+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

MIÉRT NEM KAPCSOL BE MIÉRT NEM MELEGÍTI A VIZET A BOJLEREM

 

nem melegít a villanybojler

Miért nem kapcsol be a bojler, miért nem melegíti a vizet? Mi lehet az oka annak, hogy a villanybojler nem kapcsol be?

Előfordulhat, hogy egyszer csak azt vesszük észre, hogy bojlerünkből nem jön meleg víz.

Ilyenkor természetesen sürgősen javasolt egy képzett szakember felkeresése, aki könnyedén fel tudja mérni a problémát, valamint meg tudja állapítani, hogy miért nem kapcsol be az elektromos bojler.

A villanybojler minősége rendkívül fontos, hiszen egy megbízhatóbb márka, például a Hajdu, nagy valószínűséggel sokkal hosszabb ideig szolgál ki minket meghibásodás nélkül, mint bármely más, külföldi gyártmányú vízmelegítő készülék.

Mi tehát az oka annak, hogy a villanybojler nem kapcsol be?

Hajdu villanybojlerek működését a hőfokszabályzó gomb felett elhelyezkedő piros kontroll lámpa jelzi.

Amikor azt tapasztaljuk, hogy villanybojlerünkből nem melegvíz folyik és nem látjuk világítani a controll lámpát ellenőrizzük hogy valaki véletlenül nem csavarta le a hőfokszabályzó gombját. Ha nincs letekerve a gomb tovább kell mennünk.

Első és legkézenfekvőbb feladat, hogy ellenőrizzük elekromos hálózatunk biztosíték tábláját és nézzük meg nincs e leverve, kiolvadva valamelyik biztositék.

Ha a biztositékokkal minden rendben van tovább kell keresni a problémát.

Miért nem melegíti a vizet a villanybojler

bojler fűtőszál hiba. Miért nem kapcsol be a bojlerSokféle oka lehet annak, hogy a villanybojler (már) nem kapcsol be.

A leggyakoribb problémák közé tartoznak a fűtőszál különböző meghibásodásai.

Ha például a vízkő teljesen elfedi, azaz szigeteli a fűtőszálat, abból rendkívül komoly problémák alakulhatnak ki. Ilyenkor ugyanis a villanybojler fűtőszála szinte már csak az őt körülvevő vízkövet hevíti,

így az akár 100°C-nál magasabb hőmérsékletre is melegedhet, emiatt viszont kioldhat a villanybojler biztonsági hőkorlátozó.

Ami következtében leáll a bojler és nem fűti tovább a bojlerben lévő vizet.

A hőkorlátozó reteszelés után újra indítható de ne feledjük, hogy okkal kapcsolt le tehát meg kell szüntetni a túlmelegedés okát, mert újra indulás után nagy valószínűséggel újra le fog oldani.

A fűtőszálat körülvevő vízkő miatt valószínűleg a villanyszámlánk is jóval magasabb lesz, mind eddig, hiszen az elvízkövesedett villanybojler köztudottan jóval több energiát fogyaszt.

A fűtőszál hibái közé tartozik például az is, ha valamilyen okból kifolyólag sérül vagy megszakad a fűtőszálban lévő cekász szál, így a fűtőszál már nem tudja tovább melegíteni a tartályban lévő vizet.

 

A villanybojler javítása szakképzett szerelő által

villanybojler szerelő Budapest ha nem melegít a bojlerIlyen esetekben, mikor a probléma pontos okát nem tudjuk egyértelműen megállapítani, mindenképpen forduljuk egy tapasztalt, szakképzett szerelőhöz.

Mert előfordulhat, hogy egy egyszerű vízkő eltávolítással, tisztítással megoldható a probléma, azonban megeshet az is, hogy csak komolyabb, szakembert igénylő munkálatok elvégzésével javítható meg a villanybojler.

Ha nem vagyunk szakképzettek, illetve egyáltalán nem értünk a villanybojlerekhez, akkor akár magunkban is kárt tehetünk, ha például leforrázzuk magunkat, vagy megráz minket az áram.

Hívhat a hét minden napján szombat vasárnap is dolgozunk. Budapest minden kerületében számíthat ránk!

 

Évente több mint 800 Hajdu elektromos bojlert javítunk meg, és több mint 700 régi lyukas javíthatlan villanybojlert cserélünk újra.

Miért nem kapcsol be a bojler? Most is Hívhat!

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!