+36 20 398 7569 [email protected]

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Családi villanybojler szerelő vállalkozásunkra a hét minden napján számíthat

Villanybojler szerelő vállalkozásunk családi hagyományokra épül, és a hét minden napján elérhető szolgáltatást nyújt. Tudjuk, hogy a melegvíz-ellátás zavartalansága kritikus jelentőségű, ezért vállaljuk, hogy gyorsan és hatékonyan orvosoljuk a bojlerrel kapcsolatos problémákat. Telefonszámaink az elmúlt 30 évben változatlanok, így Ön mindig tudja, hova forduljon, ha szüksége van ránk.

Szervizelés és Javítás: A Hosszú Távú Megbízhatóságért

Nemcsak a Hajdu villanybojler felszerelését vállaljuk, hanem az idővel esedékessé váló karbantartást és javítást is. Az anód csere, a fűtőszál csere, a hőkorlátozó csere, a hőfokszabályzó csere és a merülőcső csere mind olyan szolgáltatások, melyeket villanybojler szerelőink magas színvonalon végeznek. Ezek a karbantartási munkák elengedhetetlenek a bojler hosszú élettartamának és hatékony működésének biztosításához.

Immár 30 éve foglalkozunk bojlerek beszerelésével, karbantartásával és javításával. Ez alatt a 3 évtized alatt olyan szakmai tudásra tettünk szert, amely Magyarországon szinte egyedülálló. Ennek eredményeként gyakran kollégák is hozzánk fordulnak egy-egy szakmai kérdés kapcsán segítségért!

Hívjon minket még ma!

Ha problémája van a villanybojlerével, ne habozzon felvenni velünk a kapcsolatot. Villanybojler szerelőink szívesen segítenek a hibák diagnosztizálásában, a szükséges javítások elvégzésében és a bojler karbantartásában. Biztosítsa otthona melegvíz-ellátásának zavartalan működését.

 

Nyári Tibor villanybojler szerelő

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Miért válasszon minket?

Számtalan érvünk van, hogy miért jó Önnek, ha velünk dolgozik, de röviden négy okból.

Szakértelem – tényleg értünk hozzá

Egész egyszerűen értünk ahhoz, amit csinálunk és ami legalább ilyen fontos, szeretjük a szakmánkat. Fontos számunkra az, hogy amikor egy ügyfélhez kimegyünk, akkor valódi megoldást kínáljunk.

Megbízhatóság és igényesség

Ez roppant egyszerűnek hangzik, mégis egyre ritkább. Pedig valójában azt gondoljuk, hogy minden jó szolgáltatás mögött az húzódik meg, hogy a szakember tartja magát ahhoz, amit ígért. Időben érkezik, odafigyel a munkájára, nem kapkod és végképp nem azt nézi, hogy miként lehetne a lehető leggyorsabban a lehető legtöbb pénzt leakasztani.

A mi hozzáállásunk az, hogy tisztességes, minőségi munkát adunk ki a kezünk közül, amire büszkék lehetünk. Emiatt nyugodtan adhatunk garanciát, nem kell hetente telefonszámot cserélnünk (20 éve nem is tettük), mert ha csörög a telefonunk akkor nem kell aggódnunk, hogy ki van a vonal másik végén.

Empátia

Végül pedig – ami szintén fontos – bele tudjuk magunkat képzelni az ügyfeleink helyzetébe. Ezért sem hagyjuk őket cserben és nem távozunk úgy, hogy a problémájukat nem oldottuk meg. Mert melegvíz nélkül lenni nem kényelmes. Koszos vízben tisztálkodni szintúgy. Ezért mi mindig felkészülten érkezünk és számolunk azzal, hogy nagyobb a baj, mint azt előre gondoltuk és van megoldási alternatívánk arra is.

Családi vállalkozás vagyunk

A nevünket és az arcunkat adjuk a munkánkhoz. Ennek eredménye az elképesztően alacsony számú garanciális javítás és a kiemelkedően magas ügyfél elégedettség, amire nagyon büszkék vagyunk!

%

Ügyfél elégedettség

Ügyfeleink 99,5 százaléka 5 csillagra értékelt minket!

Rólunk mondták

Miért velünk?

11 érv amiért érdemes minket választania!

N

Szakértőként értünk hozzá

Az egyik legfontosabb érv, hogy egész egyszerűen értünk ahhoz, amit csinálunk. Kívülről-belülről ismerjük a bojlereket, Önnél is tudni fogjuk, mi a teendő.

N

Gyorsan reagálunk

Ránk nem kell heteket várni, mert pontosan tudjuk, hogy melegvíz nélkül mennyire kellemetlen az élet (illetve milyen nehéz a munka mellett a szerelőhöz igazítani a napirendünket).

N

Hétvégén is dolgozunk

Igen, akár hétvégén is kiszállunk (extra felár nélkül), ha akkor van ránk szükség, vagy akkor ér rá. 

N

Időben érkezünk

Ha 9 órát mondunk, akkor az 9 órát jelent és nem délután kettőt. Pontosan tudjuk, hogy senki sem szeret a szerelőre várni, éppen ezért ránk nem is kell. 

N

Számlát adunk

Tisztességesen, minden általunk végzett munkáról számlát adunk, ahogy azt kell!

N

Nincsenek rejtett költségek

A munka megkezdése előtt megmondjuk, hogy mennyit fog fizetni. Nincsenek rejtett költségek és meglepetések. Árképzésünk itt a weboldalon elérhető és nem fog a helyszínen változni!

N

Van nálunk alkatrész

Biztos ismeri azt a helyzetet is, amikor „Alkatrészre van szükség, meg kell rendelnem…!” – hangzik a szakember szájából. Ilyenkor szintén jellemzően csak pár hét és megoldódik a probléma. Velünk ilyen helyzet sem fordulhat elő, mert MINDIG van nálunk cserealkatrész is!

N

Van nálunk cserebojler

Előfordult már Önnel, hogy a szerelő azt mondja „Nem javítható, cserélni kell?” Ilyenkor már csak pár hét és megoldódik a probléma. Ez nálunk nem fordulhat elő, mert MINDIG van nálunk cserebojler. Mi úgy távozunk, hogy a problémát megoldottuk!

N

Elvisszük a leszerelt bojlert

Nem hagyjuk ott a leszerelt bojlert, amivel nem tud mit kezdeni és ráadásul még nehéz is… ehelyett elvisszük és a megfelelő helyen leadjuk, így Önnek ezzel nincs gondja.

N

Viselkedünk

Kultúráltan viselkedünk. Nem hozzuk kellemetlen helyzetbe a szomszédai előtt. Nem parkolunk tilosba és vigyázunk az otthonára és a lépcsőházra is. 

N

Beszerelési garancia

Garanciát vállalunk az általunk végzett munkára. Ráadásul a telefonszámunk sem változott évek óta, biztos lehet abban, hogy szükség esetén megtalál minket.

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Hívjon most!

Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST

Expressz beszerelést szeretne?

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Töltse ki űrlapunkat, és vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Szolgáltatási terület:

Budapest

Elérhetőségek:

Telefon: +36 20 398 7569
E-mail: [email protected]

Cégadatok:

Nyári Tibor – Egyéni vállalkozó
1237 Budapest, Hrivnák Pál u.
Adószám: 65071689-1-43

Kapcsolatfelvétel

Az alábbi űrlap kitöltésével tud írni nekünk!

    Tárgy