+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU BOJLER BEKÖTÉSE – BEÜZEMELÉSE BUDAPEST

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Villanybojler hiba elhárítás – bojler hibák elhárítása

 

Hajdu bojler bekötése Budapest

Hajdu bojler bekötése beüzemelése BudapestA Hajdu bojler bekötése igazi főszerepet kap a háztartásokban. Hiszen felmelegített víz nélkül bizony nagy gondban lennénk minden egyes mosogatáskor, tusoláskor, vagy épp hajmosáskor.

A Hajdú kiváló választás, hiszen az évtizedek óta garanciát, és minőséget képviselő márka megbízható, ráadásul az alkatrészek is könnyedén beszerezhetők.

Utóbbira akkor van nagy szükség, ha valamilyen javítási, karbantartási beavatkozást igényel a készülék. Nyilván a legjobb, ha erre ritkán kerül sor, de érdemes számolni ezzel az eshetőséggel is.

Sokat ugyanis nem ér egy külföldről olcsón behozható típussal, ha egyszer a hozzá tartozó alkatrészeket csak hetek, vagy épp hónapok alatt sikerül kézhez kapnia. A köztes időben vajon mit kezd működésképtelen bojlerével, és a belőle folyó jéghideg vízzel?

A Hajdu villanybojler bekötése nagyon lényeges, hogy szakszerűen, és a szabályoknak megfelelően történjen. A paragrafusok ebben az érában nem azért lettek megírva, hogy a szakemberek életét nehezítsék meg, hanem azért, hogy betartásukkal az ön maximális biztonságát garantálják. A nem az előírásokhoz igazodó szerelésnek számos árnyoldala ismert.

Egyrészt a bojler hamarabb meghibásodik, amiről lehet eleinte nem is vesz tudomást. Hiszen kit zavar, ha csöpög egy kicsit a készülék? Nyilván senkit, ám a csöpögésnek oka van, valamiért szivárog az eszköz, tehát vagy a túlnyomás, vagy a tömítések rossz állapota okozza ezt a jelenséget.

VIGYÁZAT! FÖLDELÉS NÉLKÜL A BOJLER NEM HASZNÁLHATÓ!

A Hajdu bojler elektromos bekötéséhez minden esetben szakember segítsége szükséges. Vegyük figyelembe, hogy ha magunk végezzük a bojler vízoldali bekötését, és nem úgy sikerül ahogy kell, legrosszabb esetben csak csöpögés folyás jelentkezik a csöveken csatlakozásokon.

De az elektromos bekötés hibája áramütés veszélyével járhat, tehát ne kísérletezzünk, nem ér annyit.

A leggyakrabban használt Hajdú 80 literes és 120 literes bojlerek 1800 Watt teljesítményű fűtőszállal vannak szerelve, amelyek elektromos bekötéséhez legalább 3×1.5mm vezetéket kell használni és 10 Amperes kismegszakítóra van szükség.

 

Megéget bojler bekötés, hiba elhárításHIBÁK JAVÍTÁSA, BOJLER BEÜZEMELÉSE

Ha időben lép, és hozzáértő segítségét kéri, akkor egy olcsóbb alkatrészcserével, és karbantartással megúszhatja a vízcseppeket, de ha csak legyint a gondra, végül könnyen lehet, hogy hozzá kell szoknia a hideg vízhez.

Másrészt amikor a Hajdú bojler beszerelése után azt tapasztalja, hogy villanyszámlája a csillagos égbe repíti, és nem pozitív értelemben, akkor mindenképp forduljon villanyszerelőhöz.

Hiszen a megnövekedett energia igény kiváltója könnyen lehet, hogy a frissen, ám nem teljesen precízen beüzemelt készülék.

Jól látszik, hogyha már a kezdetekkor következetesen tartja magát a fontos, szakmai feltételekhez, akkor a beszerelésből adódó problémák nem fogják nagy valószínűség szerint érinteni.

Ráadásul rengeteg pénzt spórolhat meg, amit a fent vázolt esetben a folyamatos karbantartásra, és a nullákkal sűrűn tűzdelt számlák kifizetésére költött volna.

Hajdu bojler szakszerű bekötése beüzemelése Budapest

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Köszönjük, ha minket választ, és várjuk a kapcsolatfelvételt!

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!