+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

BOJLER SZERELÉS BUDAPEST XVIII. KERÜLET

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Hajdu bojler szerelés Pestszentlőrinc és Pestszentimre területén

 

 

Bojler szerelés Budapest XVIII. kerület, Lőrinci otthonok, irodák, éttermek, üzletek részére

A melegvíz elengedhetetlen a mindennapi életünkben, legyen szó otthonról, irodáról, étteremről vagy üzletről. Budapest XVIII. kerületében, Pestszentlőrincen is kiváló bojler szerelő szakembereinkkel állunk rendelkezésére, akik segítenek a bojler szerelésében, karbantartásában és cseréjében, hogy biztosítsuk a megbízható és hatékony melegvíz ellátást.

 

Hajdu villanybojler felszerelés, bojler csere

A Hajdu villanybojlerek kiváló minőségükről és megbízhatóságukról ismertek. Ha új bojlerre van szüksége, vagy a régi bojlerét szeretné lecserélni, a szakembereink segítenek a Hajdu villanybojler felszerelésében és cseréjében is. Az új bojler kiválasztásában és beüzemelésében is segítünk, hogy az Ön és 18.-kerületi otthona igényeinek legjobban megfelelő bojlert válassza.

 

Régi és új forróvíztároló karbantartás, vízkőtelenítés

A régi és új forróvíztárolók rendszeres karbantartása elengedhetetlen a hosszú élettartam és a hatékony működés érdekében. Tapasztalt bojler szerelő szakembereink gondoskodnak a Hajdu forróvíztárolók vízkőtelenítéséről, amely segít megszabadulni a vízkőlerakódásoktól, és visszaállítja a bojler hatékonyságát. Emellett elvégzik a szükséges ellenőrzéseket és karbantartási munkákat, hogy biztosítsák minden Pestszentlőrinci bojler optimális működését.

 

Fűtőszál és anód csere

A fűtőszál és az anód kritikus alkatrészek a bojler működésében. Ha a fűtőszál elhasználódik vagy az anód elfogy, akkor a bojler hatékonysága csökkenhet, a Bojler tartály rozsdásodhat. A XVIII.-kerületi Pestszentimrei bojler szerelő szakembereink segítenek a fűtőszál és az anód cseréjében, hogy biztosítsák a bojler optimális működését és meghosszabbítsák az élettartamát.

 

Bojler hőkorlátozó és hőfokszabályzó csere

A bojler hőkorlátozó és hőfokszabályzó is fontos elemei a bojler biztonságos és hatékony működésének. Ha ezek a komponensek meghibásodnak vagy rosszul működnek, akkor a bojler nem működhet megfelelően. Hajdu villanybojler szerelő szakembereink segítenek a hőkorlátozó és hőfokszabályzó cseréjében is, hogy biztosítsák a bojler optimális működését és a melegvíz ideális hőfokját.

 

Csöpögő bojler biztonsági szelep csere

A csöpögő bojler biztonsági szelep komoly problémát jelezhet, és veszélyt jelenthet a bojler működésére és a környezetre nézve. A XVIII.-kerületi bojler szerelő szakembereink segítenek a csöpögő biztonsági szelep cseréjében, hogy megszüntessék a problémát és biztosítsák a bojler biztonságos működését

 

Nyomáscsökkentő beszerelés bojler elé

A megfelelő víznyomás kulcsfontosságú a bojler hatékony működéséhez. Ha túl magas a víznyomás, az károsíthatja a bojler tartályát és csökkentheti a szerelvények élettartamát. A szakembereink segítenek a megfelelő nyomáscsökkentő kiválasztásában és beszerelésében a bojler elé, hogy biztosítsák a megfelelő víznyomást és védelmet nyújtsanak a bojlernek.

 

Alkatrész beszerzés, beszerelés

A bojler szereléséhez és karbantartásához gyakran szükségesek különböző alkatrészek. A szakembereink segítenek az alkatrészek beszerzésében és beszerelésében, hogy biztosítsák a bojler optimális működését és megbízhatóságát. Az alkatrészek kiválasztásakor a minőségre és a kompatibilitásra is figyelnek.

 

Teljeskörű Hajdu villanybojler javítás garanciával

Ha a Hajdu villanybojler meghibásodik, a szakembereink teljeskörű javítási szolgáltatást nyújtanak. Hajdu bojler szerelés alkalmával diagnosztizálják a problémát, és elvégzik a szükséges javításokat a bojler optimális működésének helyreállítása érdekében. A javításokra garanciát vállalunk, hogy Ön nyugodt lehessen a bojler megbízhatóságával kapcsolatban.

