+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU VILLANYBOJLER SZERELŐ JÓZSEFVÁROS TERÜLETÉN

Nincs melegvíz? Csöpög, folyik Hajdu villanybojlere?

Szüntesse meg minél hamarabb a problémákat.

Ne a tűzhelyén melegítse a melegvizet. Hívjon még ma!

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Mint bármilyen más elektromos készüléket, a villanybojlert is folyamatosan karban kell tartani ahhoz, hogy sokáig tökéletesen működhessen.

Ha ezt elmulasztja, a legrosszabbkor léphet fel egy hiba, például télen, így a hideg lakásban kell tartózkodniuk; vagy például akkor, ha éppen vendég van a házban.

A hideg környezetben tartózkodás főként a gyermekekre, az idősekre és a betegekre lehet veszélyes.

Ha valamilyen hibát tapasztal, nem érdemes halogatni a javítást, hiszen azzal csak súlyosbítja a problémát. Az elektromos vizmelegítő megjavításához keressen villanybojler szerelő szakembert otthonához közel, a VIII. kerületből!

NE VÁRJA MEG, MÍG ELROMLIK A BOJLER

Budapest VIII.-kerületi villanybojler szerelőMég jobb módszer azonban, ha nem várja meg, amíg a készülék elromlik, hanem rendszeresen gondoskodik arról, hogy azt egy villanybojler szerelő szakember tüzetesen átvizsgálja: ellenőrizze a működést, kicserélje az elöregedett alkatrészeket, eltávolítsa a vízkövet.

A Hajdu villanybojler időszakos karbantartásával megelőzheti, hogy a készülékben annyi vízkő gyűljön össze, hogy a berendezés már csak jóval nagyobb energiafogyasztás mellett tudja ugyanazt a hőfokot produkálni.

A fűtőszál vízkövesedése esetén ugyanis a vízkő hőszigetelésként működik, mivel az alkatrész nem a vizet, hanem ezt melegíti, így több idő és energia – illetve pénz is – kell ahhoz, hogy a víz a kívánt hőmérsékletűre melegedjen.

A legtöbben úgy szembesülnek ezzel a problémával, hogy észreveszik, villanyszámlájuk sokkal magasabb, mint korábban volt.

80 literes villanybojler javítása, karbantartása

Budapest 8.-kerületi Otthonaiban is rengeteg 80 literes villanybojler biztosítja, nap, mint nap az esti zuhanyzáshoz fürdéshez a melegvizet. De időnként meghibásodhatnak, tönkre mehetnek.

Bojler javítás 8.-kerületHa szeretnénk mindennap élvezni a forróvíz áldásos hatását tennünk kell érte időnként.

Sokan nem is tudják. hogyan működik, milyen folyamatok mennek végbe a forróvíz tároló zárt tartályában.

Igy nem is sejtik, hogy időnként foglalkozni kellene a 80 literes elektromos bojlerükkel.

Budapest VIII.-kerületében is rengeteg család használ a szükségesnél kisseb villanybojlert, amit e miatt maximális hőmérsékleten használ.

A magas hőmérséklet beállítás miatt gyorsabban vízkővesedik a tartály és hamarabb lesz szükség villanybojler szerelő segítségére.

Egy 80 literes Hajdu villanybojler 1 – 2 fő zuhanyzására lehet elegendő, ezért ha ennél többen használják, érdemes elgondolkozni egy nagyobb villanybojler beszerelésén.

120 literes villanybojler szerelés Budapest 8.-ker területén

Évtizedek óta a Budapesti lakások legnépszerűbb bojler típusa a Hajdu Z 120 literes villanybojler.

3 – 4 fős családok legkedveltebb típusa. Ezért ennél a típusnál is fontos a szakszerű karbantartás és javítás. Évekkel hosszabbíthatjuk meg a villanybojler élettartalmát, ha rendszeresen ellenőriztetjük a bojler tartályában lévő magnézium védőanódot.

Mi a 120 literes villanybojlerek vízkőtelenítését és javítását is anód, fűtőszál és az összes víztérben lévő tömítés cseréjével együtt végezzük. Tehát nem csak megjavítjuk 80 és 120 literes villanybojlerét, hanem fel is újítjuk.

KERESSEN SZAKEMBERT BUDAPEST VIII. KERÜLETÉBŐL

8 kerület villanybojler szerelő? Ha ön szeretné elkerülni ezt, és villanybojlert használ VIII. kerületi Józsefvárosi otthonában, hívjon ki rendszeresen egy közeli szakembert, aki gondoskodik a berendezés időszakos karbantartásáról!.

A bojler ellenőrzése során nemcsak a vízkövet távolítom el, hanem azt is ellenőrzöm, nincs-e szükség valamelyik alkatrész, például az anódrúd vagy a tömítés cseréjére. Spóroljon villanyszámláján azzal, hogy megelőzi a villanybojler meghibásodásait!

Ha a készülék időszakos karbantartására keres szakembert a VIII. kerületből, hívjon most! 06 20 398 7569

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!