+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU AQUASTIC 80 LITERES VILLANYBOJLER ÁRAK

 

Aquastic 80 literes bojler árak felszereléssel házhozszállítással Budapest területén akár hétvégén is

A Hajdu Aquastic 80 literes villanybojler akkor kitűnő választás az ön számára, ha kisebb kapacitású tartály is kielégíti melegvíz igényét. Akkor tud tudatosan, és gazdaságosan dönteni, hogyha kiszámolja egyedi paramétereit.

Azaz, ha meghatározza, konkrétan mennyi vízre van naponta szüksége a fürdéshez, mosogatáshoz, és egyéb tevékenységekhez.
A villanybojler a lehető legtakarékosabb megoldás, abban az esetben, ha a vásárlás valóban az elvárásai szerint alakul.

Amennyiben úgy gondolja, hogy kisebb tartályú készülék is maximális funkcionalitást tud biztosítani önnek, és ezt a gondolatát a precízen kimért adatok is alátámasztják, akkor nincsen több kérdés.

Mivel a berendezés azokhoz a feltételekhez alkalmazkodik, melyeket ön jelölt ki, így garantáltan meg lesz elégedve a működésével, üzemelésével. A spórolás elsődleges kulcsa mindig abban rejlik, hogy a teljesítményt közelítőleg képes legyen belőni. Ezzel kiküszöbölheti a felesleges üzemelésből származó energiaveszteséget, ami nem egyszer jelentős mértékben megmutatkozik a számlákon.

HAJDU AQUASTIC 80 LITERES VILLANYBOJLER ÁRA FELSZERELÉSSEL

Budapesti bojler szerelőA Hajdú Aquastic 80 literes villanybojler pénztárcabarát megoldás, már csak azért is, mert a tartálya korróziótól védett.

Az acéllemezből gyártott egységet tűzzománc réteggel, és aktív magnézium anóddal látják el annak érdekében, hogy a rozsda ne üthesse fel a fejét.

A készülék egy speciális, freonmentes, kemény, poliuretén hab hőszigeteléssel rendelkezik, aminek köszönhetően a gép energiafelhasználása mérsékelt.

 

Ami még óriási pozitívuma a Hajdú Aquastic 80 literes ErP villanybojlernek az, az akadálymentes alkatrészellátás. Ez bizony lényeges pontja a beruházásnak, hiszen hiba, karbantartás esetén hiába egy olcsón beszerzett berendezés, ha egyszer a javíttatása csak bonyolultan, hetes csúszásokkal oldható meg. Prioritást élvez, hogy az alkatrészek elérhetőek, s ezáltal gyorsan beszerezhetőek legyenek.

Ha bármi gond adódik, az úgyis sürgősségi ellátást igényel. Ennek alap feltétele, hogy a cserélni kívánt alkatrészek pótlása problémamentes, és gyors legyen. Így nyugodt lehet akkor is, ha eszköze karbantartásra szorul.

2 + 3 ÉV JÓTÁLLÁS A HAJDÚ AQUASTIC 80 LITERES VILLANYBOJLERRE

A 80 literes Hajdú AQUASTIC ErP villanybojlerre a vásárlástól számított 2 éves teljes körű jótállás jár.

A Hajdu Aquastic 80 l tartályára + 3 évvel meghosszabbítható a kiterjeszthető a jótállás, abban az esetben ha a vásárlástól számított 24-26 hónap között a márkaszervizzel elvégezteti az aktívanód felülvizsgálatot, és ezt a szerviz a jótállási jegyen le is igazolja.

A garancia meghosszabbítása fizető tevékenység és a Hajdú márkaszervíz szakemberei végzik és igazolják.

MI A KÜLÖNBSÉG A HAJDÚ Z 80 Erp ÉS A HAJDU AQUASTIC 80L VILLANYBOJLER KÖZÖTT

A Hajdú villanybojlerek nemcsak itthon, hanem külföldön is nagyon népszerűek, jó minőségének és egyszerű szerelhetőségének köszönhetően. Ezért mindkét típus jó választás aki villanybojlert keres.

A Hajdu 80l bojler 1800W-os fűtőszállal vannak ellátva, ezért mindig fixen kell bekötni öket az elektromos hálózatba, konektorba dugvillán keresztül üzemeltetni nem szabad.

A műszaki különbség a két Hajdu bojler között csak annyi, hogy az alacsonyabb bekerülési költségek miatt vékonyabb palást lemezzel és szigeteléssel rendelkezik.

A másik különbség a garancia ideje, a 80 literes Hajdu Z Erp villanybojler 2 + 8 év garanciával rendelkezik míg a Hajdu Aquastic 80 literes ErP villanybojler 2 + 3 év gyári garanciával kerül forgalomba

Hajdu Aquastic ECO 80 ErP tulajdonságai

Hajdu Aquastic eco 80 erp villanybojler árak

A Hajdu Aquastic ECO 80 ErP elektromos, zártrendszerű forróvíztárolók a használati melegvíz igény kielégítésére szolgálnak.

A 80 literes zártrendszerű tárolós vízmelegítők tartálya acéllemezből készül, a korrózió elleni védelmet speciális, titán tartalmú tűzzománc bevonat és aktív magnézium anód biztosítja.

A Hajdu Aquastic eco 80 erp forróvíztároló, több vízvételi hely, illetve kád és zuhanyzós csaptelepek ellátására alkalmasak.

A készülékek hőszigetelése freonmentes, ciklopentán hajtóanyagú poliuretán szigetelő hab.

A fémburkolatú kivitelek nanokerámiás felület előkészítéssel rendelkeznek. Űrtartalom: 80 liter.
Elhelyezési lehetőség: fali függőleges.

A HAJDU Zrt. a tartályokra 5 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

A zártrendszerű forróvíztároló alkalmas több vízelvételi hely melegvíz-ellátására háztartásokban és intézményekben.

A kapott melegvíz egyaránt alkalmas tisztálkodási és étkezési célokra, azonban tekintettel arra, hogy a melegvíz fémoldó képessége nagyobb, ajánlott mind a főzéshez, mind az iváshoz hideg vizet használni, melegvíz szükséglet esetén azt felmelegítve fogyasztani. Ivóvíz minőségű a víz, ha megfelel a 201/2001. (X.25.) Kormány-rendeletben meghatározott határértékeknek.

A Hajdu Aquastic ECO 80 ErP villanybojlerben levő víz hőmérséklete az Ön igényének megfelelően (max. 65 ºC-ra) beállítható.

A beállított hőmérséklet elérése után a hőmérsékletszabályozó önműködően kikapcsolja a fűtést. Így hosszú időn keresztül melegvíz nyerhető a tárolóból.

A belső tartályt körülvevő poliuretán hőszigetelés megakadályozza a víz gyors lehűlését, így hosszú időn keresztül, kedvező áron melegvíz nyerhető a tárolóból.

A tároló olyan kialakítású, hogy a melegvíz keveredés nélkül távozik.

A belső tartály korrózió ellen védett acél-lemezből készül.

Az acéllemezt a speciális tűzzománc bevonat mellett egy aktív anód is védi korrózió ellen.

A tűzzománcozott kivitel agresszív (lágy) vizek esetén is hosszú élettartamot biztosít.

Garancia idő: 2év teljeskörű + 5 év tartály garancia

A tartály védelmében biztonsági szelepet is kötelező felszerelni a bojler hidegvíz csatlakozására.

 

Aquastic 80 literes bojler árak

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!