+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

ÚJ 80 LITERES HAJDU VILLANYBOJLER ÁR BUDAPESTEN KOMPLETT SZERELÉSSEL EGYÜTT

 

Régi Hajdu 80 literes villanybojlere csöpög, folyik, kilyukadt?

 

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

 

Hajdu aquastic eco 80 erp villanybojler felszerelés ár BudapestHajdu 80 literes villanybojler ár házhoz szállítással felszereléssel beüzemeléssel együtt, akár még ma kiszállítjuk és felszereljük.

Amennyiben eljött az ideje és Hajdú 80 literes villanybojler vásárlást tervez, nézze meg ajánlatainkat.

Hajdu 80 literes villanybojler áraink remélhetően elnyerik tetszését és minket választanak.

Belegondolt már abba mennyi utánjárást, egyeztetést kíván a bojlerünk cseréje?

Kiválasztani a bojlert forgalmazó üzletet, megszervezni a bojler haza szállítását, egyeztetni a bojler szerelővel a 80 literes villanybojler felszereléséről, bekötéséről.

Nincs melegvíz de szeretne még ma újra fürdeni

Ha nem találunk, olyat aki egy kézben mindent elintéz helyettünk akkor az árak biztosan elszabadulhatnak és nőhet a beruházás költsége.

Ezért kínáljuk komplett szolgáltatásunkat, mert mi mindent elintézünk a bojler vásárlástól a felszerelésig.

Sőt miután felszereltük és beüzemeltük új Hajdú villanybojlerét, az aktuális karbantartást, anód ellenőrzést, bojler tisztítást vízkőtelenítést is vállaljuk.

Így az új 80 l Hajdú villanybojlerét kizárólag egyetlen vállalkozás fogja szervizelni és javítani.

Miért érdemes minket választania?

• Budapesten a hét minden napján, vállaljuk a Hajdú 80 literes villanybojler házhozszállítását felszerelését.

• Komplex szolgáltatásunkkal akár már ma, házhozszállítjuk és felszereljük új 80 literes Hajdú bojlerét.

• Elvégzett munkáinkra, szakmai tudásunkra és korrekt hozzáállásunkra garanciát vállalunk!

• Kedvező áron, a lehető leggyorsabban és körültekintően szereljük fel villanybojlerét

• Csapatunk egytől-egyig tapasztalt vízvezeték szerelőből áll, akik a bojler bekötés és felszerelés terén több mint 10-20 éves tapasztalattal rendelkeznek.

• Otthonában olyan körültekintéssel kezeljük a problémát, mintha a sajátunkról lenne szó.

• A munka végeztével tanácsot adunk, üzemeltetéssel, energia megtakarítással kapcsolatban.

BOJLER CSERE – HIDEG ZUHANY HELYETT

Bojler csere ár BudapestOtthonunk kényelmének lényeges része a mindig rendelkezésre álló meleg víz, amit bármire felhasználhatunk, és nem kell azon törnünk a fejünket, hogy esetleg a legrosszabbkor maradunk nélküle.

Persze ha egy vízszolgáltatótól függünk, mindig történhetnek technikai jellegű malőrök, és adott esetben napokig meleg víz nélkül maradhatunk.

Ezt a gondot részben kiküszöböli, ha villanybojlert használunk, hisz mondjuk egy 80 literes bojler egy átlagos család napi meleg víz szükségletét szinte biztosan teljesen fedezi.

Persze egyáltalán nem mellékes, hogy milyen 80 literes bojler az. Mivel a márka bizony sokat számít, főleg ha a név minőséget is takar. Ilyen a már bizonyított Hajdú bojler 80 l változata, vagyis a nagy hagyományokkal rendelkező magyar márka 80 típusai.

Ha figyelembe vesszük a kategóriában fellelhető más gyártók árait, elmondható hogy a Hajdú ajánlata az egyik legjobb. Ha nem a legjobb 80 literes villanybojler ár, ami a piacon ma elérhető.

HAJDU 80 L VILLANYBOJLER ÁR

A villanybojlerek hosszú távú gazdaságos üzemeltetésének egyik titka az, hogy amellett, hogy megbízható típust, és márkát vásárolunk, mint mondjuk a

Hajdú bojler 80 l a lehetőségeink szerint azt ugyanazzal a céggel üzemeltessük be és tartassuk karban, hisz ha valakiktől, úgy a cég saját csapatától elvárhatunk minőségi munkát, mert ez a kliens és a cég közös érdeke.

Ha így döntünk, egy 80 literes villanybojler nagyon sokáig fog kiszolgálni minket, és megkíméljük magunkat sok későbbi bosszúságtól, felesleges időtöltéstől, kereséstől.

