+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

BOJLER SZERELŐ: NYÁRI TIBOR

HAJDU BOJLER SZERELŐ BUDAPESTEN 06 20 398 7569

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Hajdu bojler szerelő Budapesten? Nincs melegvíz? Csöpög – folyik? Hamar elfogy a melegvíz? Bojler szerelés Budapest?

 

nyári-tibor-bojler-szerelőSzámos otthonban Hajdu villanybojler gondoskodik a meleg víz fűtéséről, illetve a melegvízkészítésről.

Ezért szükségjük lehet a bojler szerelő segítségére.

Mivel vízhasználati szokásaink változatosak, a megfelelő forróvíz tároló kiválasztásánál figyelembe kell vennünk saját fürdési és mosogatási szokásainkat, a család létszámát, illetve, hogy általában mennyit tartózkodunk otthon.

Fontos szempont, mennyi vízre van szükségünk naponta, illetve mire szeretnénk használni; ennek megfelelően válasszunk megfelelő űrtartalmú típust.

A hagyományos, leggyakrabban használt modellek teljesítménye általában 1000-2500 Watt, felfűtési ideje 6-8 óra.

HAJDU VILLANYBOJLER KARBANTARTÁSA, BOJLER SZERELŐ BUDAPEST

De akármilyen körültekintően választjuk is ki a bojlert, előbb-utóbb szembesülnünk kell vele, hogy az már nem működik olyan tökéletesen, mint az elején. Ezért érdemes időnként kihívni egy Hajdu bojler szerelőt Budapesten, és elvégeztetni vele a vízmelegítő időszakos karbantartását.

Bojler szerelő Budapest

Egyes alkatrészek korrodálódhatnak, és a készülék belsejében vízkő rakódhat le: ezeket a problémákat jó minél korábban felfedezni, hogy még azelőtt gondoskodhassunk a Hajdu villanybojler vízkőmentesítéséről vagy az adott alkatrészek cseréjéről, mielőtt még nagyobb probléma keletkezne.

Ha nem hívunk ki Hajdu boiler szerelőt, és nem távolíttatjuk el a vízkövet, abban kórokozók telepedhetnek meg, amelyek a bőrünkre vagy szervezetünkbe kerülve károsíthatják egészségünket.

Emellett a vízkő a készülék hatásfokát is rontja, így azzal kell szembesülnünk, hogy villanyszámlánk megemelkedett.

 

Bojler anód cseréje: Nyári Tibor Bojler szerelő

AZ AKTÍV ANÓD ÁLLAPOTÁT IS ELLENŐRIZTETNI KELL

Az aktívanódot is fontos rendszeresen, legalább kétévente egyszer ellenőriztetni, illetve szükség esetén kicseréltetni egy Hajdu bojler szerelővel.

Ha ezt elmulasztjuk, gyakran azt tapasztalhatjuk, hogy a, a Hajdu villanybojlerből csepeg vagy folyik a víz.

Ha az aktívanód elfogy, a tartály kilyukadhat.

A fenti problémák elkerülése végett keressen egy megbízható Hajdu bojlerszerelőt Budapesten, hívjon engem bizalommal! Abban az esetben ha menthetetlen a villanybojlerünk és bojler cserére van szükség szintén számíthat ránk.

HAJDU BOJLER SZERELÉS MESTERFOKON

Vállaljuk például a Hajdu aquastic 80 literes villanybojler szerelését, a Hajdu Z80 bojler felszerelését vagy javítását, de a Hajdu Z80 smart forróvíz tároló beszerelése sem okoz gondot.

Természetesen a 30 és 50 literes vagy akár a 120 literes, Hajdu elektromos vízmelegítők javítását, karbantartását, beüzemelését vagy cseréjét is professzionálisan el tudjuk végezni, s akkor is nyugodtan hívjon minket, ha csak a lerakódott vízkőtől szeretné megszabadítani a tartályokat.

HAJDU VILLANYBOJLER KARBANTARTÁS

Fontos kiemelni, hogy a bojlerek rendszeres karbantartása nagyon fontos ahhoz, hogy ezek a robusztus készülékek évtizedeken át tudjanak optimálisan működni.

Amennyiben nincsen rendszeresen karbantartva egy melegvíz tároló, az nemcsak a szerkezet élettartamát tudja megrövidíteni, hanem a benne tárolt víz minőségét is rontja, aminek hosszútávon komoly egészségügyi kockázata is lehet.

Ráz füstől a bojler, bojler szerelés BudapestHAJDU FORRÓVÍZTÁROLÓ CSERE

Sajnos amikor nem fordítanak a tulajdonosok elegendő figyelmet a bojlerekre, gyakran előfordul, hogy idő előtt tönkremennek, s már nem lehet alkatrész-cserével megoldani a helyzetet, s muszáj lecserélni az egész szerkezetet.

Ebben is tudunk segíteni, hiszen kiszállás után felmérjük, hogy tényleg szükség van-e cserére, s ha igen, segítünk kiválasztani az új modellt.

Megvesszük, kiszállítjuk, beüzemeljük, s a régit pedig elszállítjuk, hogy ne Önnek kelljen ilyenekkel foglalkoznia, hiszen sokak számára probléma ez, nemcsak azért, mert nem lehet ezt a fajta hulladékot csak úgy kitenni a szemétbe, hanem az elszállítás is nehézkes egy nagy melegvíz tároló esetében, mert nem fér bele egy személyautó csomagtartójába.

