+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU Z 120 LITERES ERP VILLANYBOJLER ÁR HÁZHOZ SZÁLLÍTÁSSAL FELSZERELÉSSEL

 

120 literes villanybojler ár – Kedvező áron házhoz szállítjuk és felszereljük még ma.

Kilyukadt, csöpög, használhatatlanná vált a régi villanybojlere?

Unja már, hogy napok óta nincs meleg vize? Úgy érzi eljött a bojlercsere ideje?

Ne várjon tovább! Mi gyorsan megoldjuk problémáját!

Hajdu Z 120 ERP villanybojler cseréje felszerelése

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Egy több gyerekes család meleg víz fogyasztása általában nagyobb az átlagnál, így nem kisebb megoldást igényel, hanem olyat, amely egyszerre biztosítja a megfelelő mennyiségű vizet, és mégsem kerül egy vagyonba. Pont ilyen lehetséges megoldás a Hajdú 120 literes villanybojler!

  • Ha bojler cserére van szüksége, ne keressen tovább, vegye fel velünk a kapcsolatot!
  • A – Z-ig elintézünk mindent, így nem kell külön vízvezeték és villanyszerelőt hívnia.
  • Helyszínre szállítjuk, és időhatékonyan, szakszerűen kicseréljük a kiválasztott bojlert.
  • Rugalmasan alkalmazkodunk az Ön által megadott időpontokhoz, hogy a csere ne okozzon zavart az életében.
  • Miután a csere megtörtént, szükség esetén visszatérünk szervizelni, és karbantartani.

 

HAJDU 120 LITERES VILLANYBOJLER ÁR

Hajdu Z 120 erp villanybojler árEz a közismert, a lakosságot immár évtizedek óta kiszolgáló villanybojler, illetve a modern, mai igényeknek megfelelő Hajdú 120 literes villanybojler ma is elérhető, és megfizethető megoldás az átlagnál kicsivel több meleg vizet fogyasztóknak.

Amikor egy lakásban egyszerre több fogyasztási pont van, és sokszor egy időben vannak használatban, a kisebb 50 vagy 80 literes bojlerek hamar kiürülnek. Annál kellemetlenebb érzés kevés van, mint amikor mondjuk a zuhany alatt állva fogy el a meleg víz.

A Hajdú 120l ürtartalmú villanybojler az ilyen esetekre lett méretezve, a megnövelt kapacitás folyamatos használat mellett is szinte azonnal pótlódó meleg vizet jelent a család minden tagja számára.

A Hajdú 120l villanybojler hosszútávra szóló, tartós befektetés is egyben, hiszen ez a nagyszerű háztartási eszköz évtizedekig biztonsággal ellátja a háztartást meleg vízzel, természetesen a megfelelő időszaki felülvizsgálatok és karbantartás mellett.

Ne halogassa tovább, a Hajdu 120 literes villanybojler ár házhozszállítással, felszereléssel kedvező lehetőség!

Rendelje meg tőlünk még ma! Nem fog csalódni!

Hajdu 120 literes villanybojler árak: mennyit kell költeni egy megbízható bojlerre?

Amikor otthonunk meleg víz ellátását megtervezzük, vegyük figyelembe azt is, hogy ha esetleg szaporodik a családtagok száma, az a fogyasztás megnövekedését is jelenti egyben.

Azt is tartsuk szem előtt, hogy a statisztikák szerint a vízfogyasztás évtizedek óta növekvő tendenciát mutat, így ha előrelátóak akarunk lenni, és nem szeretnénk néhány éven belül kisebb kapacitású bojlerünket kényszerűen nagyobbra cserélni, jó ha eleve belekalkulálunk egy nagyobb 120 literes Hajdú bojler beszerzést.

A megtakarított bosszúság mellett, ennek az az előnye is megvan, hogy egy hazai gyártású, kiemelkedő minőségű, ugyanakkor megfizethető technikai cikket szerzünk be. A 120 literes Hajdú bojler ár előnyökkel is jár, egy helyen intézhetjük a beszerzést, a beszerelést és az üzembe helyezést, és a további karbantartási, felülvizsgálati teendőket is ugyanaz a jól ismert, szakemberekből álló csapat fogja rendezni, megfizethető áron, és jó minőségben. Hívjon bennünket bátran, bármikor!

