+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAZAI GYÁRTÁSÚ ENERGIATAKARÉKOS SMART VILLANYBOJLER INTELIGENS PROGRAMMAL

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Energiatakarékos megoldások a hazai gyártású smart villanybojlerekkel

 

Hajdu Smart energiatakarékos villanybojler. Minden épület esetében a vizesblokk egy igen érzékeny pontnak számít. Elegendő egy rossz illesztés vagy egyetlen repedés, és máris kész a baj.

A kellemetlenségek elkerülése és megelőzése érdekében, már a vezetékek elhelyezésének a fázisában is érdemes a lehető legkorszerűbb technológiákat alkalmazni.

Hajdu Smart villanybojlerNem éri meg kockáztatni vagy ezen spórolni. A rendszer egészéhez természetesen a különféle modern vizes berendezések is beletartoznak.

A gazdaságos SMART termékcsalád egyik sajátossága az alapvetően beépített intelligens programja mellett, hogy energiatakarékos. Fűtőbetétje kerámia.

A fűtőtest tűzzománc-védelemmel ellátott tokcsőben helyezkedik el, ily módon az elektrokémiai korrózió illetve a fűtő deformációja sem tud bekövetkezni.

A Hajdu Smart melegvíztároló gazdaságosan működik.

Ez a tulajdonsága és a speciális kialakítása együttesen hosszú élettartamot szavatol a készüléknek.

A HAJDU SMART BOJLER KARBANTARTÁSA

Hajdu smart villanybojler fűtőbetétKarbantartása is egyszerű. A villanybojler fűtőteste oly módon is kicserélhető, hogy le kéne engedni tartályából a vizet.

A javítási munkálatokat minden esetben szakemberrel érdemes elvégeztetni, máskülönben a bojler tulajdonosa több kárt csinálhat, mint hasznot.

Mégiscsak egy elektronikai szerkezetről van szó, ráadásul olyanról, amelyet vizes, nedves környezet vesz körül, ezért nem csupán az áramellátást biztosító kábelek és csatlakozások szakszerű telepítése, hanem a vízvezetékek, illesztések és tömítések profi installálása is nagy felelősséggel jár.

A Hajdu Smart bojler szigetelését poliuretán hab szolgálja. Ennek az első osztályú izolációs anyagnak hála a beállított hőfokra felhevített vízmennyiség rendkívül lassan hűlhet csak ki.

A HAJDU SMART VILLANYBOJLER JELLEMZŐI

  • Többfunkciós SMART vezérlés öntanuló rendszer
  • Energiatakarékos
  • Kerámia fűtőbetét: nincs vízkőlerakódás a fűtőtesten
  • Gyors vízfelfűtés
  • Egyszerű karbantartás
  • Kiváló hőszigetelés
  • Több vízvételi hely egyidejű kiszolgálása

A Hajdu Smart vízmelegítő berendezést roppant magas hatásfok jellemzi. Amennyiben valakinek már cserére szorul régi, lestrapált, csöpögő és szivárgó készüléke, akkor legfőbb ideje modernizálni a fürdőszobabeli állapotokat.

Ez egy mindenképpen megtérülő, hosszú távú befektetés, tehát nem kell rá sajnálni a megtakarítást.

Hajdu villanybojler csere Budapest

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!