+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

MIÉRT NEM MELEGÍT A VILLANYBOJLER?

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Villanybojler nem melegít – Hajdu bojler hökioldó visszakapcsolása – Hiba elhárítás

A villanybojler működését a hőfokszabályzó feletti kontroll lámpa jelzi (a legtöbb esetben, de típustól függően lehetnek eltérések). Ha azt tapasztaljuk, hogy a fény nem világít érdemes utánajárnunk annak, hogy miért nem melegít a bojler, s ha a lenti pár tanácsot követően sem változik a helyzet mindenképp forduljunk szakemberhez!

Az első, és legfontosabb lépés, amit a legtöbben túl triviálisnak éreznek ahhoz, hogy megtegyenek: ellenőrizzük, hogy véletlenül a családból valaki nem csavarta-e le a hőfokszabályzót. Ez könnyedén előfordulhat, és ha csak ennyiről van szó, akkor pillanatok alatt orvosolhatjuk a problémát.

NINCS MELEGVÍZ? HŐKIOLDÓ VISSZA KAPCSOLÁSA

Ha a gombot rendben találtuk, akkor első utunk az elektromos hálózatunk biztosíték táblájához vezessen.

Itt ellenőrizzük le, hogy nincs-e leverve, kiolvadva valamelyik biztosíték. Amennyiben itt is mindent optimálisnak ítéltünk tovább kell keresnünk az okokat.

Rengeteg oka lehet annak, hogyha a villanybojler nem kapcsol be, nem melegít. Leggyakrabban a fűtőszál különböző meghibásodásai okozzák a galibát.

Jó példa erre, amikor a vízkő teljesen elfedi, szinte szigeteli a fűtőszálat. Ebből komoly problémák is kialakulhatnak.

Ugyanis ilyenkor a fűtőszál szinte csak az őt körülvevő vízkövet hevíti, de azt akár 100 C-ra is, aminek hatására kiold a villanybojler biztonsági hőkorlátozója, egyszóval a bojler leáll, és nem fűti tovább a vizet.

Villanybojler nem melegít – Hajdu bojler hökioldó visszakapcsolása

A hőkorlátozó reteszelés után ugyan újra indítható, de érdemes szem előtt tartanunk, hogy okkal kapcsolt le a szerkezet, így elsődleges feladatunk, hogy megszüntessük a túlmelegedés okát.

Amennyiben nem tudunk a probléma végére érni érdemes szakember segítségét kérni, hiszen adott esetben akár fűtőszál vagy fűtőszál tömítés cserére is sor kerülhet, melyet mi házilag nem tudunk kivitelezni.

Sok esetben egy egyszerű vízkő eltávolítás, bojler tisztítás megoldja a túlmelegedési problémát, és a bojler újra üzemel.

Bónuszként, ha a vízkő volt a ludas kellemes meglepetés érhet minket a következő havi energiaszámla láttán, hiszen a vízkővel terhelt bojler lényegesen többet fogyaszt, mint a kitisztított társa.

Hívjon minket bizalommal, ha nem melegit a villanybojler

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!