztjük a régi villanybojlert, elvégezzük az elektromos kikötést és le- és felszereljük a meglévő vízoldali szerelvényeket. Ezt követően bekötjük az új bojlert, feltöltjük vízzel, majd beüzemeljük. Igény esetén elszállítjuk a régi bojlert.

Mikor érdemes lecserélni a villanybojlert egy újra?

Amikor a bojler kilyukadt vagy visszafordíthatatlanul korrodálódott, mindenképpen cserélni kell. Előfordulhat az is, hogy valamilyen más okból kifolyólag van szükség cserére. Ennek megállapítását bízza szakemberre, mert meglehet, hogy a remélt egyszeri javítás után a végeredmény mégiscsak a bojler csere lesz, s így már összességében többe fog kerülni Önnek, mint ha már először a bojler csere mellett döntött volna.

Milyen bojlert válasszunk?

A Hajdú például megannyi terméket kínál, elérhető áron. S hogy miért lényeges a Hazai forrás? Ha a későbbiekben szervizelésre kerül a sor, bizony nem mindegy, hogy egy-egy alkatrész beszerzése mennyire körülményes, illetve milyen áron jutunk hozzá. Amennyiben Magyar terméket választunk, nemcsak a bojler felszerelés hanem a szervízelés is probléma mentes lesz.

 

Témához kapcsolódó cikkek