Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Hajdu Smiley bojler új energiatakarékos

Hajdu Smiley energiatakarékos bojler beszereléssel

RÉTEGFŰTÉS - KIVÁLÓ HŐSZIGETELÉS - OKOSBOJLER - LED KIJELZŐVEL

Építkezés vagy házfelújítás alkalmával mindenki nagy hangsúlyt fektet a fürdőszobára, és ez nem véletlen van így, mivel egy balszerencsés csőtörés alkalmával óriási károk keletkezhetnek akár még az épület szerkezetében is. Nem csupán a kiváló minőségű vízvezetékek szakszerű elhelyezése fontos, hanem a helyiségben használatos berendezések milyenségétől is.

A Hajdu Smiley villanybojler minden tekintetben tökéletes választás. Az új termékcsalád az önműködő vezérlésen felül egyéb hasznos funkciókkal valamint speciális kialakítással rendelkezik. A Hajdu Smiley tartályában lévő kerámia fűtőszálak egy osztott tokcsőben helyezkednek el, ennek folytán egyáltalán nem érintkeznek a vízzel. Értelemszerűen ily módon a korrózió általi károsodás is kiküszöböltnek tekinthető.

 

Hajdu Smiley a Magyar okosbojler

Kimagasló B energiaosztályú forróvíz tároló

A Hajdu Smiley legnagyobb különlegessége a rétegfűtés technológia, amely lehetővé teszi, hogy mindig egyszerre csak annyi vizet melegítsen, amennyire éppen szükség van.

Ez már eleve egy energiatakarékos eljárás, viszont az intelligens programjának köszönhetően további villanyáram mennyiséget képes megspórolni, hiszen a vízfelvételi szokásoknak megfelelően állítja be saját magát, ezáltal állandóan a megadott értéktartomány alsó határán tartja a vízhőfokot. A Hajdu Smiley nemcsak, hogy gazdaságosan működik, hanem amellett rendkívül hosszú távon képes zökkenőmentesen dolgozni.

Amennyiben szükség volna valamilyen karbantartási munkálat elvégzésére, úgy azzal sincs semmilyen probléma, mert gyorsan és egyszerűen le lehet bonyolítani az alkatrészcseréket. A Hajdu Smiley melegvíztároló berendezés roppant könnyen kezelhető, amelyet tovább könnyít a modern kialakítású LED kijelzője, amelyen többek között jelezni tudja a fűtőszakadást, a beépített érzékelők állapotát valamint a szárazfűtésre is figyelmezteti a felhasználót.

A Hajdu Smiley jellemzői

  • Energiatakarékos B energiaosztályú
  • Rétegfűtésű vezérlés
  • Nanokerámiás felületkezelt külső palást
  • Titánium tartalmú tűzzománc belső tartály felület
  • Lakásriasztó rendszerre köthető
  • Vezérelt áramról működtethető
  • Gyerekzár
  • Rejtett fényű vezérlőelektronika
  • Egyszerű szerelhetőség
Hajdu Smiley villanybojler

Smiley bojlerek

Aktív anódos korrozió védelem Több vízvételi hely kiszolgálása
Energiatakarékos működés Rétegfűtés
Szabályozható vízhőmérséklet 7 év garancia

2 év teljeskörű,
7 év tartály garancia

Magyar termék

A Hajdu Smiley bojler éjszakai áramról is üzemeltethető, fagyvédelemmel és gyerekzárral van ellátva továbbá még a lakásriasztó rendszerrel is összecsatlakoztatható. Ez egy minden szempontból biztos vásár, ráadásul egy mindenképpen megtérülő beruházás. Energiatakarékos B energiaosztályú kivítel.

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569