+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Mikor válasszunk 80 literes villanybojlert?

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Hány literes villanybojlert vegyek? 80 liter mire elég?

 

Mikor válasszunk 80 literes villanybojlertMikor válasszunk 80 literes villanybojlert? Mire elég 80 liter melegvíz? Egy 80 literes villanybojler 1-2 főnek elég szokott lenni?

Ahhoz, hogy minden kétséget kizáróan meg tudja állapítani, vajon a 80 literes villanybojler a tökéletes választás az ön számára, muszáj megelőző számításokat végeznie.

Ez az a terület, ami többnyire mély ellenállást, és tiltakozást vált ki az emberekből.

Az ok egyszerű. Időpocsékolásnak tűnik azzal foglalkozni naphosszat, hogy mennyi vizet használ el a főzéshez, fürdéshez, vagy éppen a mosogatáshoz.

Miért pazarolná el az értékes szabadidejét ilyen mérésekre, amikor ezerszer hasznosabban is tölthetné a kikapcsolódásra szánt perceket?

Ez az egyik aspektusa a történetnek. A másik pedig az a tény, miszerint az emberek többsége meg van győződve arról, hogy kiválóan saccol. Plusz-mínusz tíz százalék.

Bár itt érdemes megjegyezni, hogy a 80 literes villanybojler esetén, ez nyolc literes eltérést jelent.

Azaz, ha és amennyiben a fogyasztás 71 liter, akkor nincs gond, de a 88 liter fedezése már akadályokba ütközik. A tény, azonban tény marad, a fogyasztók nagy része maradéktalanul hisz saccolási képességeiben.

A valóságban, azonban elmondható, hogy egyrészt közelítő értékekre nem lehet, és nem is szabad alapozni. Másrészt vannak olyan adatok, amiket képtelenség csak úgy, hasra csapás alapján megállapítani.

Lehet, hogy első ránézésre felesleges időhúzásnak tűnik a számolgatás, és a méregetés, de csak ez az egyetlen járható út, ha az a célja, hogy bojler vásárlásával hosszú évekig, évtizedekig elégedett legyen.

A 80 literes villanybojler, ahogy az a nevéből is kiderül naponta nyolcvan liter meleg vizet képes a rendelkezésére bocsájtani.

Ez bizony nem kevés, de ha nagycsaládos, esetleg órákig szeret a zuhanyrózsa alatt, a forró vízben szaunázni, akkor akár kevésnek is bizonyulhat. Csak egyetlen napot kell „feláldoznia” a matematika oltárán.

Egy átlagos napot, amikor minden olyan tevékenysége előtérbe kerül, ami többnyire jellemzi a hétköznapjait.

MIRE ELÉG 80 LITER MELEGVÍZ

Hajdu Aquastic eco 80 villanybojlerMosogasson, fürödjön, főzzön, merítse ki a készleteket. Lényeges, hogy minden egyes, meleg vizet igénylő feladat fókuszba kerüljön, hiszen csak így kaphat reális képet arról, hogy mennyi vizet használ el egy 24 órás ciklusban.

Ha ezzel megvan, feketén-fehéren látja a számokat, akkor már hibázási lehetőség nélkül el tudja dönteni a 80 literes villanybojler megfelel-e igényeinek.

Amennyiben Hajdu villanybojlerünk nappali áramra van kötve egy két fős háztartást tud biztonságosan kiszolgálni.

Persze ez függ a fürdési zuhanyzási szokásainktól is. Ha kádban szeretnénk ejtőzni válasszunk nagyobb űrtartalmú bojlert.

 

EGY 80 LITERES VILLANYBOJLER 1-2 FŐNEK ELÉG SZOKOTT LENNI

Egy 80 literes Hajdu villanybojler átlagos vízfogyasztás esetén – főzés, fürdés helyett gyors zuhany – egy maximum két tagú családnak elég szokott lenni, viszont ha sokat szeretünk időzni a zuhany alatt vagy csak szimplán jobban szeretünk fürödni, mint zuhanyozni, akkor előfordulhat, hogy nem lesz elég ez a modell.

Európában szerencsére nincs akkora pazarló életmód, mint a tengeren túl, hiszen elnézve a rengeteg amerikai és ausztrál vloggert, az emberek úgy bánnak a vízzel, mintha ugyanúgy ingyen lenne, mint a napsütés.

