+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Minden amit egy csöpögő bojlerről tudni kell

MITŐL ÉS MIÉRT CSÖPÖG A BOJLEREM ALJA

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Minden háztartásban gyakori jelenségnek számít, hogy egy minden nap használt, nélkülözhetetlen eszköz vagy berendezés hirtelen megszűnik működni, tehát meghibásodik.

Ilyenkor nagy az ijedtség, nem tudjuk eldönteni, hogy hozzá merjünk-e nyúlni vagy inkább szerelőt hívjunk, hiszen az egyik körülményes és veszélyes a másik pedig költséges.

Nem mindegy azonban, hogy hogyan oldjuk meg ezeket a kisebb-nagyobb problémákat, hiszen könnyen megeshet, hogy egy apró hibából a végén sokkal komolyabb galiba keletkezik.

A legfontosabb szempont azonban, hogy a javítást mindig úgy végeztessük el, hogy az hosszútávon is helytálló legyen.

ROZSDÁS VÍZ CSÖPÖG A BOJLERBŐL? MIT LEHET TENNI?

Rozsdás víz csöpög a villanybojler aljábolMitől rozsdásodik a bojler belseje?

Minden elektromos bojler két védelmi vonallal védekezik a korrózió és a rozsda ellen. Az elsődleges rozsda elleni védelem, hogy az elektromos bojler, tároló tartályát zománcos felülettel védik.

A másodlagos korrózió elleni védelmet a magnézium védőanód látja el.

A magnézium védő anód a villanybojler legfontosabb védelmi vonala. Amit másfél, kétévente ellenőrizni, szükség esetén cserélni kell.

Amennyiben ezt elmulasszuk, bojlerünk sajnos rozsdásodni kezd, azaz hamarosan kilyukadhat. Ne felejtsük el minden bojler vízkőtelenítés alkalmával a magnézium anód felülvizsgálatát illetve cseréjét is.

Mit tegyünk, ha csöpög a bojlerből a víz?

csöpögő lyukas bojler cseréjeHa hirtelen arra a szörnyű tényre leszünk figyelmesek, hogy csöpög a bojler alja, ne essünk pánikba, hanem inkább vizsgáljuk meg közelebbről a jelenséget!

Ha rozsdás víz csöpög a bojlerből, áramtalanítás után helyezzünk alá egy lavórt, ugyanis a rozsda könnyen összefoghatja, elszínezheti a kádat is.

Miután ez megtörtént, hívjuk ki a szerelőt!

Semmiképp sem ajánlott saját magunknak nekiesni a bojler megszerelésének, ugyanis, ha nem vagyunk profi szakemberek, nagy valószínűséggel több kárt okozunk, mint hasznot, ráadásul egy ilyen folyamat akár még veszélyes is lehet!

Ha a víz a belső elektromos szerelvényekre is ráfolyik, az zárlatot is okozhat, meghibásodhatnak a belső alkatrészek, ezért bízzuk inkább profi szakemberre a munkálatokat!

EGYÁLTALÁN MIÉRT CSÖPÖG VÍZ A BOJLER ALJÁBÓL?

Rozsdás víz folyik a bojlerbőlHa a bojlerből csöpögő víz folyamatosan a bojler szelepen keresztül folyik, szivárog akkor nagy valószínűséggel a probléma nem a vízhálózatban van, hanem feltehetően a biztonsági szelep hibásodhatott meg.

Ha azonban a bojler műanyag elektromos fedeléből csöpög, akkor megeshet, hogy a bojler alaplap korróziója vagy a tartály túlzott vízkövessége miatt túlmelegedett és sérült tömítés okozza a problémát.

Az is előfordulhat, hogy a nyomáscsökkentő mondta fel a szolgálatot. Ilyenkor a nyomáscsökkentő nem szabályozza megfelelően a víznyomást, aminek következtében a bojlerben megnőtt nyomás miatt kilyukadhat a bojlertest, de szélsőséges esetben akár szét is repedhet a készülék tartálya.

Kiemelendő tehát, hogyha bármilyen rendellenességet észlelünk a villanybojlerrel kapcsolatban, soha ne folyamodjunk otthoni barkács-technikákhoz, hanem azonnal forduljunk szakemberhez, aki minden esetben biztonságosan oldja meg a felmerülő problémákat!

Családi vállalkozásunk több évtizede javítja, illetve cseréli a Budapesti Hajdu villanybojlereket. Mi minden csöpögő villanybojlerhez úgy érkezünk, hogy ha lehetséges megjavítjuk őket. Viszont néha előfordulhat, a helyszínen kiderül a bojlerről hogy javíthatatlan, azaz cserére szorul.

Ezért mi minden szivárgó, csöpögő villanybojler javításához, felkészülten érkezünk, azaz van nálunk csere bojler is, ha szükséges.

Évente több száz Hajdú villanybojlert javítunk meg illetve cserélünk le Budapest területén a hét minden napján.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!