tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

A Hajdú bojler bekötése igazi főszerepet kap a háztartásokban. Hiszen felmelegített víz nélkül bizony nagy gondban lennénk minden egyes mosogatáskor, tusoláskor, vagy épp hajmosáskor.

A Hajdú kiváló választás, hiszen az évtizedek óta garanciát, és minőséget képviselő márka megbízható, ráadásul az alkatrészek is könnyedén beszerezhetők.

Utóbbira akkor van nagy szükség, ha valamilyen javítási, karbantartási beavatkozást igényel a készülék. Nyilván a legjobb, ha erre ritkán kerül sor, de érdemes számolni ezzel az eshetőséggel is.

Sokat ugyanis nem ér egy külföldről olcsón behozható típussal, ha egyszer a hozzá tartozó alkatrészeket csak hetek, vagy épp hónapok alatt sikerül kézhez kapnia. A köztes időben vajon mit kezd működésképtelen bojlerével, és a belőle folyó jéghideg vízzel?

Hajdú bojler bekötése nagyon lényeges, hogy szakszerűen, és a szabályoknak megfelelően történjen. A paragrafusok ebben az érában nem azért lettek megírva, hogy a szakemberek életét nehezítsék meg, hanem azért, hogy betartásukkal az ön maximális biztonságát garantálják. A nem az előírásokhoz igazodó szerelésnek számos árnyoldala ismert.

Egyrészt a bojler hamarabb meghibásodik, amiről lehet eleinte nem is vesz tudomást. Hiszen kit zavar, ha csöpög egy kicsit a készülék? Nyilván senkit, ám a csöpögésnek oka van, valamiért szivárog az eszköz, tehát vagy a túlnyomás, vagy a tömítések rossz állapota okozza ezt a jelenséget.

VIGYÁZAT! FÖLDELÉS NÉLKÜL A BOJLER NEM HASZNÁLHATÓ!

A Hajdu bojler elektromos bekötéséhez minden esetben szakember segítsége szükséges. Vegyük figyelembe, hogy ha magunk végezzük a bojler vízoldali bekötését, és nem úgy sikerül ahogy kell, legrosszabb esetben csak csöpögés folyás jelentkezik a csöveken csatlakozásokon.

De az elektromos bekötés hibája áramütés veszélyével járhat, tehát ne kísérletezzünk, nem ér annyit. A leggyakrabban használt Hajdú 80 literes és 120 literes bojlerek 1800 Watt teljesítményű fűtőszállal vannak szerelve, amelyek elektromos bekötéséhez legalább 3×1.5mm vezetéket kell használni és 10 Amperes kismegszakítóra van szükség

HIBÁK JAVÍTÁSA, BOJLER BEÜZEMELÉSE

Ha időben lép, és hozzáértő segítségét kéri, akkor egy olcsóbb alkatrészcserével, és karbantartással megúszhatja a vízcseppeket, de ha csak legyint a gondra, végül könnyen lehet, hogy hozzá kell szoknia a hideg vízhez.

Másrészt amikor a Hajdú bojler beszerelése után azt tapasztalja, hogy villanyszámlája a csillagos égbe repíti, és nem pozitív értelemben, akkor mindenképp forduljon villanyszerelőhöz, hiszen a megnövekedett energia igény kiváltója könnyen lehet, hogy a frissen, ám nem teljesen precízen beüzemelt gép.

Jól látszik, hogyha már a kezdetekkor következetesen tartja magát a fontos, szakmai feltételekhez, akkor a beszerelésből adódó problémák nem fogják nagy valószínűség szerint érinteni, ráadásul rengeteg pénzt spórolhat meg, amit a fent vázolt esetben a folyamatos karbantartásra, és a nullákkal sűrűn tűzdelt számlák kifizetésére költött volna.

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!