+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU VILLANYBOJLER JAVÍTÁS NAGY TAPASZTALATTAL AKÁR SZOMBAT VASÁRNAP IS

Nyári Tibor villanybojler szerelő

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Hajdu villanybojler javítás és hibaelhárítás Budapesten

Fűtőszál, anód csere, hőkorlátozó és elektronika szerelés. Nyári Tibor villanybojler szerelő.

Minden villanybojler javítást a bojler karbantartásával kell kezdeni ami a következő lépéseket tartalmazza:

• Villanybojlerben lerakódott vízkő eltávolítása

• Régi elhasználódott fűtőszál és anód cseréje

• A víztérrel érintkező összes tömítés cseréje

Amennyiben ezt nem tesszük meg, a villanybojler javítás csak rövid időre szól, hamarosan újra előjön a probléma.

Hajdu bojler javítás szombatonSok megrendelőnk panaszkodik, amikor már jártak előttünk más bojler szerelők, hogy a szaki nem szedte szét nem vizsgálta meg a bojler vízterét, bütykölt valamit az elektronikával, felvette a pénzt, távozott de sajnos pár nap múlva megint leállt a villanybojler.

Amikor próbálta újra hívni már elérhetetlen volt, se melegvíz, se pénz.

Ügye Ön nem akar így járni.

Mi minden villanybojler javítást, a vízkő eltávolításával, fűtőszál és anód cseréjével kezdünk. Az általunk végzett bojler javítások 90 % ennél többre nincs is szükség.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

HAJDU VILLANYBOJLER JAVÍTÁS BUDAPEST

Bojler javítás BudapestKeresse Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő szolgáltatásait Budapest területén.

Hívjon, akár most ha Hajdu bojlere nem melegit, csöpög vagy ráz, vagy csak tele van vízkővel, azaz zúg, sistereg.

Mi minden bojler javítás helyszínére felkészülten érkezünk. Ami azt jelenti, hogy a Hajdu bojler javításhoz szükséges összes alkatrész rendelkezésre áll.

Legyen szó anód ellenőrzésről, fűtőszál cseréről vagy bojler vízkőtelenítésről.

Családi vállalkozásunk a hét minden napján azon dolgozik, hogy a Budapesti Hajdu villanybojlert használók minél hamarabb újra élvezhessék a melegvíz áldásos hatásait. És ne keljen sokáig nélkülözni a jól megérdemelt meleg vizet.

Mi tudjuk mennyire fontos minden család számára a forróvíz. Ezért mi nemcsak megjavítjuk Hajdu villanybojlerét, hanem teljes körűen felújítjuk a hét minden napján.

Oldalunkon megtalálja a Hajdu villanybojlerek javításához szükséges összes információt.

Villanybojler javitas – Villanybojler szerelés – Nyári Tibor bojler szerelő

VILLANYBOJLER JAVÍTÁS ÁRAK BUDAPEST KERÜLETEIBEN

Hajdu villanybojlerek kimagasló minőséggel kerülnek forgalomba magas 2+ 3 illetve 2 + 8 év gyári garanciával.

Azaz ha 24-26 hónap közt kihívjuk a Hajdu villanybojler szerelő szakembereit, és elvégzik az előirányzott karbantartást, javítást plusz kettő vagy plusz három évvel megnövelik a Hajdu bojler tartály garanciáját. Így elkerülhető a bojler javítás ára az első években.

MELEG VÍZ OLDALI MERÜLŐCSŐ CSERE:

Villanybojlerünk tartályában a melegítés hatására rétegződik a bojler vize, a meleg víz a tartály felső részében gyűlik össze. A melegvíz oldali merülőcső fel van vezetve a vízmelegítő tartály tetejéig, és onnan vételezi a meleg vizet.

Gyakori probléma, hogy a merülőcső korrodál, összeesik, vagy megreped. Ennek hatására amikor kinyitjuk és használjuk a meleg vizet, nem a tartály felső részéből fog kifolyni a meleg víz, hanem a tartály hidegebb rétegeiből.

Ezért úgy tűnhet, mintha nem lenne elég a melegvíz. Tehát ha úgy tapasztalod hogy túl hamar elfogy a meleg víz, valószínűleg a villanybojler merülő csöve sérült. Minden villanybojler javítás alkalmával ellenőrizni kell a merülőcső épségét

VILLANYBOJLER NYOMÁSCSÖKKENTŐ:

villanybojler javítás-nyomáscsökkentö szerelés

Nyomáscsökkentő használatára általában a budai kerületekben van szükség.

A nyomáscsökkentő az idő múlásával elhasználódik. Elgyengül a nyomáscsökkentő feszítő rugója, ezért megnő a hideg víz nyomása.

A villanybojler tartály felfűtése során megnő a víz térfogata, és emelkedik a tartályban lévő víz nyomása.

Nyomás növekedés hatására jó esetben nyit a bojler biztonsági szelep és kifolyik a felesleges víz, így csökken a tartályra és szerelvényekre ható nyomás.