Akármennyi is a Hajdu 80 literes villanybojler ár, az valójában sokkal kedvezőbb, mint import társai, éppen a fenntartási költségek jóval kisebb volumene miatt.

Hiszen ugyanazok szerelik be, vizsgálják felül, tartják karban, csupán egy telefonba kerül a dolog, és az ár minden bizonnyal jóval barátibb lesz, mintha egy külsős céggel dolgoztatnánk.

Ha mindezeket végiggondoljuk, azzal máris tettünk egy lépést afelé, hogy a nekünk leginkább megfelelő ár-érték arányú bojlert szerezzük be.
Természetes módon van még számos más érv is, ami a Hajdú mellett szól.

A környezetbarát gondolkodás a helyi termék megvásárlása mellett szól, ezzel is nagy szívességet teszünk a természetnek, hisz nem több ezer kilométerről ide szállított eszközt vásárolunk, hanem azt, ami itt készül, a szomszédunkban.

Emellett hazai munkahely fennmaradását, magyar családok megélhetését támogatjuk a kiadott pénzünkkel.

Az már csak hab a tortán, hogy olyan terméket vásárolunk, amelynek a hazai és a nemzetközi piacon is kemény munkával kiérdemelt jó hírneve van.

HAJDU AQ 80 ERP AQUASTIC VILLANYBOJLER ÁR

✅ A Hajdu Aquastic 80 (AQ) zártrendszerű forróvíztároló, fali függőleges, kivezetett hőfokszabályozós kivitel (amely lehetővé teszi a tartályban lévő víz hőmérsékletének beállítását), alacsony készenléti energia igénnyel.

✅ A hegesztett acéllemez tartály elsődleges korrózióvédelmét speciális tűzzománc bevonat, másodlagos védelmét a magnézium aktív anód biztosítja. Ezen konstrukciós megoldás garantálja a tartály kitűnő korrózióvédelmét még agresszív viz esetén is.

✅ Aq80 vízmelegítő hőszigetelése freonmentes poliuretán hab, amely biztosítja a melegvíz hosszú idejű hőn tartását.

✅ A Hajdu Aq80 forróvíztároló egyidejűleg több vízvételi hely ellátására is alkalmas. A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

✅ A Hajdu Aquastic eco 80 Erp bojler külső burkolata magas fényű, fehér porlakk bevonattal ellátott acéllemez.

✅ A HAJDU Zrt. az Aquastic Aq80 tartályokra 5 év, egyéb részegységekre 2 év garanciát vállal.

✅ C energiaosztály

✅ Az új Hajdu AQ 80 ErP forróvíz tároló ára tartalmazza a gyári tartozék kombinált biztonsági szelep árát is

Ha a hálózati víznyomás időlegesen is meghaladja a 6 bár értéket, a vízmelegítő elé jóminőségű nyomáscsökkentő szelepet kell beépíteni. Ennek beszerzéséről és felszereltetéséről a felhasználónak kell gondoskodni. A bojler nyomáscsökkentő szelepet a kombinált szelep elé kell beépíteni.

 

80 literes Hajdu bojlert szeretne vásárolni?

Bízzon meg minket az új Hajdu bojlere beszerzésével, felszerelésével Budapest területén.

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

A megfelelő kapacitású bojler kiválasztásában természetesen az egyéni igények, vízhasználati szokások is nagy szerepet játszanak.

Éppen ezért vásárlás előtt mindenképpen érdemes megfigyelni és pontosan feljegyezni, hogy aznap mennyi víz fogyott.

Az így kapott adatok jó irányt mutathatnak azzal kapcsolatban, hogy az 50, a 80 vagy esetleg még az annál is nagyobb, 100 literes modell bizonyul ideális választásnak.

Hajdu Z 80 erp villanybojler ár beüzemelésselSokan megdöbbenve tapasztalják, hogy a Hajdú 80 literes bojler ára egyáltalán nem takar megfizethetetlen összeget.

Sőt, más gyártók készülékeihez képest, amik nem annyira igényes tervezésűek, megbízhatók és energiahatékonyak, mint a Hajdú által kínált modellek, már-már olcsónak mondható.

Ez persze nem véletlen. A cég ugyanis azt vallja, hogy a magas minőségű, hosszú élettartamú háztartási gépek nem csak a kiváltságosok érdeme.

Az általuk gyártott bojlerek bőven a megfizethető kategóriába esnek, pontosan azért, mert tudják, hogy sokan nem engedhetik meg maguknak azt, hogy több százezer forintot kiadjanak a családi kasszából.

MIKOR ÉRDEMES HAJDÚ 80 LITERES BOJLERRE VÁLTANI?

