+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

MIÉRT NEM MELEGÍT A BOJLER?

 

Nem melegít a bojler? Szeretne rájönni arra, hogy mi okozza a problémát, hogy minél előbb segítséghez, szakemberhez tudjon fordulni?

villanybojler fogyasztása hőfok beállításÉrthető az aggodalma, és az is, hogy amilyen gyorsan csak lehet megoldást szeretne találni erre az égető gondra.

A bojler számos okból nem végezheti el a feladatát.

Először is győződjön meg arról, hogy az alapvető feltételek biztosítottak-e. Gondolunk itt az áramra, a vízre, tehát az optimális erőforrásokra.

Elektromos hálózatának biztosíték tábláját sem baj, ha megnézi. Ha az alapvető tényezőket számba vette, akkor mehetünk tovább annak felderítésében, hogy miért nem melegít a bojler.

Ritkán de előfordul, hogy az elektromos szolgáltatót is be kell vonni,a vezérelt vagyis éjszakai áramot használóknak. Ugyanis lehet a hiba az éjszakai szolgáltatásban is. Ilyenkor az éjszakai vezérlő meghibásodása miatt nem melegít a villanybojler.

Az elektromos melegítők érájához hozzá tartozik, hogy megannyi eshetőség létezik, tehát nehéz általánosságban professzionális választ adni egy ilyen, triviálisnak tűnő kérdésre.

Az egyéni paraméterek, az adott berendezés jellemzői egytől-egyig szükségesek a konkrét „diagnózis” felállításához. Ettől függetlenül vannak olyan helyzetek, melyek sűrűn megmutatkoznak a villanybojlerek világában. Ilyen kényelmetlen szituációk sorozatát képes elindítani a vízkő.

Hihetetlen, de ennek az anyagnak annyi kárt, kényelmetlenséget, és meghibásodott készüléket tudhat a szakma, hogy azt felsorolni sem lehet. Saccolni sem érdemes, hogy a magyar kemény víz mennyi problémát okozott az elektromos eszközök szegmensében.

De hogy függ ez össze azzal, hogy nem melegít a bojler?

bojler vízkőtelenítés, ha nem melegít a bojlerNos, a berendezés lelke a fűtőszál. Ennek épsége nagyban meghatározza a bojler működési hatékonyságát, és jellemzőit. A vízkő nem csinál egyebet, mint víz felmelegítése során a fűtőszálra és környezetére szépen lerakódik.

Ami körbeveszi és elszigeteli a bojler hőkorlátozójának merülő csövét és a fűtőszálat a víztől ami hűtené, így nem tudja a víznek átadni a hőt csak a vízkővön keresztül, emiatt túl melegszik és lekapcsol a hőkorlátozó.

A tömítéseket, kisebb csöveket is érintheti, de a fűtőszál környéke az, ami a leginkább sújtott.

A meleg hatására ugyanis a sók kicsapódnak a hálózatban folyó vízből, és körbe veszik a készülék szívének számító alkatrészt.

Ez az áldatlan állapot csak kis ideig tolerálható, s végül nem csak, hogy meleg víz nem folyik a rendszerből, de az egész vízmelegítő kikapcsol, túlmelegedés miatt.

A vízkő tehát a bojlerek rákfenéje, ez nem is kérdés, és bátran gyanakodhat erre a „kártevőre”, ha nem melegít bojlere.

RÉGI BOJLERE SOKAT FOGYASZT? NINCS ELEGENDŐ MELEGVÍZ?

Ezek a problémák utalhatnak a villanybojler túlzott vízkővesedésére is.

Szakembereink a bojler karbantartása alkalmával alaposan átvizsgálják a készüléket, ellenőrzik a fűtőszálat, valamint a többi fontos alkatrészt és funkciót.

Ez lehetővé teszi számunkra, hogy azonosítsuk a problémákat és megbízható megoldásokat kínáljunk.

Bízza ránk Hajdu villanybojlere karbantartását, javítását!

Családi vállalkozásunk a hét minden napján elérhető, és szívesen válaszolunk minden kérdésére.

Tapasztalt szakembereink megbízható és alapos munkát végeznek, hogy biztosítsák a Hajdu villanybojler hatékony és megbízható működését.

 

Köszönjük, ha minket választ, és várjuk a kapcsolatfelvételt!

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!