Abban az esetben ha a biztonsági szeleped folyamatosan engedi a vizet, valószínűleg a nyomáscsökkentő ment tönkre.

VILLANYBOJLER BIZTONSÁGI SZELEP:

Villanybojlerünk biztonsági szelepe a megnövekedett nyomás elvezetésére, leürítésére szolgál. Ha lehet minden esetben használjunk leeresztő szeleppel ellátott biztonsági szelepet, mely alkalmas a szerviz alkalmával a villanybojler leeresztésére is.

Gyakori hiba a biztonsági szelep meghibásodása is, mely elvízkövesedés, és a szelep rugójának gyengülése miatt folyamatosan csöpög és átfolyik.

BOJLER FŰTŐSZÁL CSERE:

Villanybojlerek fűtőszála is nagy igénybevételnek van kitéve. A víz fűtése során a nagy hőmérséklet különbség miatt vízkőképződésnek van kitéve a fűtőszál felülete.

Gyakran találkozunk a bojler vízkőtelenítés és javítás során a fűtőszál külső burkolatának sérülésével, repedésével. A vízkőmentesítés és bojler javítás alkalmával minden esetben kicseréljük a fűtőszálat a meghibásodás megelőzése érdekében.

MAGNÉZIUM VÉDŐ ANÓD CSERE:

Ha azt akarjuk, hogy bojlerunk belső zománctartálya ne korrodáljon, és ne lyukadjon ki, másfél-két évente felül kell vizsgáltatni, igény esetén cserélni kell a védő anódot bojlerünkben.

A csere elmaradása esetén a bojler tartályának idő előtti meghibásodására, kilyukadására kerül sor. Ezért minden bojler javítás alkalmával ellenőrizzük az anód állapotát.

ALAPLAP ÉS FŰTŐSZÁL TÖMÍTÉS CSERE:

Az alaplap és fűtőszál tömítések abban az esetben mennek tönkre, amikor a vízkőképződés olyan mértékű, hogy a fűtőszálat és környékét teljesen ellepi a vízkő, a hőkorlátozó a vízkő miatt rosszul érzékeli a víz hőmérsékletét, így a bojlerben túlmelegszik a víz.

A forróság hatására szétégnek, megégnek, elgyengülnek a tömítések, előbb – utóbb csöpögéshez vezetnek.

Az alaplap eltávolítása után minden esetben cseréljük ki a víztérben lévő tömítéseket a csöpögések elkerülése végett. Mi minden bojler javítás alkalmával kicseréljük az összes tömítést.

BOJLER VÍZOLDALI FIX ÉS FLEXIBILIS BEKÖTŐCSÖVEINEK CSERÉJE

Az általunk végzett Hajdu villanybojler javítás és karbantartások és a vízmelegítő cseréknél opcionálisan javasolni szoktuk a régi és elavult bekötőcsövek cseréjét.

Mai napig találkozunk még fix bekötésű bojlerekkel, melyet régen alkalmas technológia és anyag nélkül, jobb híján horganyzott vízvezetékcsővel, sokszor bontható csatlakozás nélkül, fixen kötöttek rá a vízhálózatra.

Ez megnehezíti a biztonsági szerelvények (nyomáscsökkentő, bojler biztonsági szelep) cseréjét. A kilencvenes években terjedtek el a belül gumitömlős, kívül fém szövet hálóval ellátott bekötőcsövek, melyek már flexibilisnek és korszerűnek számítottak, de a mai napig nagyon sok vízkár okozói. Sokszor okoz problémát, hogy ezeknek a csöveknek belső átmérője szűkebb keresztmetszetű, és nem biztosít kellő átfolyást.

A régen felszerelt flexibilis bekötőcsövek az idő múlásával elöregedhetnek és szétrepedhetnek, mivel extrém hőingadozásnak vannak kitéve. A másik nagy hátránya, hogy ha már régi a bekötőcső, visszaszereléskor már nem lehet újra tömíteni.

Napjainkban hódit a rozsdamentes (azaz inox) bordás bekötőcső, ami megfelelő rugalmasságot, tartós és biztonságos kötést tesz lehetővé.

Másik nagy előnye , hogy a helyszínen a megfelelő méretre gyártható, ezáltal nem utolsósorban esztétikusabb kivitelt és szerelést tesz lehetővé. Ezért mindenképp javasoljuk a villanybojler bekötőcsövének cseréjét.

Nyári Tibor villanybojler szerelő – Hajdu bojler javítás, karbantartás, csere Budapest

  • Amennyiben megbízható és tapasztalt Hajdu villanybojler szerelő szakemberre van szüksége, hívhat a hét minden napján.
  • Mi minden villanybojler javítás, és karbantartás alkalmával felújítjuk elektromos forróvíz tárolóját.
  • Így tudjuk biztosítani, hogy hosszú távon gond és probléma nélkül tudjon üzemelni készüléke.
  • Bízza ránk Ön is Hajdu villanybojlerét, hívhat szombat vasárnap is.

Hajdu villanybojler javítás Budapest

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!