+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

GYORSAN ELFOGY A MELEG VÍZ A VILLANYBOJLERBŐL?

 

Új villanybojler vásárlása esetén nagyon fontos odafigyelnünk a megvásárolni kívánt készülék minőségére, hiszen mindenki azt szeretné, hogy a választott vízmelegítő készülék megbízható és magas minőségű legyen, valamint akár évtizedekig is szolgálja gazdáját. Ebben az esetben érdemes Hajdu villanybojlert választani, hiszen ez a hazai termék már generációk óta szakadatlanul szolgálja a magyar családokat.

Hosszú használat után azonban egy ilyen magas minőségű készülék is meghibásodhat, jelentkezhetnek olyan problémák, melyek kifejezetten egy-egy alkatrész elöregedéséből fakadnak. Ilyen például a bojler melegvízcső vagy merülőcső hibája, elöregedése. Ez a probléma igen gyakori, ám egyáltalán nem kell kétségbe esnünk, ha a melegvízcső meghibásodásának jeleit tapasztaljuk.

Egy profi villanybojler szerelő szakember pillanatok alatt megoldja a problémát a bojler merülőcső cseréjével.

A MERÜLŐCSŐ MEGHIBÁSODÁSÁNAK JELEI

hamar elfogy a melegvíz a bojlerbölHa azt tapasztaljuk, hogy a bojlerből a szokottnál sokkal gyorsabban fogy el a meleg víz, mint általában, akkor nagy eséllyel a bojler melegvízcső, illetve merülőcső meghibásodása lehet a probléma. Sokan gondolhatják azt a probléma észlelésekor, hogy egy egyszerű vízkőlerakódással állnak szemben, hiszen a tünetek hasonlóak.

Ám a bojler merülőcső hibája esetén, a vízkövesedéssel ellentétben, a forró víz pár percig folyik ugyan a bojlerből, de nagyon hamar elfogy, viszont zakatoló, erős hangokat nem hallat a készülék, mint vízkövesség esetén.

Ilyenkor természetesen azt gondolhatjuk, hogy a meghibásodás miatt maga a bojler nem fűt, ezért nincs meleg víz, azonban ez tévedés.

A melegvízcső meghibásodása esetén a bojler teljesen jól funkcionál, felmelegíti a vizet, csakhogy az sokkal hamarabb elfogy. A problémát természetesen a bojler melegvízcső cseréjével lehet kiküszöbölni.

MI AZ OKA A MEGHIBÁSODÁSNAK?

A bojler merülőcső alapvetően azért felel, hogy a bojler tartályának tetejében összegyűlő meleg vizet eljuttassa a csapokhoz vezető csőszakaszba. Mivel melegítés hatására kialakul a meleg víz rétegződése a bojlerben, így a már felmelegedett víz a villanybojler tartályának felső részében, a tetejében gyűlik össze.

A bojler merülőcső pontosan ezért van a tartály tetejéig felvezetve, hiszen így közvetlenül onnan vételezi a meleg vizet.

Gyakran előfordul azonban, hogy a merülőcső korrodál vagy megreped, így, ha megnyitjuk a meleg vizet, a víz nem a tartály tetejéből fog kifolyni, hanem annak alsóbb, hidegebb részeiből. Ez az oka annak, hogy úgy tűnik, mintha hamarabb fogyna el a meleg víz.

Az alkatrész repedése akkor jellemző, ha a bojler melegvízcső műanyagból van, nem pedig rozsdamentes acélból. Érdemes tehát olyan készüléket vásárolnunk, melyben a bojler melegvízcső rozsdamentes, így elkerülhetjük a komolyabb problémák kialakulását.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!