+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Nyomáscsökkentő villanybojlerhez – valóban szükség van rá?

 

bojler nyomáscsökkentő szelep

Mikor szükséges nyomáscsökkentő villanybojlerhez? Sokan nem foglalkoznak a bojlerrel – hiszen miért is tennék? A bojler egy olyan háztartási eszköz, amely minden család otthonában megtalálható.

Egy háztartásban minimum két bojlert szoktunk számolni: egy a fürdőszobában és egy a konyhában, de természetesen ettől több bojler is lehetséges.

A lakosok általában nem törődnek azzal, sőt, eszükbe sem jut, hogy milyen régi a bojler, vajon jól működik-e, hiszen ha van meleg víz, akkor mi baj lehetne.

Pedig a bojler még akkor is tud meglepetéseket okozni, ha a laikus ember szerint problémamentesen működik.

Ezért fontos bizonyos időnként hívni egy szakembert, aki ellenőrzi a bojlert, és megtalálja azokat a hibákat is, amelyek kellőképpen elbújtak előlünk.

Fontos a bojler üzemeltetése, hiszen ettől függ az élettartam és még nagyobb károkat is okozhat, ha nem a megfelelő módon kötik be.

 

ferde-nyomascsokkento-bojlerhezEgy bojler 3-4 bar nyomáson működik, de ha ettől nagyobb a nyomás, akkor azt nem bírja el, és nagyon hamar tönkremegy, vagy akár olyan komoly problémákat is okozhat, mint egy csőtörés.

A bojler nyomáscsökkentő ebben a problémában segíthet, illetve ezt a problémát előzheti meg.

Ezért ajánlják a szakemberek a nyomáscsökkentő villanybojlerhez alkalmazását.

A bojlernek akkor is túl nagy lehet a nyomása, ha a hálózatban ingadozik a nyomás, sőt, a vízütés is komoly problémákhoz vezethet, amelyet általában a laikusok nem is sejtenek.

Amikor hirtelen megnövekedik a nyomás, az képes áramkimaradást okozni, ami a különféle bekapcsolt és működő elektronikai eszközökre is káros hatással lehet.

A nyomáscsökkentő használata azért is ajánlott, mert ezzel megelőzhetjük, hogy például egy ilyen esetben a mosógépben – vagy más elektronikai eszközben – károk keletkezzenek.

BOJLER NYOMÁSCSÖKKENTŐ HAJDU VILLANYBOJLERHEZ

A nyomáscsökkentő villanybojlerhez akkor is ajánlott, amikor például régebbi hálózati vezetékeket vagyunk kénytelenek használni, ugyanis, ha ezeket használjuk és bekövetkezik a nagyobb nyomás, akkor képesek akár el is törni a csövek, amely nem csak a mi otthonunkban, hanem még az utcai hálózatokban is problémát, teljes csőtörést jelenthet.

Érdemes tehát ennek az elkerülése érdekében egyrészt modernebb csövekre cserélni a régieket, vagy ha most kötik be a csöveket, akkor új csöveket beszerezni, illetve egy nyomáscsökkentő villanybojlerhez eszközt is felszerelni.

A nyomáscsökkentő villanybojlerhez mindenképpen egy előnyös megoldás, hiszen képes megelőzni a megemelkedett nyomás okozta problémákat.

 

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!