tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

Hajdu villanybojlerek szervizelése Budapest

A magyar háztartásokban előszeretettel használnak kiváló minőségű Hajdú villanybojlert melegvízkészítésre.

Bár ez a bojler általában megbízhatóan működik, meghibásodások természetesen előfordulhatnak.

Főként, ha a tulajdonos nem gondoskodik rendszeresen a készülék karbantartásáról vagy vízkőtelenítéséről.

Ha azt tapasztalja, hogy a bojler nem működik, zajosan üzemel, csak nagyon lassan vagy egyáltalán nem melegíti fel a vizet, érdemes felkeresnie egy bojler szervizt Budapesten.

MÁR AZ ELSŐ PROBLÉMA JELENTKEZÉSÉNÉL ÉRDEMES FELKERESNIE EGY VILLANYBOJLER SZERVIZT

Akkor is érdemes felhívnia egy Hajdu villanybojler-szervizt, ha a készülék még működik, azonban hatásfoka jelentősen csökkent, hiszen ennek elmulasztásával a későbbiekben komolyabb probléma is keletkezhet.

Budapesti villanybojlerszervizünkben vállaljuk mindenféle bojler, így többek közt Hajdu villanybojlerek javítását, vízkőtelenítését.

Sok háztartásban problémát okoznak a készülékben megtelepedett szennyeződések: a zajos működés egyik jellemző oka a berendezés vízkövesedése. Ugyanis a bojlerben található vízkőréteg ilyenkor egyfajta hőszigetelőként működik, így a fűtőszál azt melegíti fel használat közben, nem magát a vizet.

Ezt a tényt jelezheti, ha villanyszámlája jelentősen megnövekedett.

HA NEM ÉRT HOZZÁ, BÍZZA A FELADATOT A VILLANYBOJLER SZERVIZRE

Ha rendelkezik némi tapasztalattal ezen a téren, maga is leszerelheti és kitisztíthatja a bojlert, de csak akkor, ha biztos benne, mindent ugyanúgy vissza tud szerelni. Nagy segítség, ha a készülék eltávolítása egy felnyitása előtt fényképeket készít annak helyzetéről, így tudni fogja, mit hova kell rögzítenie.

Ha inkább nem vágna bele ebbe egyedül, bízza a feladatot bojler szervizünkre.

Budapest területén belül bárhova kiszállunk, és rövid határidővel elvégezzük a munkát.

Érdemes már a meghibásodás első jeleit észrevéve telefonálni, hiszen, ha nem tesz semmit, a készülék kilyukadhat, illetve akár teljesen tönkremehet – egy új beszerzése pedig jóval többe kerülhet a régi megjavításánál.

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!