Olyan ez, mintha autót vásárolnánk, hiszen egy nagy értékű, szükséges, ugyanakkor kényelmi berendezésről beszélünk, amelynek élettartama az elvárásoknak megfelelő, de igényli az időnkénti karbantartást, cserébe viszont óramű pontosságú, és jó minőségű működést kapunk, akár évtizedeken át.

Az egész csupán helyes döntés, és előrelátás kérdése, minden másra ott vagyunk mi, szakemberek, akik Önnek házhoz szállítjuk és beüzemeljük a Hajdu 120 literes villanybojlert! Ha ránk bízza, jól dönt!

HAJDU 120 LITERES VILLANYBOJLER ÉVES FOGYASZTÁSA

Hajdu Aquastic eco 120 Erp villanybojler éves fogyasztása: 2805 KW

Hajdu Z 120 Erp villanybojler éves fogyasztása: 2720 KW

Hajdu Z 120 Smart villanybojler éves fogyasztása: 2573 KW

Hajdu SY 120 R Smiley villanybojler éves fogyasztása: 2312 KW

A fogyasztás függ a helység hőmérsékletétől, a bejövő víz hőmérsékletétől, a felhasználók számától és a fürdési szokásoktól.

Hajdú 120 literes villanybojler teljes mértékben megfizethető

Hajdu Z 120 bojler árak cserével

A mai háztartásokban már teljesen természetesnek vehető, hogy a csapból meleg víz is folyik a hideg mellett. Évszázadokkal ezelőtt még külön kellett melegíteni mindent a fürdéshez, de vannak olyan helyek is, ahol még csak néhány évtizede megszokott ez az életünket könnyítő találmány.

A Hajdú 120 l villanybojler ár szempontjából is igen kedvező, ezért nem csoda, hogy keresett a piacon.

A Hajdú egyébként is egy kiváló márka, egy magyar cég, amely a magyar és a nemzetközi piacon is régóta jelen van, minőségi, megbízható termékekkel és vásárlóközpontú üzletpolitikával.

Már több, mint 60 éve gyárt magas minőségű háztartási gépeket, amiknek a használata nagymértékben megkönnyíti a mindennapos életvitelt.

Nem véletlen, hogy az évek alatt a cég a megbízható, minőségi termékek védjegyévé vált, hiszen nagy gondot fordítanak a felhasználói igények teljeskörű kielégítésére. Az általuk készített bojlerek megbízhatók, energiatakarékosak, egy kis odafigyeléssel hosszú élettartamúak és megfizethetők.

Villanybojler méretek: Milyen méretű bojlerre van szüksége

Az 50 vagy 80 literes bojlerek is megfelelőek, de magasabb hőfokon kell üzemeltetni, ha egyszerre többen akarják használni.

Ezzel pedig nagyobb lesz az áram fogyasztásunk. Egy nagyobb kapacitással rendelkező, 120 literes villanybojlerrel jobban járunk, mert alacsonyabban tarthatjuk a melegvíz hőfokát. A testünknek a kedvező hőmérsékletű fürdővíz 40 fokos.

Ha egy 120 literes villanybojlert, alacsonyabb hőmérsékleten használuk, jobban megéri hosszabb távon. Elég a rezsi költségére gondolnunk.

Ugyanannyi vizet, alacsonyabb hőmérsékletűre melegíteni, sokkal kevesebb áramfogyasztással jár. A hosszú távú gondolkodásunk részeként azt is figyelembe kell vennünk, hogy míg most, egyedülállóként vagy párként megfelel a kisebb kapacitású vízmelegítő is, addig a jövőben szükségünk lehet a 120 literes villanybojler meglétére.

Könnyebb előre gondolkodni, inkább nagyobb összeget rászánni az építkezésnél a fürdőszoba kialakítására. Utólag, néhány év múlva, ha a preferenciáink megváltoznak, több kiadással járhat majd egy bojlercsere.

