+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Villanybojlerek kiválasztása

 

A villanybojler hőveszteségét több dolog is befolyásolhatja. Az egyik lényeges szempont a szigetelés. A megfelelő szigetelési vastagság elengedhetetlen ahhoz, hogy a bojlernek minimális legyen a hővesztesége.

Ez az érték általában 22-50 mm, de léteznek ennél vékonyabb szigetelőréteggel ellátott készülékek is. Utóbbiak esetében a hőveszteség sokkal nagyobb, ráadásul az áramfogyasztás is megnövekszik, ami abszolút nem teszi gazdaságossá, takarékossá a bojler működését.

A tartály fémlemezének vastagsága, és bevonata sem mellékes információ, ahogy a bojler teljesítménye sem. A körültekintő vásárlás során ezekre is érdemes nagy hangsúlyt fektetni.

VILLANYBOJLEREK FAJTÁI

Hajdu-konyhai-kisbojlerAz 5-15 literes űrtartalmú bojlerek teljes egészében elegendőek, ha kézmosó, vagy mosogató kiszolgálásáról van szó.

Ezek a kisméretű bojlerek a mosdó alá, vagy fölé szerelhetőek, de akár bútorba is lehet építeni őket.

Ezeket a fajtákat gyártják a villanybojlerekkel megegyező kivitelben, zárt rendszeresként, de szabad kifolyású, és átfolyású műanyag burkolatú készülékek formájában is elérhetőek már a piacon.

A szabad kifolyású vízmelegítő esetében a rajta feltüntetett űrtartalomnak megfelelő vízmennyiség állandóan rendelkezésre áll.

Az átfolyós elektromos vízmelegítők csak abban az esetben vesznek fel áramot, amikor vízfogyasztás történik, így teljesítményük nagyobb.

Mivel a fenti két típust nem terheli a hálózati hideg víz nyomása, így kizárólag speciális csaptelepekkel üzemeltethetőek.

A villanybojlerek üzembe állítása anyagi vonzattal jár, így mindenképpen olyan készüléket érdemes választani, mely hosszú távon megoldja meleg vizes problémáinkat.

Mint minden gépészeti felszerelésen, így a bojleren sem érdemes spórolni, mert ez idővel megbosszulhatja önmagát.

Igaz az internet berkeiben rengeteg használt készüléket kínálnak, ám lényeges, hogy szakember által alaposan bevizsgált darabot válasszunk, ha a használt típus mellett döntünk.

A hibák ugyanis többnyire kívülről nem látszanak, s zsákbamacskát vásárolni, pár ezer forint spórolása árán nem nevezhető jó befektetésnek.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!