+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

120 LITERES HAJDÚ VILLANYBOJLER FELSZERELÉSE BEKÖTÉSE BUDAPEST 7. KERÜLETÉBEN

 

120 literes Hajdú villanybojler felszerelése a hét minden napján Budapest VII.-kerület területén is.

Lényeges momentum a vásárlás folyamatában, hogy a 120 literes Hajdú bojler típusai közül melyiket részesíti előnyben. Ha pontosan ismeri egyedi elvárásait, és ezzel párhuzamosan tisztában van a piacon kapható termékekkel, akkor minden adott ahhoz, hogy végül tökéletes döntést hozzon.

Hajdu Z 120 erp villanybojler ár

Típustól függetlenül az elektromos vízmelegítő magában foglal egy víztartályt (és az azt körülvevő hőszigetelést), fűtőtestet, hőmérsékletszabályozót, hőmérsékletkorlátozót, zárt rendszer esetén biztonsági szelepet, és köpenyt, azaz magát a burkolatot.

A tartály megannyi anyagból készülhet, a teljesség igénye nélkül álljon itt a felsorolás: réz, rozsdamentes acél, műanyag, üvegszálas műanyag, horganyzott, zománcozott esetleg műanyag bevonatos acél.

A tartósság, az előállítási költségek, a korrózió elleni védelem foka, és a szilárdság mértéke együttesen határozzák meg a legoptimálisabb anyagot.

A zárt, azaz nyomás alatt lévő rendszerek esetében ez a zománcozott acél, míg a nyitottaknál a műanyag.

Természetesen az aktív anód is elmaradhatatlan része az egésznek: a magnézium rúd idővel elfogy, ezzel óvva meg a tartály korrodálását. Itt kell megemlíteni a függesztékre ható kihúzó erőt.

Az nyilvánvaló tény, hogy a bojler súlya, ami ugye nem kevés húzza lefelé a rögzítő csavarokat, ám emellett nem szabad megfeledkeznie arról, hogy ez a húzóerő kifelé is rángatja őket, azaz a stabilizálás nagyon fontos.

A felszerelés prioritást élvez, s még az üzembe helyezés előtt épp ezért elengedhetetlen olyan helyet választania készülékének, ami optimális a tetemes súly megtartására.

BUDAPEST 7. KERÜLET – A 120 LITERES HAJDÚ BOJLER TÍPUSAI KÖZÖTT FEKVŐ, VAGY ÁLLÓ VARIÁCIÓK

Ha már elhatározta, hogy mekkora legyen a bojler tartálya (a példánkban 120 liter), akkor feltétlenül döntenie kell arról is, hogy álló, vagy fekvő modell mellett tegye-e le a voksát.

Mindkettő hatékony, jól végzi a dolgát, de nyilvánvalóan a helymegtakarítás szempontjából nem mindegy, hogy melyikre szavaz.

Vannak szituációk, amikor a választás esélye sem áll fenn, hiszen ha egész egyszerűen nincs elegendő hely a függőleges típusnak, akkor marad kizárásos alapon a vízszintes.

Minden aspektusát érdemes alaposan átrágnia a kérdésnek, mivel ha így tesz, akkor döntése évtizedekig igazolni fogja magát.

Villanybojler szerelő Budapest 7.kerület területén

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!