Itthon persze más a helyzet, hiszen amennyit fogyasztunk, azt hó végén illik kifizetni, s mivel nem szeretünk sokat fizetni, emiatt ugyanúgy igyekszünk spórolni a vízzel, mint a gázzal vagy az árammal.

Persze a benzin is ebbe a kategóriába sorolható, pláne amióta csillagászati árakat tapasztalunk ezen a téren is.

A+++ 80l villanybojler

80 literes Hajdu villanybojler - okos bojlerJelenleg csak a hőszivattyús villanybojlerek tudják teljesíteni a A+++ energia hatékonysági besorolást.

A új Hajdu SMART 80 literes illetve Hajdu Smiley 80 literes okos bojlerek teljesítik, és teszik lehetővé a B energia hatékonyságú működést.

Mindez köszönhető az új kerámia fűtőtestnek és a SMART Control okos elektronikának, amivel 20 – 30 százalékos energia megtakarítást lehet elérni a hagyományos C energia hatékonyságú villanybojlerekkel ellentétben.

Az új generációs SMART nevű 80 literes okos villanybojler Smart Control vezérlésű öntanuló rendszerrel rendelkeznek, melyek segítségével még hatékonyabban és energiatakarékosabban állíthatunk elő használati melegvizet.

A 80 literes Hajdu okos bojler kerámia (szteatitos) fűtőtesttel rendelkezik, aminek nagy előnye a csekély vízkőképződés, a hosszabb éltettartam, és a lényegesen kisebb szervizelési költség.

A HAJDU Zrt. az új SMART és SMILEY „B” kategóriás okos bojler tartályaira 8 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

Hajdu 80 literes villanybojler éves fogyasztása

Hajdu Aquastic eco 80 Erp bojler éves fogyasztása: 1447 KW

Hajdu Z 80 Erp bojler éves fogyasztása: 1396KW

Hajdu Z 80 Smart bojler éves fogyasztása: 1331KW

Hajdu SY 80 R Smiley bojler éves fogyasztása: 1284 KW

A fogyasztás függ a helység hőmérsékletétől, a bejövő víz hőmérsékletétől, a felhasználók számától és a fürdési szokásoktól.

Mikor válasszunk 80 literes villanybojlert? Mire elég 80 liter melegvíz? Egy 80 literes villanybojler 1-2 főnek elég szokott lenni?

A Hajdu 80 literes villanybojlerei a legtöbb kisebb háztartásban elegendő szokott lenni, pláne akkor, ha keveset tartózkodunk otthon, és csak este és reggel használunk melegvizet. Ebben az esetben lehet, még sok is lesz 80 liter.

MIKOR VÁLASSZUK 80 LITERES VILLANYBOJLERT? Hajdu Z 80 villanybojler ár BudapestTermészetesen nehéz kiszámolni, hogy mennyi meleg vízre van szükségünk egy nap, viszont érdemes a tortúrát végigcsinálni – méregetni minden egyes alkalommal, mérőcsészék segítségével -, hiszen így nem kerülhetünk kellemetlen helyzetbe, ami ebben az esetben azt jelenti, hogy amikor forró zuhanyt akarunk venni, akkor jéghideg víz jön a csapból.

A másik oldal is igaz, hiszen minek vegyünk egy 80 literes bojlert, ha alig használunk meleg vizet a nap folyamán.

Kollégáink szerencsére tapasztaltak már annyira, hogy aki nem szeret méregetni – a többség nem is hajlandó ilyen úri huncutságokra -, annak a napi tevékenységei és melegvíz-fogyasztási szokásaihoz mérten egy körülbelüli értéket tudunk adni, hogy segítsünk kiválasztani a megfelelő méretű bojlert.

Hívjon minket bátran, segítünk, amiben csak tudunk!

Keresse Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelőt a hét minden napján, akár szombat, vasárnap is. Segítünk kiválasztani új 80 literes Hajdu villanybojlerét és teljeskörüen házhoz szállítjuk, felszereljük, beüzemeljük a legrövideb időn belül.

A problémamentes 80 literes villanybojler cserét garantálja, hogy évente több mint 700 db bojler cseréjét végezzük el Budapest kerületeiben.

MIKOR VÁLASSZUNK 80 LITERES VILLANYBOJLERT?

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!