+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Mi tévő legyen ha folyik a villanybojler

 

Ha folyik a villanybojler Budapest 12. kerület környékén akkor a legjobb, ha szakemberre bízza a probléma orvoslását.

Hogy ezt miért hangsúlyozzuk ki ennyire?

Az igazság az, hogy a tapasztalataink azt mutatják, hogy az emberek többsége szereti saját kezűleg megoldani a felmerülő nehézségeket.

csöpög folyik a villanybojler

Ez egy csöpögő vízmelegítő esetében roppant egyszerűen végre hajtható forgatókönyvet jelent: a bojler alá lavór, vödör, lábos kerül (kinek-mi akad otthon a keze ügyébe) és ezzel pont kerül az ügy végére.

Ám ez maximum tűzoltásnak tekinthető, de valójában még annak sem, hiszen a probléma gyökerével nem történt semmi, vagyis a hibát kiváltó jelenség továbbra is fennáll, sőt.

Az idő előre haladtával mind jobban veszélyezteti szerkezete épségét.

Nyilván, amíg arra vár, hogy a szerelő kiérkezzen az otthonába, addig a legjobb, ha valahogy felfogja a kifolyó vizet. Ez természetes.

De a megoldás valószínűleg ennél sokkal „bonyolultabb”, s ezért lényeges a professzionális hozzáértés.

MIÉRT FOLYIK A VILLANYBOJLER?

Általánosítani kifejezetten veszélyes ezen a területen, hiszen látatlanban nem lehet tudni, hogy mi okozza az akut jelenséget. Ám a villanybojler eresztése leggyakrabban a tömítésekkel függ össze.

Természetes, hogy idővel, ahogy használja vízmelegítőjét az egyes alkatrészek elfáradnak. A tömítések abszolút ebbe a kategóriába tartoznak.

Ha már nem megfelelő az állaguk, nem képesek ellátni a feladatukat, akkor nemes egyszerűséggel áteresztik a vizet, ami eleinte cseppenként, majd nagyobb mennyiségben mutatkozik meg, a bojler testén kívül.

A csepegés egy darabig az elviselhető kategóriába tartozik, de nyilván a végtelenségig nem hunyhat szemet a jelenség felett.

HA FOLYIK A VILLANYBOJLER BUDAPEST 12. KERÜLETÉBEN

AKKOR A LÁBAS HELYETT A TELEFONJÁT MARKOLJA MEG!

A bojler alá helyezett tálnak egyetlen praktikus előnye van: megakadályozza a csempén, kádban, vagy zuhanyzóban (adott helyszíntől függően) képződő vízkövesedést, ami csak további bosszúságot szerezhetne.

A tömítések rendszeres ellenőriztetésével, vagyis megfelelő időközönként szakemberekkel elvégeztetett karbantartással a csöpögések nagyrésze megelőzhetővé válik, így érdemes az elővigyázatossággal élni.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!