tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

ÚJ TAKARÉKOS SMART BOJLERÉT HÁZHOZ SZÁLÍTJUK ÉS BESZERELJÜK BUDAPEST TERÜLETÉN AKÁR SZOMBAT VASÁRNAP IS

A háztartásban lévő összes berendezés rendszeres karbantartásra szorul, hanyagság esetén ugyanis jelentősen rövidebb élettartamra lehet számítani.

Villanybojlereknél leggyakrabban a fűtőszálak vízkőtelenítésére van szükség, azonban a Hajdu Smart esetében speciális kialakításának köszönhetően a fűtőtest nem vizkövesedik, mivel egy tűzzománcozott tokcsőben foglal helyet.

A fűtőelem kerámia anyaga révén a felületi terhelés jóval kisebb, ezáltal hosszú éveken keresztül szavatolt a készülék zökkenőmentes működése. Egyik nagy előnye a régebbi típusú vízmelegítőkhöz képest, hogy a fűtőalkatrész kicserélhető a tartály leengedése nélkül is. Tehát lényegében könnyebben kivitelezhető a javítás.

A Hajdu Smart bojler a közismert magyar cég egyik legújabb termékcsaládjának a tagja.

Tökéletes szigetelését a poliuretán hab biztosítja, így nagyon sokáig tudja tartani a vízhőfokot. A Hajdu Smart intelligens elektronikus hőfokszabályozással rendelkezik, amely a beüzemelés alkalmával azonnal aktiválódik is.

Az első hét a tanuló fázis, ami után az addig jellemző vízfogyasztásnak megfelelően szabályozza a víz hőmérsékletét abban a hőfoktartományban, amelyet előzetesen manuálisan kell meghatározni. A Hajdu Smart melegvíztároló mindig arra törekszik, hogy a beállított tartomány alsó határán tartsa meg a víz hőmérsékletét. Igen energiatakarékos, hiszen a felvázolt technológia révén a használaton kívüli időszakokban kevesebb elektromos energiát fogyaszt, mint a hagyományos készülékek.

HAJDU SMART ÁRAINK FELSZERELÉSSEL, KISZÁLLÁSSAL BUDAPESTEN

A Hajdu Smart igen nagy kelendőségre számíthat a piacon. A legfőbb előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy nem vízkövesedik bármennyire is keményvizű hálózatba is legyen bekötve. Energiaosztályi besorolása is előkelő, speciális mechanikai és elektronikai alkatrészeinek illetve magának a vezérlésének hála, jelentős villamos energiát spórol meg. A Hajdu Smart egyszerűen karbantartható valamint az anód fogyása is alacsonyabb. A különleges újításokból adódóan garantált a tartós, hibamentes üzemelése. Mindenképpen megéri befektetni ebbe a remek háztartási gépbe.

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!