+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

ÚJ ENERGIATAKARÉKOS SMART BOJLERÉT

HÁZHOZ SZÁLÍTJUK ÉS BESZERELJÜK BUDAPEST

TERÜLETÉN AKÁR SZOMBAT VASÁRNAP IS

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Energiatakarékos Hajdu SMART bojler vásárlás és beszerelés akár szombat vasárnap is.

A háztartásban lévő összes berendezés rendszeres karbantartásra szorul, hanyagság esetén ugyanis jelentősen rövidebb élettartamra lehet számítani.

Hajdu smart villanybojler fűtőbetétVillanybojlereknél leggyakrabban a fűtőszálak vízkőtelenítésére van szükség, azonban a Hajdu Smart esetében speciális kialakításának köszönhetően a fűtőtest nem vizkövesedik, mivel egy tűzzománcozott tokcsőben foglal helyet.

A fűtőelem kerámia anyaga révén a felületi terhelés jóval kisebb, ezáltal hosszú éveken keresztül szavatolt a készülék zökkenőmentes működése.

Egyik nagy előnye a régebbi típusú vízmelegítőkhöz képest, hogy a fűtőalkatrész kicserélhető a tartály leengedése nélkül is. Tehát lényegében könnyebben kivitelezhető a javítás.

A Hajdu Smart bojler a közismert magyar cég egyik legújabb termékcsaládjának a tagja.

Tökéletes szigetelését a poliuretán hab biztosítja, így nagyon sokáig tudja tartani a vízhőfokot. A Hajdu Smart intelligens elektronikus hőfokszabályozással rendelkezik, amely a beüzemelés alkalmával azonnal aktiválódik is.

Az első hét a tanuló fázis, ami után az addig jellemző vízfogyasztásnak megfelelően szabályozza a víz hőmérsékletét abban a hőfoktartományban, amelyet előzetesen manuálisan kell meghatározni.

A Hajdu Smart melegvíztároló mindig arra törekszik, hogy a beállított tartomány alsó határán tartsa meg a víz hőmérsékletét. Igen energiatakarékos, hiszen a felvázolt technológia révén a használaton kívüli időszakokban kevesebb elektromos energiát fogyaszt, mint a hagyományos készülékek.

HAJDU SMART ÁRAINK FELSZERELÉSSEL, KISZÁLLÁSSAL BUDAPESTEN

Energiatakarékos Hajdu SMART villanybojler okosbojler

A Hajdu Smart igen nagy kelendőségre számíthat a piacon. A legfőbb előnyös tulajdonságai közé tartozik, hogy nem vízkövesedik bármennyire is keményvizű hálózatba is legyen bekötve.

Energiaosztályi besorolása is előkelő, speciális mechanikai és elektronikai alkatrészeinek illetve magának a vezérlésének hála, jelentős villamos energiát spórol meg.

A Hajdu Smart egyszerűen karbantartható valamint az anód fogyása is alacsonyabb.

A különleges újításokból adódóan garantált a tartós, hibamentes üzemelése. Mindenképpen megéri befektetni ebbe a remek háztartási gépbe.

 

Energiatakarékos Hajdu SMART bojler beszereléssel együtt

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!