✅ Ha valamilyen oknál fogva megnövekedett a vízhasználat a háztartásban és az 50 literes modell már nem szolgáltat elegendő meleg vizet

✅ Ha a régebbi, elavult bojlerét új készülékre szeretné cserélni és a házban élők vízhasználási szokásai tekintetében a 80 literes készülék bizonyul ideális megoldásnak

Természetesen bármelyik eset is áll fent, mi segítünk, hogy a döntés a legcsekélyebb mértékben se okozzon gondot.

Dolgozik egész nap? Nincs elég szabadsága? Ránk hétvégén is számíthat!

Hívjon akár most, hogy mielőbb ki tudjuk cserélni régi lyukas 80 literes bojlerét.

Keresse Nyári Tibor Budapesti villanybojler szerelőt.

 

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

 

Hajdu 80 literes villanybojler szerelés ár, bojler csere BudapestAmennyiben azt tapasztalja, hogy a csapból gyakran folyik hideg víz meleg helyett, esetleg gyakran előfordul, hogy csak langyos vízben tud mosogatni, fürdeni, zuhanyozni.

Akkor az bizony egyértelműen jelzi, hogy szüksége van egy nagyobb kapacitású bojlerre. Ami folyamatos meleg víz ellátást tud biztosítani.

Ha egy 50 literes modellt használ, akkor érdemes a nagyobb kapacitással rendelkező Hajdú 80 literes bojlert választani, hiszen az már sokkal inkább ki tudja elégíteni az igényeket.

Már eleve egy 80-as bojlere van, de a készülék már kis jóindulattal sem üzemel gazdaságosan?

Nos, ez esetben ajánlott egy teljeskörű felülvizsgálás, melynek során a szakember tüzetes megvizsgálja a bojlert kívül-belül.

Amennyiben már tényleg régi gépről van szó, akkor mi mindenképpen javasolni szoktuk a cserét, hiszen a mai modern változatok már sokkal hatékonyabban, energiatakarékosabban működnek.

Amennyiben felveszi velünk a kapcsolatot, akkor részletes tájékoztatást adunk azzal kapcsolatban, hogy melyik bojlert érdemes választania és természetesen minden felmerülő kérdésére választ adunk.

Igény esetén házhoz megyünk az előzőleg leegyeztetett időpontban, megnézzük a készülékét, kiderítjük az esetleges problémákat.

Majd pedig elmondjuk, hogy szerintünk érdemes-e pénzt költeni a javításra, alkatrész beszerzésre vagy jobban jár, ha a bojler csere mellett dönt.

A válaszunkat természetesen megindokoljuk.

HAJDU 80 LITERES ÚJ VILLANYBOJLERÉT KEDVEZŐ ÁRON HÁZHOZ SZÁLLÍTJUK ÉS FEL IS SZERELJÜK ÖNNEK

Hajdu 80 literes bojler beszerelés árHajdu 80 literes villanybojler ár felszereléssel beüzemeléssel Budapest

Ha ránk bízza a szerelést, akkor Önnek csak annyi teendője lesz, hogy kiélvezze a Hajdú 80 literes vízmelegítő használatának előnyeit.

Mi házhoz visszük a kiválasztott készüléket, leszereljük a régi bojlerét, gondoskodunk az áramtalanításáról. Gondosan felszereljük és beüzemeljük az újat – mindezt megfizethető áron kínáljuk.

Könnyen meglehet, hogy már évek óta húzza-halasztja a bojler vásárlást, egyszerűen azért, mert nincs ideje, kedve az egész hercehurcához.

Higgye el, teljesen megértjük. Kereskedőtől kereskedőig járni, mindenhol információt kérni, a jellemzőket, árakat összehasonlítani, lebonyolítani a vásárlást, házhoz vinni a készüléket, keresni valakit, aki leszereli a régit, felszereli az újat.

Keresni valaki mást, aki elszállítja a már lomnak számító készüléket, ez mind-mind idő, energia és talán plusz kiadás is.

Ha meg szeretné spórolni magának a felesleges köröket, ha el szeretné kerülni a nem kívánatos szituációkat, ha azt szeretné, hogy az egész folyamat egyszerű, gyors és kényelmes legyen, akkor hívjon minket!

Mi minden esetben az ügyfeleink érdekeit tartjuk szem előtt, az a cél vezérel minket, hogy az általunk nyújtott munka maximálisan elégedetté tegye azokat, akik bizalmat szavaznak nekünk.

Több éves komoly tapasztalti múlt áll a hátunk mögött, munkánkat széleskörű szakértelemmel végezzük és közben nem felejtjük el, hogy nem csak gépekkel, hanem emberekkel is dolgozunk. A barátságos, rugalmas ügyfélkiszolgálás nálunk alap. Hívjon és segítünk!

Hajdu 80 literes villanybojler ár felszereléssel, bekötéssel, Budapest 06 20 398 7569

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!