 

Konyhai mosogató alatti és feletti szabadkifolyású és zárt rendszerű vízmelegítők cseréje, felszerelése

A konyhai mosogatókhoz gyakran használnak szabadkifolyású vagy zárt rendszerű vízmelegítőket. Ha szükség van ezek cseréjére vagy felszerelésére, szerelőink segítenek a megfelelő vízmelegítő kiválasztásában és beüzemelésében. Hogy a 5 – 10 literes konyhai vízmelegítők hatékony működését és megbízhatóságát biztosítják.

A bojler szerelése, karbantartása, és cseréje, fontos feladatok, amelyeket megbízható és tapasztalt szakemberekre kell bízni. Budapest XVIII. kerületében, Pestszentlőrinc és Pestszentimre területén lévő otthonok, irodák, éttermek és üzletek tulajdonosai biztosak lehetnek abban, hogy a melegvíz ellátásuk megbízható és hatékony lesz a XVIII.-kerületi bojler szerelő családi vállalkozásunk segítségével

Rozsdás lyukas bojler Budapest 18.-kerületBojler szerelés Budapest XVIII- kerület? Amennyiben azt tapasztalja, hogy Hajdu vagy más típusú villanybojlere már nem működik olyan hatékonyan, mint régebben – nem melegíti fel a vizet vagy csak nagyon lassan; erősen zúg; jelentősen megnöveli a villanyszámlát – lehetséges, hogy valamelyik alkatrésze elöregedett, és cserére szorul.

A leggyakoribb bojlerjavítási műveletek közé tartozik a magnéziumanód, a fűtőszál, a hőkorlátozó vagy a biztonsági szelep cseréje – ezek mindegyikét vállalom a XVIII. kerületben, gyors kiszállással és garanciával.

Gyakran előfordul, hogy az anódrúd cseréjére van szükség.

Ez az alkatrész a zománc- vagy más bevonattal ellátott bojlerek egyik fontos összetevője. A bevonat feladata, hogy szigetelje az acélt, és megakadályozza annak rozsdásodását, így az nem lyukad ki, és nem megy tönkre.

AZ ANÓDRÚD FELADATA

bojler lyukadás korrózió

Az anódrúdra ott van szükség, ahol nincs ilyen bevonat: ugyanis a magnéziumanód korrodál működés közben, így maga a tartály nem rozsdásodik, élettartama nő.

A tévhittel ellentétben a magnéziumanód használatának nincsenek kockázatai: nem fokozza a vízkövesedést.

Azonban, a teljesen berozsdásodott anódrúd már nem tudja ellátni a funkcióját, így annak cseréjére van szükség, hogy a bojler a továbbiakban is tökéletesen működhessen.

Mindenféle villanybojler-javítási munkálatot, így anódcserét is vállalok Lőrincen.

A művelet során először áramtalanítom a bojlert, elzárom a csapot, leengedem a vizet, leszerelem az elektromos alkatrészeket a bojler aljáról, majd leemelem a készülék vízterét lezáró fedelet.Ha a bojler belseje vízköves, ezt is eltávolítom.

Az anódrúd cseréje után mindent visszaszerelek; ha úgy gondolja, hogy mindezt egyedül nem tudná megoldani, és a XVIII. kerületben van szüksége szakemberre, hívjon bátran!

A FŰTŐSZÁL-, A HŐKORLÁTOZÓ ÉS A BIZTONSÁGI SZELEP CSERÉJE

bojler fűtőszál vízköves

Az anódrúd mellett a fűtőszál cseréjére is szükség lehet.

Ha az alkatrész erősen vízköves, a bojler működés során már nem a vizet, hanem a vízkövet melegíti, így hatékonysága romlik, a villanyszámla összege nő.

Ebben az esetben a fűtőszál cseréjére van szükség; ezt szintén vállalom a XVIII. kerületben.

A fentieken kívül akkor is bátran hívhat, ha a hőkorlátozó vagy a biztonsági szelep cseréje vált szükségessé, illetve az elektromos vízmelegítő, villanybojler javításához keres szakembert .

 

 

Bojler szerelés Budapest XVIII- kerület, Pestszentlőrinci és Pestszentimrei otthonok, irodák, éttermek, üzletek részére.

– Hajdu villanybojler felszerelés, bojler csere
– Régi és új forróvíztároló karbantartás, vízkőtelenítés
– Fűtőszál, és anód csere
– Bojler hőkorlátozó csere
– Bojler hőfokszabályzó csere
– Csöpögő bojler biztonsági szelep csere
– Nyomáscsökkentő beszerelés bojler elé
– Alkatrész beszerzés, beszerelés
– Teljeskörű Hajdu villanybojler javítás garanciával
– Konyhai mosogató alatti illetve mosogató feletti szabadkifolyású és zárt rendszerű vízmelegítők cseréje, felszerelése

Nyári Tibor XVIII.- Bojler szerelő Pestszentlőrincen 06 20 398 7569

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!