+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

ENERGIATAKARÉKOS HAJDU SMILEY VILLANYBOJLER FELSZERELÉSSEL

ÚJ VILLANYBOJLERT KERES? VÁLASSZA ÖN IS A HAZAI GYÁRTÁSÚ TAKARÉKOS BOJLEREKET

MI HÁZHOZZ SZÁLLÍTJUK – BESZERELJÜK – BEÜZEMELJÜK

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Amennyiben csöpög, szivárog és nem a megszokott hatásfokkal melegíti fel a vizet a villanybojler, akkor már minden bizonnyal cserére szorul a készülék.

A Hajdu Smiley kiváló utódja lehet a régi, lestrapált vízmelegítő berendezésnek, ugyanis rendkívül hasznos újításokkal van felvértezve a magyar vállalat egyik legújabb termékcsaládja.

Hajdu smiley villanybojler beszerelésselSok szempontból igen előnyös befektetésnek számít egy Hajdu Smiley megvásárlása. Speciális kialakításának köszönhetően rendkívül költséghatékonyan képes működni, ily módon rengeteg villamos energiát lehet megspórolni általa.

Rétegfűtés technológiája révén csak annyi meleg vizet szolgáltat, amennyi éppen szükséges.

Fűtőbetétje kerámiából van, ráadásul abszolút nem érintkezik a vízzel, így annak korrodálása sem következhet be, de egyébként, ha valamilyen egyéb okból kifolyólag cserélni kellene ezt az alkatrészt, még a vizet sem kellene leereszteni a tartályból.

A Hajdu Smiley villanybojler karbantartása tehát roppant egyszerű, ennek megfelelően a szervizdíja sem magas. Gazdaságosan üzemeltethető, hosszú évekig szinte bármilyen keménységű vízzel képes dolgozni.

A rétegfűtés mellett a másik fő funkciója az intelligens vezérlés, aminek a segítségével képes mindig a vízhasználati igényeknek megfelelő hőmérséklettartományban tartani a vízhőfokot.

A Hajdu Smiley osztott fűtőrendszere biztosítja a víz berétegződését azáltal, hogy a különálló fűtőtestek külön-külön is működhetnek. Ez a tulajdonság valamint, hogy éjszakai áramról is megy a bojler, szintén arra van kiélezve, hogy még több energiát spóroljon.

Többféle biztonsági funkcióval van ellátva, mint például a gyerekzár vagy a szárazfűtés elleni védelem továbbá a Hajdu Smiley akár lakásriasztóra is köthető. LED kijelzőjén párás körülmények között is könnyedén leolvashatóak az értékek illetve az esetleges hibaüzenetek.

A Hajdu Smiley vízmelegítő tartály szigetelése is tökéletes.

Fokozott energiatakarékossága miatt eléggé rövid időn belül megtérülhet a vételára, amennyiben szakszerűen történik a beüzemelése, majd rendeltetésszerűen használják.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!