tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

ENERGIATAKARÉKOS HAJDU Z120 SMART VILLANYBOJLER BESZERELÉSSEL

 

A zártrendszerű bojlereknél általában az alkatrészek vízkövesedése jelenti a leggyakrabban előforduló problémát. Amennyire csak lehetséges, a Hajdu Z120 Smart villanybojler esetében ez kiküszöbölésre került.

kerámia fűtőtestet a tűzzománcozott tokcsőben való elhelyezése biztosítja a károsodás ellen illetve a belső tartályt is ugyanez a bevonat valamint egy aktív anód védi a korrózióval szemben.

Persze, még a legmodernebb rendszereknél is megeshet, hogy hiba csúszik a gépezetbe. Ilyenkor csakis szakavatott személyek által ajánlatos elvégeztetni a szerelési munkálatokat.

Cégünk már évtizedek óta jelen van a piacon. A fővárosban és környékén nap, mint nap bizonyítjuk szakértelmünket és megbízhatóságunkat, ami a bojler csere, javítási és karbantartási teendőket illeti. Csakis minőségi alkatrészekkel dolgozunk. Nálunk a precizitás mellett a korrektség az első.

A Hajdu Z120 Smart villanybojlernál a korszerű technológiának köszönhetően nemcsak az energiamegtakarítás emelhető ki pozitívumként, hanem a hosszú élettartam illetve az egyszerű karbantartás is.

HAJDU INNOVÁCIÓ

Itt egy fűtőszálcsere alkalmával még csak arra sincs szükség, hogy leeresszük a vizet a tartályból, míg a hagyományos kivitelű vízmelegítők esetében ez sosem lehetett kivitelezhető.

Mi sem bizonyítja jobban az új termékcsalád strapabíróságát, mint az, hogy a közismert magyar gyártó erre a sorozatra 2 év teljes körű valamint kizárólag a tartályra 7 év garanciát szavatol.

MINIMÁLIS ENERGIA – OKOS VEZÉRLÉS

A Hajdu Z120 Smart villanybojler minimális energiát fogyaszt az inaktív időszakokban is, mert mindig csak a beállított tartomány alsó szintjén tartja a víz hőmérsékletét. Az okos program egyébként abban nyilvánul meg, hogy a vízmelegítés intenzitása idomul a háztartás vízigényéhez.

Az első hét az úgynevezett tanulófázis, amikor a bojler beállítja saját magát a prognosztizálható vízfogyasztási szokásokhoz.

Amennyiben valamilyen oknál fogva meghibásodik az öntanuló elektronikus hőfokszabályzó, akkor sem kell attól tartani, hogy esetleg túlfűtés következne be, mivel az automata korlátozó egység ilyenkor megszakítja a fűtési áramköröket.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!