+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Hamar elfogy a melegvíz? Csak csordogál? Alig folyik?

Amikor a bojler belsejében lévő merülőcső sérülése miatt fogy el hamar a melegvíz

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Bojler merülőcső cseréje BudapestMég mielőtt belekezdenénk abba, hogy hogyan zajlik a Hajdú bojler melegvízcső cseréje, lényeges kiemelni, hogy bármilyen, bojlerrel kapcsolatos munkálat előtt áramtalanítani, feszültség mentesíteni kell a készüléket.

Triviálisnak tűnhet ez a kihangsúlyozás, de ez az a feladat, ami evidenciának tekinthető, mégis sokszor az utolsó pillanatban kerül rá sor.

Szenteljen nagy figyelmet biztonságára, és mielőtt berendezésének karbantartási munkálatait megkezdené kapcsolja ki az eszközt.

A másik prioritás a bejövő víz elzárása, illetve a tartály leengedése. Ha ezeket a kezdő lépéseket megtette, akkor belemerülhet komolyabban is bojlerének szerelésébe.

Ami segítheti munkáját az egy telefon, vagy fényképezőgép. Érdemes lefotóznia a készülék bekötését, esetleg az adattáblát, vagy mindent, amit lényegesnek tart.

Az összeszerelés során a dokumentált képek rengeteget segíthetnek abban, hogy minden a helyére kerüljön vissza, és biztos, hogy ne maradjon ki egy alkatrész sem.

A Hajdú villanybojlerek szétszerelése könnyen teljesíthető kihívásnak tűnik, ám az esetek többségében az összerakás során derül ki, hogy mégsem annyira egyszerű a kivitelezés.

Ha szeretné elkerülni azt a kellemetlen helyzetet, hogy ott áll tanácstalanul a megjavított, ám össze nem szerelt készüléke mellett, akkor a képek készítését mindenképp iktassa be teendői közé.

A Hajdú bojler melegvízcső cseréje szakértői beavatkozást igényel. Kizárólag azoknak a vállalkozó szellemű bojler tulajdonosoknak ajánlható az önálló karbantartás, akik rendelkeznek némi szerelési tapasztalattal, mind a villany, mind a vízszerelés érájában.

Rengeteg leírást találni arról, hogy házilag, barkács módszerekkel miként lehet megoldani a címben is feltűntetett problémát.

Jó, ha tudja, hogy a gyakorlatlan kéz számára megannyi buktatót rejt a Hajdú bojler melegvízcső cseréje.

Például sokan esnek abba a hibába, hogy a kombiszelepen keresztül eresztik le a vizet, ami nagyon meggondolatlan cselekedet, hiszen a leengedés során a távozó vízkő például telenyomhatja a szelepet, ami azután nem biztos, hogy el tudja majd látni funkcióit, azaz nem tudja levezetni a tágulási nyomást, és képtelen megakadályozni vízhiány esetén a víz kifolyását a tartályból.

Hajdú bojler melegvízcső cseréje

hamar elfogy a melegvíz a bojlerböl, bojler melegvízcső cseréje

A Hajdú villanybojler melegvíz csöve a bojler belsejében a tartályban helyezkedik el, feladata hogy mindig a legmelegebb vízet tudjuk vételezni a bojlerből.

Ezért a meleg víz csatlakozó csonkon keresztül egészen a bojler tetejéig fel van vezetve egy cső, amin keresztül folyik ki a bojlerből a melegvíz.

Amennyiben ez a cső sérül korrodál vagy eltörik, a meleg víz csapon keresztül engedése közben, a forró víz összekeveredik a bojler aljában lévő hidegebb vízzel és úgy tűnik mintha hamar elfogyna a forró víz.

Cseréje a bojler melegvíz csatlakozó csövén keresztül történik, a bojler vízoldali csatlakozásának flexi csövek leszerelése után lehetséges.

Az új melegvíz cső több méretben kapható, a különböző kapacitású bojlerekhez más más méretű szükséges.

Mert ha például egy 120 literes Hajdú bojlerbe csak egy 80 literes Hajdú bojlerbe való csövet szerelünk, akkor nem fog kifolyni a teljes 120 liter a bojlerből csak kevesebb, mivel keveredni fog a hidegebb vízzel.

Villanybojler szerelő családi vállalkozásunk évi 700 – 800 Hajdu bojler karbantartásában, javításában vesz részt. Hívjon még ma! Keresse Nyári Tibor bojlerszerelőt, aki nem csak megjavítja Hajdu villanybojlerét, hanem fel is újítja.

 

Hívjon minket bizalommal

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Hajdú villanybojler melegvízcső cseréje Budapesten

 

Ha tetszett a cikk, ossza meg, vagy lájkolja, hogy még többen olvashassák!

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!