tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

VILLANYBOJLERT, VAGY GÁZ VÍZMELEGÍTŐT VÁLASSZUNK?

 

A fenti kérdés sokszor jut el hozzánk, főleg azoktól, akik kicsit tanácstalanok a meleg víz előállításának mikéntjét illetően.

Vannak helyzetek, amikor a kérdés az adottságok miatt már el is dőlt.

Ahova be van vezetve a gáz, ott nyilván a gáz vízmelegítőre fog esni a választás, logikusan.

Ám minden más esetben egyértelműen a villanybojler az optimális válasz.

Villany vagy gáz vízmelegítő?

Gáz vízmelegítő megszüntetéseMiért is? Egyrészt a bojler nem igényel sem kéményt, sem egyéb energia feltételt (pl. gáz), kizárólag elektromos áramot, ami vélhetően mindenki otthonában adva van.

Másrészt mind a beszerezhetősége, mind a felszerelhetősége roppant egyszerűen megoldható, és nem engedély köteles ezzel rengeteg erőt, időt tudunk megtakarítani. Harmadrészt pedig nagyon gazdaságos a villanybojler használata.

Ez a megfelelő méret kiválasztása esetén nagyobb családok igényére is igaz, míg kisebb nyaralókba is kifogástalan döntés, hiszen a kisebb tartállyal ellátott készülékek a alacsonyabb szükségleteket is energiatakarékos módon tudják kielégíteni.

A villanybojler beépítéséhez nyilván megfelelő hely is szükséges, ám léteznek extrém megoldások is, ha a hely szűke, mint probléma jelentkezik.

A villanybojler ugyanis felszerelhető akár a padlásra is, de egyes típusok a gardrób mélyén is jól megférnek, a megfelelő feltételek mellett, természetesen.

Sokan azért rettegnek a bojlerektől, mert félnek, hogy épp az esti zuhanyzás kellős közepén fog elfogyni a várva várt meleg víz.

gáz helett villanybojlerEgy jól beállított és megfelelő nagyságú villanybojler esetében ilyen nem fordulhat elő!

A vízmennyiség felmérése tehát lényeges opció, tudnunk kell, hogy családunk mennyi vizet használ el, így nem érhet minket kellemetlen meglepetés.

A konstrukcióját tekintve a villanybojler egyszerű, könnyen felépíthető készülék.

Ez azt is jelenti, hogy az alkatrészek cseréje is könnyedén megoldható, valamint a karbantartása sem bonyolult, ami mondjuk a gázkazánok esetében nem mondható el.

A villanybojlerek árai egészen széles skálán mozognak az egyszerűbb pl. manuális hőfokszabályozóval ellátott darabokon át, egészen a bonyolultabb termosztáttal felszerelt, így nyilván drágább típusokig.

Egy biztos, a választék széles körű, így mindenki megtalálhatja a magáénak való bojlert, és ezzel együtt a meleg vízforrást.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!