tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

HAJDU BOJLER JAVÍTÁS BUDAPEST 8. KER

Ha Hajdu villanybojlert használ, és szakemberre van szüksége a bojler hibák feltárására, a készülék vízkőtlenítésére, időszakos karbantartására, a lyukas vagy csöpögő bojler cseréjére, vagy az új készülék bekötésére, keressen villanybojler szerelőt Józsefvárosban, a lakóhelyén! Így a szakember gyorsabban kiér, hamarabb megkezdheti a probléma elhárítását, és rövidebb időn belül ismét használatba veheti a készüléket.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

A VILLANYSZÁMLA MEGEMELKEDÉSE A BOJLER HIBÁJÁRA UTALHAT

bojler fűtőszál vízkövesA Hajdu villanybojler problémájára utalhat, ha a villanyszámla jelentősen megemelkedik.

Ezt általában a villanybojler belsejében felgyülemlő vízkő okozza.

Ez esetben érdemes szakembert keresnie a villanybojler vízkőtelenítésére a VIII. kerületben.

A magas villanyszámla okozója az elektromos melegvíz tároló megnövekedett fogyasztása lehet, ami a vízkövesedés miatt jelentkezik, hiszen a fűtőszál nem tudja közvetlenül a vizet melegíteni, illetve csak sokkal nagyobb energiahasználat mellett.

A VÍZKŐ OKOZTA TOVÁBBI PROBLÉMÁK

A vízkőnek ezen kívül az egészségre gyakorolt káros hatásai is lehetnek, hiszen baktériumok telepedhetnek meg benne, amelyek aztán a bőrre kerülnek.

Ha vízkövesedést tapasztal, hívjon tapasztalt bojlerszerelőt a villanybojler vízkőmentesítésére a 8. kerületből minél hamarabb, hiszen, ha ezt elmulasztja, a probléma a későbbiekben komolyabbá válhat, és akár alkatrészcserére is szükség lehet, ami többletkiadással jár.

BOJLER FELÚJÍTÁS VÍZKŐTELENÍTÉSSEL

Tudta, hogy mi nem csak vízkőtelenítjük régi vízköves bojlerét hanem fel is újítjuk minden karbantartás alkalmával. Ugyanis a bojler szerviz során nem csak a vízkövet távolítjuk el a bojlerből hanem kicseréljük a fűtőszálat és a bojler korrodálását megakadályozó magnézium védőanódot is.

BOJLER CSÖPÖG FOLYIK BELŐLE A VÍZ

Budapest VIII.-kerületi Hajdu bojler szerelőSokan nem tudják, hogy a bojler egyik legfontosabb alkatrésze a magnézium védőanód, ami a zománcozott acél tartály másodlagos védelmét hivatott ellátni.

Ezért szükséges a rendszeres ellenőrzése illetve cseréje.

Amennyiben a karbantartások alkalmával kizárólag csak a vízkövet távolítjuk el a bojler belsejéből és nem fordítunk kellő figyelmet a védő anód állapotára, az idő mulásával kilyukadhat elektromos vízmelegítőnk.

Józsefvárosi Hajdu villanybojler szervizünk vállalja a készülékek vízkőtlenítését, időszakos karbantartását, bekötését, cseréjét, hibáinak feltárását.

Problémát jelez, ha a bojler hangosabban dolgozik, felforr a víz a fűtőszál körül, csöpög a víz, ha a berendezés rendszeresen lecsapja a biztosítékot.

SZAKEMBER KIHÍVÁSÁVAL ELKERÜLHETŐK A KOMOLYABB PROBLÉMÁK

Egy tapasztalt bojlerszerelő szakember a készüléket garantáltan szakszerűen szereli szét és össze, így elkerülhető a komolyabb probléma. Ha VIII. kerületi otthonában szükségessé vált a Hajdu villanybojler vízkőmentesítése vagy javítása, keressen meg most!

Érdemes rendszeresen elvégeztetni a készülék időszakos karbantartását akkor is, ha probléma nem tapasztalható, hiszen így gondoskodhat a bojler hosszú élettartamától.

NYÁRI TIBOR 8.KERÜLETI BOJLER SZERELŐ

Bojler szerelő családi vállalkozásunk 1991 óta javítja és szervizeli a 8.-kerületi Hajdu villanybojlereket. Telefonszámaink azóta változatlanok, elérhetőek vagyunk a hét minden napján. Hívjon akár szombaton vagy vasárnap. Legyen szó bojler karbantartásról, javításról vagy bojler cseréről új elektromos vízmelegítő felszerelésről.

Évente több mint 700 Hajdu bojlert javítunk meg, és több mint 800 lyukas, csöpögő villanybojler cseréjét végezzük el Budapest területén.

CSÖPÖGŐ LYUKAS HAJDU BOJLEREK CSERÉJE VIII. – JÓZSEFVÁROS TERÜLETÉN GARANCIÁVAL

NYÁRI TIBOR VIII. – KERÜLETI HAJDU VILLANYBOJLER SZERELŐ

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!