+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

ENERGIATAKARÉKOS HAJDU Z120 SMART VILLANYBOJLER BESZERELÉSSEL

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Hajdu SMART villanybojler energiatakarékos

A zártrendszerű bojlereknél általában az alkatrészek vízkövesedése jelenti a leggyakrabban előforduló problémát.

Amennyire csak lehetséges, a Hajdu Z120 Smart villanybojler esetében ez kiküszöbölésre került.

kerámia fűtőtestet a tűzzománcozott tokcsőben való elhelyezése biztosítja a károsodás ellen illetve a belső tartályt is ugyanez a bevonat valamint egy aktív anód védi a korrózióval szemben.

Persze, még a legmodernebb rendszereknél is megeshet, hogy hiba csúszik a gépezetbe. Ilyenkor csakis szakavatott személyek által ajánlatos elvégeztetni a szerelési munkálatokat.

Cégünk már évtizedek óta jelen van a piacon.

 

A fővárosban és környékén nap, mint nap bizonyítjuk szakértelmünket és megbízhatóságunkat, ami a bojler csere, javítási és karbantartási teendőket illeti.

Csakis minőségi alkatrészekkel dolgozunk. Nálunk a precizitás mellett a korrektség az első.

A Hajdu Z120 Smart villanybojlernál a korszerű technológiának köszönhetően nemcsak az energiamegtakarítás emelhető ki pozitívumként, hanem a hosszú élettartam illetve az egyszerű karbantartás is.

HAJDU INNOVÁCIÓ

Itt egy fűtőszálcsere alkalmával még csak arra sincs szükség, hogy leeresszük a vizet a tartályból, míg a hagyományos kivitelű vízmelegítők esetében ez sosem lehetett kivitelezhető.

Mi sem bizonyítja jobban az új termékcsalád strapabíróságát, mint az, hogy a közismert magyar gyártó erre a sorozatra 2 év teljes körű valamint kizárólag a tartályra 7 év garanciát szavatol.

MINIMÁLIS ENERGIA – OKOS VEZÉRLÉS

A Hajdu Z120 Smart villanybojler minimális energiát fogyaszt az inaktív időszakokban is, mert mindig csak a beállított tartomány alsó szintjén tartja a víz hőmérsékletét.

Az okos program egyébként abban nyilvánul meg, hogy a vízmelegítés intenzitása idomul a háztartás vízigényéhez.

Az első hét az úgynevezett tanulófázis, amikor a bojler beállítja saját magát a prognosztizálható vízfogyasztási szokásokhoz.

Amennyiben valamilyen oknál fogva meghibásodik az öntanuló elektronikus hőfokszabályzó, akkor sem kell attól tartani, hogy esetleg túlfűtés következne be, mivel az automata korlátozó egység ilyenkor megszakítja a fűtési áramköröket.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!