A Hajdú 120 literes villanybojler ára akkor is kedvező lesz, de a csere költségével és beleszámolva, hogy kettő szerkezetet vettünk, holott egy is elég lett volna, veszteségesnek is érezhetjük a vásárlást.

Miért éri meg tehát a Hajdú 120l villanybojlert választani?

– Könnyen elérhető, megfizethető megoldás, ha kényelmesen szeretne a család fürdeni, zuhanyozni
– A megnövekedett melegvízfogyasztási igényeket is gond nélkül kiszolgálja
– Felhasználói igények szerint megnövelt kapacitás, folyamatos melegvízellátás
– A nemzetközi piacon is elismert magyar márka, megbízható, sokak által használt és szeretett konstrukció
– Hosszútávra szóló befektetés időszaki felülvizsgálatok, karbantartások mellett
– Házhozszállítással, felszereléssel, beüzemeléssel együtt vásárolható meg

A Hajdú 120l villanybojler ideális választás kis- és nagycsaládosoknak, ahol a mindennapokban az átlagosnál kicsivel több meleg víz kerül felhasználásra.

Ha belegondolunk, főzéshez, mosogatáshoz, takarításhoz, mosáshoz, fürdéshez, zuhanyozáshoz is használunk meleg vizet a háztartásban, ami azt jelenti, hogy rövid időn belül ki tud fogyni a bojler.

Rettentő kellemetlen tud lenni, amikor a napi szintű dolgainkat azért nem tudjuk elvégezni, mert várni kell, hogy a bojler felfűtse a vizet. Ilyenkor egy alternatív megoldás lehet, hogy a tűzhelyen mi magunk melegítjük fel, ahogy azt elődeink is tették.

A mai felgyorsult, modern világunkban azonban ez egy elavult módszernek minősül. Ha bizalmat szavaz a készüléknek, akkor garantáltan folyamatos lesz a melegvízellátás a lakásban.

A Hajdú 120 literes villanybojler egy megbízható konstrukció, amit rengetegen használnak. Ez nem véletlen, hiszen ki tudja elégíteni a megnövekedett fogyasztói igényeket és hosszútávon is megbízható megoldást kínál a melegvízellátásra.

Az időszaki felülvizsgálatok, karbantartási munkálatok elvégzése esetén nem kell tartania a szokásos problémáktól, ami bojlerhasználatkor fel szoktak merülni.

Csak hogy néhányat említsünk ezek közül: nem melegít, nem fűt a készülék, zúgó, sistergő hangot ad, túl hamar kifogy a meleg víz, nem folyik, csak csordogál a víz a bojlerből. Ezek is sok kellemetlenséget tudnak okozni a mindennapokban, amikor mindenki siet a dolgára és nincs idő arra, hogy ezekkel a problémákkal foglalkozzanak.

Egy megbízható szakértői csapat áll a rendelkezésére, amennyiben úgy dönt, hogy nálunk vásárolja meg az új bojlerét.

A rendelés leadását, illetve a részletek leegyeztetését követően mindent elkövetünk annak érdekében, hogy tényleg csak annyi dolga legyen, hogy kiélvezze a bojlerhasználat előnyeit.

A házhozszállítástól kezdve, a beszerelésen keresztül, a készülék üzembe helyezéséig minden feladatot leveszünk a válláról.

Bármilyen kérdése is merül fel, a rendelkezésére állunk. Részletes tájékoztatást adunk az árakról, a szállításról, a garanciáról.

Elmondjuk, hogy milyen bojlerek közül választhat, hogy melyik konstrukciót érdemes választania, és miért. Az előzetes egyeztetéskor megbeszélünk minden fontos részletet, hogy a bojlervásárlás olyan legyen, mint amilyennek elképzelte: egyszerű, gyors és kényelmes.

Hívjon bennünket a 06 20 398 7569-es telefonszámon, ha nem tud dönteni, melyik bojlert vásárolja, segítünk ebben is, ahogy a szállításban, cserében, régi bojlerének elszállításában is!

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!