+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

A BOJLER NYOMÁSCSÖKKENTŐ BEÁLLÍTÁSA

 

Sokan használnak valamilyen bojlert otthonukban, mert másképp nem tudnak meleg vízhez jutni, viszont azt kevesen tudják, hogy ezeknek a berendezéseknek több fontos alkatrészük van.

Cégünk dolgozói több problémával is találkoztak már. A nyomáscsökkentő állítása a villanybojleren az elsődleges szerelési munkálatok között kell legyen, hiszen ez az alkatrész nagyon sok problémától szabadíthatja meg.

Először is a megfelelő alkatrészt szükséges beszerelni a bojlerbe, mivel ezek különbözhetnek egymástól.

A nyomáscsökkentő állítása villanybojleren egyszerű művelet, viszont ennek a beszerelését csak a szakértők tudják megcsinálni. Ha valamilyen problémája van bojlerével, akkor mindenképpen vegye fel velünk a kapcsolatot, mert a problémát minél hamarabb orvosolni kell.

Amennyiben nincsen ilyen alkatrész a berendezésén, minél hamarabb szerezzen be egyet!

MIÉRT KELL A BOJLER ELÉ NYOMÁSCSÖKKENTŐ

bojler nyomáscsökkentő szelepA nyomáscsökkentő állítása villanybojleren kulcsfontosságú lehet, amennyiben nem szeretné, hogy a túlnyomás megrongálja bojlerét, vagy esetleg komolyabb sérüléseket okozzon. A legtöbb profi szerelő ezt fogja tanácsolni önnek.

Ha a nyomáscsökkentő állítása villanybojleren nem működne, akkor szintén szakemberhez kell fordulni. Semmi esetre se kezdje el önerőből a szerelést, mert könnyen még nagyobb kárt okozhat.

Keresse fel munkatársainkat és kérjen tőlük segítséget. Így sokkal hamarabb megszabadulhat a problémától és abban is biztos lehet, hogy a munka rendesen el lesz végezve.

A nyomáscsökkentő állítása villanybojleren több módon is történhet, attól függően, hogy mekkora nyomást szükséges kezelni.

Hol van szükség nyomáscsökkentő beépítésére

Bojler elé beépített nyomáscsökkentőre ott van szükség ahol a hálózati víznyomás meghaladja a bojler biztonsági szelep nyitását, ami általában 6 bár.

Azaz Budapest területén jellemzően a Budai kerületekben, hegyvidéken van szükség nyomáscsökkentő beépítésére. De vannak olyan Pesti kerületek ahol indokolt és elkerülhetetlen a bojler nyomáscsökkentő használata.

A víz túl nagy nyomása nagy problémákat okozhat, ezért fontos valahogyan kezelni azt. Nem csak a víz nyomására, hanem a minőségére is oda kell figyelni. A túlságosa szennyezett, vagy kemény víz megrongálhatja a bojler belsejét, ami aztán könnyen kilyukadhat.

A  bojler nyomáscsökkentő beállítása. villanybojleren csak egy problémát tud megoldani, a többire más megoldást kell találni. Bármilyen gonddal is nézzen szembe, az biztos, hogy szakembereink tudnak önnek segíteni!

 

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!