+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

A BOJLER HŐKIOLDÓ A BIZTONSÁG GARANTÁLÓJA

 

A bojler hőkioldó azaz a hőkorlátozó igen fontos szerepet tölt be a forróvíztároló életében. Amikor ugyanis a készülék tartályában lévő víz túlmelegszik, a bojler hőfokszabályozójának meghibásodása, vagy egyéb ok miatt, akkor a hőkorlátozó, mintegy védelmi feladatot betöltve közbelép, és lekapcsolja a fűtőrendszert.

Ezzel megakadályozza azt, hogy a víz begőzösödjön, ami egyébként számos kockázatot rejt magában.

Hajdu villanybojler hőkorlátozóA lélektani határ 110 fok környékén mozog, amikor a víz hőmérséklete eléri ezt a szintet, akkor a bojler hőkioldó elvégzi a feladatát. Ön is láthatja, hogy mennyire lényeges, hogy a hőkioldó tökéletesen üzemeljen, ellátva balesetmegelőző funkcióját.

Ezt a maximális hatékonyságot, egyetlen módon tudja garantálni, mégpedig, ha rendszeresen ellenőrizteti a Hajdú bojler állapotát, és ha szükséges biztosítja karbantartását, javítását, cseréjét.

Összefoglalva a hőkioldó leoldásának egyetlen oka van, a tartósan magas üzemelési hőmérséklet, vagy a karbantartási feladatok mellőzése.

Utóbbi, viszonylag sűrűn előfordul, hiszen sokszor gondolja azt az ember, hogy „ráér arra még”. Hogy a leggyakrabban jelentkező gondot emeljük ki, ebbe a kategóriába tartozik a vízkövesedés is, ami a bojler alját érinti, és ami abszolút megelőzhető lenne.

A túlmelegedés miatt üzemszünetelő eszköz visszakapcsolható a hőkioldón található elektronika segítségével. A régi típusú például Hajdú bojlerek esetében két darab, visszanyomható gomb segítségével érhető el a bekapcsolás.

Bojler hőkioldó visszakapcsolása, hiba elhárítás

bojler hőkioldó visszakapcsolásaAz új fajtájú készülékeknél ez némileg bonyolultabban működik, hiszen a bojler hőfokszabályzóján csavarhúzó segítségével kapcsoló vissza a gomb.

Ahhoz, hogy a bojler hőkioldó ismét aktivizálhatóvá váljon mindenek előtt meg kell szüntetnie a túlmelegedést.

Azaz le kell hűteni a bojlerben található vizet, s ezzel együtt a készülék átforrósodott tartályát is.

Ha sikerült elérnie a nagyobb mértékű hőmérséklet csökkenést, akkor újra üzembe helyezheti, a fent leírt módon eszközét.

Azonban arról nem érdemes elfeledkeznie, hogy nem véletlenül, nem ok nélkül tiltotta le az eszköz a működést.

Tehát az első, és legfontosabb abban az esetben, ha a bojler hőkioldó kikapcsolja a szerkezetet, hogy meg kell keresni a túlmelegedés okát, és azt megszüntetve már garantálható a biztonságos üzemelés.

Bojler hőkorlátozó feladata, visszakapcsolása ha nincs melegvíz.

Hőkioldó hiba elhárítás bojler hibák feltárása megszüntetése Budapest.

Családi vállalkozásunk a hét minden napján várja hívását bármilyen Hajdu villanybojler meghibásodás esetén.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!