+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Bojler nem kapcsolt be? Forduljon hozzánk, és mi segítünk megtalálni a megoldást

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bojler problémák? Tapasztalt szakembereink segítenek, akár hétvégén is

 

Hajdu bojler miért nem kapcsolt be?Arra a triviálisnak tűnő, mégis létfontosságú kérdésre, hogy a bojler miért nem kapcsolt be számos felelet létezik. Alapvetően a találgatás mezsgyéjén kell lépkednünk, hiszen konkrétumot csak készüléke paramétereinek, állapotának pontos ismeretében lehet mondani. Ám tény, és való, hogy vannak olyan, általánosnak mondható okok, melyek ezt, az egyébként gyakran előforduló problémát generálják. Analizálva a gond gyökerét arról van szó, hogy a villanybojler nem látja el funkcióját, azaz nem melegíti fel a tartályban lévő vizet. Meleg víz hiányában pedig nagyon hamar lépéseket kell tennie annak érdekében, hogy rábukkanjon a megoldásra.

A hőfokszabályozó ellenőrzése nem rossz taktika, hiszen ha családjában többen is használják a készüléket, akkor könnyen lehet, hogy valaki lehajtotta a műszert. Márpedig, ha az ideális hőmérséklet nincs optimalizálva, hiszen túlságosan alacsonyra van állítva, akkor a bojlernek nincsen dolga, tehát nem kell bekapcsolnia. A másik kézenfekvő tanács, ami azért nem egyszer mentette már meg a berendezések becsületét, hogyha ellenőrzi elektromos hálózatának biztosíték tábláját. Ha nincsen egy biztosíték sem leverve, kiolvadva, akkor folytathatja tovább a nyomozást.

Amikor nem kapcsol be a bojler, akkor joggal gyanakodhat a fűtőszálra, és annak meghibásodására. A gyakorlati példák szerint ez kifejezetten sűrűn előforduló jelenség. Okozója pedig nagy százalékban a vízkő megjelenése. A magyarországi kemény víz nincsen jó hatással az elektromos készülékekre, így a bojlerek is megszenvedik a különböző sók lerakódását.

Mi történik ekkor?

A vízkő körbe öleli a fűtőszálat, aminek következtében leszigeteli azt. A melegítés ebben az esetben a vízkő hevítését jelenti, ami akár 100 fokra is felforrósodhat. Ilyenkor a biztonsági hőkioldó aktivizálódik, és leállítja az egész rendszert.

Természetesen reteszelés után újra indítható a bojler, de ne feledje, hogy a „mikor nem kapcsol be a bojler” kérdésre mindig valamilyen probléma felfedése a válasz. Ha egyszer kikapcsolt a rendszere, akkor ez ismétlődhet, pláne, ha valóban vízkövesedésről van szó. Az elővigyázatosság, és a pontos okok felderítése tehát prioritást élvez.

A BOJLER MIÉRT NEM KAPCSOLT BE?

Mi segítünk minden bojler hiba feltárásában és javításában hét minden napján, akár hétvégén is!

A meleg víz elengedhetetlen a mindennapi életünkben, és a bojler a megbízható eszköz, amely biztosítja ezt a kényelmet otthonunkban. Azonban előfordulhat, hogy a bojler egyszer csak nem kapcsol be, és ez okozhat bosszúságot és kényelmetlenséget. De ne aggódjon, segítünk megtalálni a probléma okát és megoldást kínálunk minden bojler hiba esetén, akár hét minden napján, beleértve a hétvégéket is!

Hogyan segítünk?

Szakembereink minden bojler hiba feltárásában és javításában segítenek. Akár hét minden napján, akár hétvégén is elérhetőek vagyunk, hogy segítsünk Önnek megtalálni a probléma okát és megoldást kínáljunk. Tapasztalt szakembereink gyorsan és hatékonyan diagnosztizálják a bojler hibáját, és szakszerűen javítják azt.

Ne hagyja, hogy a bojler problémája bosszúságot okozzon Önnek! Forduljon hozzánk bizalommal, és mi segítünk megtalálni a megoldást, hogy újra élvezhesse a meleg víz kényelmét otthonában.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!