+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

VILLANYBOJLERT, VAGY GÁZ VÍZMELEGÍTŐT VÁLASSZUNK?

 

A fenti kérdés sokszor jut el hozzánk, főleg azoktól, akik kicsit tanácstalanok a meleg víz előállításának mikéntjét illetően.

Vannak helyzetek, amikor a kérdés az adottságok miatt már el is dőlt.

Ahova be van vezetve a gáz, ott nyilván a gáz vízmelegítőre fog esni a választás, logikusan.

Ám minden más esetben egyértelműen a villanybojler az optimális válasz.

Villany vagy gáz vízmelegítő?

Gáz vízmelegítő megszüntetéseMiért is? Egyrészt a bojler nem igényel sem kéményt, sem egyéb energia feltételt (pl. gáz), kizárólag elektromos áramot, ami vélhetően mindenki otthonában adva van.

Másrészt mind a beszerezhetősége, mind a felszerelhetősége roppant egyszerűen megoldható, és nem engedély köteles ezzel rengeteg erőt, időt tudunk megtakarítani. Harmadrészt pedig nagyon gazdaságos a villanybojler használata.

Ez a megfelelő méret kiválasztása esetén nagyobb családok igényére is igaz, míg kisebb nyaralókba is kifogástalan döntés, hiszen a kisebb tartállyal ellátott készülékek a alacsonyabb szükségleteket is energiatakarékos módon tudják kielégíteni.

A villanybojler beépítéséhez nyilván megfelelő hely is szükséges, ám léteznek extrém megoldások is, ha a hely szűke, mint probléma jelentkezik.

A villanybojler ugyanis felszerelhető akár a padlásra is, de egyes típusok a gardrób mélyén is jól megférnek, a megfelelő feltételek mellett, természetesen.

Sokan azért rettegnek a bojlerektől, mert félnek, hogy épp az esti zuhanyzás kellős közepén fog elfogyni a várva várt meleg víz.

gáz helett villanybojlerEgy jól beállított és megfelelő nagyságú villanybojler esetében ilyen nem fordulhat elő!

A vízmennyiség felmérése tehát lényeges opció, tudnunk kell, hogy családunk mennyi vizet használ el, így nem érhet minket kellemetlen meglepetés.

A konstrukcióját tekintve a villanybojler egyszerű, könnyen felépíthető készülék.

Ez azt is jelenti, hogy az alkatrészek cseréje is könnyedén megoldható, valamint a karbantartása sem bonyolult, ami mondjuk a gázkazánok esetében nem mondható el.

A villanybojlerek árai egészen széles skálán mozognak az egyszerűbb pl. manuális hőfokszabályozóval ellátott darabokon át, egészen a bonyolultabb termosztáttal felszerelt, így nyilván drágább típusokig.

Egy biztos, a választék széles körű, így mindenki megtalálhatja a magáénak való bojlert, és ezzel együtt a meleg vízforrást.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!