+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Gázbojler cseréje elektromos bojlerre

 

Gázbojler cseréje elektromos bojlerre BudapestBiztonsági okokból különösen fontos lehet a gázbojler cseréje elektromos bojlerre

Sokszor hallani olyan borzasztó esetekről a híradásokban, hogy szén-monoxid mérgezés gyanújával hunyt el valaki, vagy hasonló okok miatt került a kórházba.

A veszély forrása a gázüzemű készülékekben illetve a régi, ritkán karbantartott kéményekben keresendő. Illetve a teljesen légtömör új nyíllászárók is csökkentik a kémények huzatát, igy működésük veszélybe kerül.

Elsősorban tehát biztonsági szempontokból a gázbojler cseréje villanybojlerre rengeteg budapesti lakásban aktuális volna.

Ez lehet a legokosabb döntés, és többé nem szükséges gondot fordítani a gyűjtőkémény tisztítására sem, ugyanis moshatja kezeit mindaz, akinél végre lett hajtva a gázbojler cseréje elektromos bojlerre.

Erre a feladatra a mi csapatunk minden tekintetben tökéletes választás.

Gázbojler, gáz vízmelegítő cseréje elektromos bojlerre

gáz helett villanybojler

Vállalkozásunknak már évtizedek óta szívügye a fővárosi elavult vízmelegítő berendezések cseréje és karbantartása.

Aki elhatározza magát egy ilyen jellegű bojlercserére, előzetesen mindenképpen kérje ki tanácsunkat, hiszen tapasztalt szakértői vagyunk a témának.

Főként a választásban tudunk hasznos segítséget nyújtani, meg persze természetesen a beüzemelést és a régi készülék elszállítását is elvégezzük.

Rendkívül fontos az új villanybojler tartályméretének a meghatározása, valamint a gazdaságosság szempontjából a teljesítmény is egy jelentős tényező.

Mindenkép át kel gondolni szerelés elött hogy hányan fogják használni, és milyen tisztálkodási szokásaink vannak.

Csak ez után lehet meghatározni az új villanybojler térfogatát.

Csak egy telefonhívás, és a gázbojler cseréje villanybojlerre máris elintézettnek tekinthető.

A tárcsázandó szám a 06-20-942-0586, amely akár hétvégén és ünnepnapokon is elérhető, hiszen a mi szakmánkban számtalanszor adódhatnak sürgős esetek, amelyek nem tűrhetnek halasztást.

Áraink igazán versenyképesek hazai viszonylatban!

Akármelyik bojler vételárainkért cserébe egy komplex termék- és szolgáltatáscsomagot kaphat meg a vevő, ugyanis szó szerint mindent tartalmaz.

Az ügyfélnek nincs miért aggodalmaskodnia tovább, mert a gázbojler cseréje villanybojlerre a legmegbízhatóbb kezekbe kerül általunk.

Garantált az eredményesen elvégzett munka. Sürgősségtől függően az egész procedúra letudható akár 24 óra leforgásán belül.

Tapasztalt szakembereinknek ez rutinfeladat, amellyel a meglévő ügyfeleink már régóta tisztában vannak.

Gázbojler, gáz vízmelegítő cseréje elektromosra Budapest

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Nyári Tibor villanybojler szerelő

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!