+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

VILLANYBOJLER GÁZ BOJLER HELYETT

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Magyarországon egyre rosszabb állapotban vannak a kémények, amelyeket igazolnak a kéményseprők és a gáz vízmelegítőkkel és kazánokkal foglalkozó szakemberek.

Ennek oka, hogy a kémények régiek, nem lettek a megfelelően tisztítva az évek során, így eléggé veszélyessé is váltak.

Villanybojler gáz helyettA fűtési szezon előtt mindig felhívják az emberek figyelmét arra, hogy az első melegítés előtt ellenőriztessék a kéményeiket, de sokan még ekkor sem teszik meg ezeket a biztonság érdekében nélkülözhetetlen lépéseket.

A villanybojler gáz helyett megoldást jelenthet erre a problémára. Sokan azt gondolják, hogy a kéménynek csak a fűtésnél van funkciója, de mivel a gázt nem csak a fűtéshez tudjuk használni, hanem a vízmelegítéshez is, így egész évben, az év minden napján fontos, hogy a gázmelegítő használata biztonságos lehessen.

Sok szakember ajánlja egyébként a villanybojler beszereltetését gáz helyett, hiszen a kémények rossz állapota, vagy a gázmelegítők különféle meghibásodásai igazán veszélyesek lehetnek.

A probléma egyébként általában az, hogy ha még tudják is az emberek, hogy rossz állapotban van a kémény, vagy hogy már régen lett megnézetve, nem nagyon törődnek vele, mert egyrészt azt gondolják, hogy a baj mindig csak mással történhet meg, másrészt pedig az jár a fejükben, hogy talán az idén sem lesz semmi gond, ha tavaly sem volt.

Óvatosnak és elővigyázatosnak kell inkább lenni, és tenni azért valamit, hogy a baj tényleg ne következhessen be, ezt pedig csak úgy lehet, ha átnézeti a kéményt és a gázmelegítőt, vagy ha villanybojlert szereltet be gáz helyett.

HAJDU VILLANYBOJLER GÁZ HELYETT

gáz helett villanybojlerA villanybojler gáz helyett sokszor praktikusabb és biztonságosabb megoldás is.

A villanybojler esetében nem kell semmiféle mérgezéstől vagy a levegőbe visszajutott káros anyagoktól tartanunk, nem kell a gázszivárgást figyelni stb., hiszen a villanybojler egyszerűen az áram felhasználásával képes melegíteni a vizet.

Természetesen fontos arra odafigyelni, hogy a bojler mindig be legyen kapcsolva, hogy újramelegíthesse a vizet, hogy mindig legyen számunkra meleg víz, de szerencsére a ki-bekapcsolás mindig csak egy gombnyomás.

Sokan azért is kedvelik jobban a villanybojlereket, mert ezek beszereltetésével és használatával eltűnik az a félelmetes hang, amit a gáz vízmelegítő a bekacsoláskor és melegítéskor adott – amikor fellobbant az őrláng.

A villanybojler gáz helyett sok esetben praktikusabb megoldás lehet, ha a kémény ellenőriztetésekor az derül ki, hogy veszélyes a gázmelegítő használata, akkor azt gondolja át, hogy melyik éri meg jobban: a kéményt javíttatni és vállalni a kockázatot, hogy az egy idő után megint elromlik, esetleg a gáz vízmelegítővel lesz valami probléma, vagy inkább lecseréli a gázt villanybojlerre. Mi a második lehetőség mellett döntenénk.

Gáz helyett villanybojler előnyei

✅ Felkészült bojler szerelő csapatunk gyorsan, szakszerűen elvégzi otthonában a régi elavult gáz vízmelegítő cseréjét.

✅ Megszüntetjük a kéménycsatlakozást, hogy a kémény felől ne tudjon semmilyen veszélyes égéstermék vissza jutni a lakásába.

✅ Nem lesz többé szüksége szén-monoxid jelző készülékre. A víz felmelegítése közben megszűnnek a hangos robajok.

✅ A melegvíz ellátás sokkal stabilabb lesz, zuhanyzásnál nem fog ingadozni a víz hőfoka.

✅ Egyszerre több vízvételi helyen is tudja majd használni a melegvizet.

✅ Az elektromos bojler használatakor nincs por, korom, a használat során.

Elektromos bojler gáz helyett

Válassza ön is családi vállalkozásunkat, ha szeretne új villanybojlert gáz helyett. Készítsen néhány képet meglévő gáz vízmelegítőjéről.

Küldje el e-mailünkre, telefonszámával együtt azután felvesszük önnel a kapcsolatot. Közösen átbeszéljük, és eldöntjük milyen típusú és hány literes villanybojlerre lesz szüksége a régi gázbojler helyett.

Ezután írásos ajánlatot készítünk és küldünk Önnek. Az ajánlat elfogadása után a lehető legkorábbi időben lecseréljük régi gázbojlerét egy új villanybojlerre.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!