Sőt, ha jelzi számunkra, hogy már csöpög a régi forróvíz tárolója vagy már a külső burkolaton folyik végig a víz, tudunk készülni csere készülékkel. Ebben az esetben még aznap ki tudjuk cserélni lyukas készülékét, így nem szükséges napokat várni az újabb szerelésre.

Ezért hasznos és praktikus, ha a bojlerszerelő tárcsázása elött meggyőződünk róla, hogy látszik e valamilyen csöpögés vagy vízfolyás régi elektromos vízmelegítőnkön.

Ezzel jelentős időt takaríthatunk meg, és gyorsabban juthatunk újra melegvízhez.

HAJDU VILLANYBOJLER ALKATRÉSZ BESZERZÉSE

Amennyiben nincs szükség cserére, csak egy-egy alkatrész hibásodott meg, akkor természetesen mi teljeskörű ügyintézést vállalunk, így nem Önnek kell alkatrészért mennie, hanem ezt mi beszerezzük, hogy egyszerűbb legyen a javítási folyamat, s Önnek ez ne okozzon kényelmetlenséget.

Amennyiben Hajdu bojler szerelőt keres, bátran hívjon minket, hiszen több évtizedes tapasztalat áll a hátunk mögött, így mindegy, hogy milyen típusú Hajdu bojlere van, mi már biztosan találkoztunk a lakásában lévő típussal.

Bojler szerelés Budapest alkatrész vásárlás50 LITERES HAJDU BOJLER SZERELÉS

A kisebb háztartások ideális elektromos vízmelegítő berendezése a hazai gyártású 50 literes Aquastic vagy a szintén 50 literes Hajdu Z ErP típusú készüléke.

A kis tartály térfogat miatt alkalmas az egy fős lakások, garzonok melegvíz igényéhez. Persze a karbantartása és szervízelése ugyan annyira fontos, mint a nagyobb 80 literes vagy 120 literes társaiknál.

Főleg ha a, 50 literes bojlerrel több személy melegvíz ellátását próbálják ellátni. Ilyenkor jellemzően maximális hőfokon próbálnak minél több melegvízet melegíteni, a magas hőmérséklet következtében gyorsabban vízkővesedik, és gyorsabban is fog meghibásodni az alulméretezett, 50 literes villanybojler.

Több személy esetén válaszunk nagyobb űrtartalomú villanybojlert, amit ideális hőfokon lehet használni, és ne keljen túl sűrűn bojler szerelőt hívnunk.

HAJDU 80 LITERES VILLANYBOJLER SZERELÉSE BUDAPEST

Hajdu villanybojler felszerelése BudapestA 80 literes bojler már lehetővé teszik két személy napi tisztálkodását és az ideális 60 fok körüli használatát. Főleg ha nappali áramra van kötve.

Amennyiben vezérelt áramról működik a 80 literes Hajdu Aquastic vagy Hajdu Z típusú bojlerünk előfordulhat, hogy meg kell emelni a melegvíz hőfokát, hogy elég legyen egész napra a melegvíz.

Legyen akár 50l vagy 80 literes Hajdu villanybojlerünk használjuk maximum 50 – 60 C fokon hogy minél kevesebb legyen velük a probléma.

Mert a legtöbb meghibásodást a bojlerben felgyülemlett vízkő okoz.

A vízkő miatt egyre több időbe telik a tartályban lévő víz felmelegítése, ami többlet fogyasztáshoz és a vezetékek melegedéséhez, illetve szétégéséhez vezet. Tehát tartsuk az ideális hőfokot és vízkőtelenítsük 80 literes elektromos vízmelegítőnket legalább két évente, a gyakori bojler szerelés elkerülése végett.

120L HAJDU FORRÓVÍZTÁROLÓ BESZERELÉSE ÉS JAVÍTÁSA BUDÁN ÉS PESTEN

Villanybojler csere Budapest 12.-kerületA 120 literes Hajdu villanybojlerek már három négy fős háztartások melegvíz igényét is ki tudják szolgálni.

Ezért a legtöbb lakásban és családi házban ezt a típust használják, igy ezt a térfogatú típust kell a leggyakrabban szevizelni és cserélni, ha szükséges.

Régi 50 – 80 – 120 literes elektromos vízmelegítő csere alkalmával lehetőségünk van már korszerű energiatakarékos Hajdu boiler beszerzésére.

Javíthatatlanná vált elektromos vízmelegítőink helyet válaszunk az új típusú Hajdu Smart vagy Hajdu Smiley forróvíz tárolói közül.

Rengeteg előnyel, használhatjuk őket a régi 120 literes forróvíz tárolóink helyett. Ilyen többek között, hogy minimális a vízkő képződés a tároló tartályában az új tokcsőben elhelyezett fűtőbetétnek köszönhetően.

Illetve egy új típusú smart kontroll elektronikát építettek a bojlerbe, ami figyeli a melegvíz használatot és szükségeknek megfelelően állítja a melegvíz hőfokát. Az energia megtakarítás mellet kevesebbszer lesz szükség szerelő segítségére is.

Nincs melegvíz? Csöpög – folyik szívárog a víz? Hamar elfogy a melegvíz? Világít de nem fűt Hajdu bojlere? A bojler leveri a biztosítékot?

Akkor önnek bojler szerelő szakemberre van szüksége. Bizza ránk Hajdu villanybojlere javítását Budapest területén. Mi minden bojler szerelés alkalmával felújítjuk régi elektromos vízmelegítőjét.

Családi vállalkozásunk évente több mint 800 Hajdú boiler javítását karbantartását végzi el a hét minden napján.

Keresse Nyári Tibor bojler szerelő szolgáltatásait az év minden napján.

Hajdu bojler specialista

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!