Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
Nyári Tibor Budapesti Hajdu bojler szerelő

Kiszállásra szakosodott bojler szerelő

Óvakodjon a “csak kiszállásra” szakosodott bojler szerelőktől!

bojler szereloNapjainkban, az internet világában azt hihetnénk, hogy a sarlatán szakiknak a közösségi média oldalak miatt befellegzett, viszont a valóságban még mindig gyártanak papír alapú hirdetéseket, ahova szinte bárki kérhet valamilyen konstrukció keretein belül hirdetést kitenni a szolgáltatásairól.

Ezt viszont sokak használják, hiszen tényleg rengeteg féle információt fel lehet tüntetni így, s jól jön egy kisokos vagy a helyi újság szolgáltatói része, ha bojler szerelésre van szükség.

S a probléma akkor keletkezik, amikor ezt olyan emberek is kihasználják, akiknek semmi keresnivalójuk nem lenne a bojler szerelés szakmában.

Nem egyszer hallottuk ügyfeleinktől, hogy az előttünk lévő brigád szerint a hiba nem a szerkezetben van, hanem a falban az egyik cső okozott vízellátási problémát.

 S az is gyakori volt, hogy kiérkezés után úgy csináltak, mintha felmérték volna a helyzetet, kicsit megmozdítottak egy-két alkatrészt, majd kijelentették, hogy az áramszolgáltatónál kell keresni a problémát, mert a bojler rendesen működik.

Persze a fenti esetekben mindig a bojlerrel volt a gond, de szerencsére egy alapos tisztítás, illetve az alkatrész esetleges cseréje mindig megoldotta a feladatot.

Az ügyfelek részéről viszont így néznek ki a fenti bojler szerelések:

 • Kijött egy bojler szerelő brigád, kifizettette a kiszállást.

• Az ő tanácsukra kijött egy teljesen másik szerelő is, aki közölte, hogy az ő részén minden stimmel, a bojlerrel lesz mégis a gond, így az ügyfél másodjára is kifizette a kiszállást.

• Majd kijöttünk mi, s meg is javítottuk a bojlert, így kifizetett az ügyfél egy harmadik kiszállási díjat, plusz az óradíjat és az alkatrészeket is.

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569
 

Tapasztalatlan vagy tapasztalt bojler szerelő

Semmiképp sem éri meg emiatt tapasztalatlan, szakképzetlen és csak az embereket kihasználó szerelőket hívni, hiszen ez pénzkidobás. Mindig érdemes alaposan informálódni, hogy a bojler szerelő tényleg rendelkezik-e a megfelelő szakmai tudással és tapasztalattal, hiszen ha valaki elégedetlen vele, annak híre megy a közösségi média oldalakon is.

Így a kókler szerelők többnyire csak a nyomtatott médiumokat tudják kihasználni, mert az internet miatt az emberek leírhatják a véleményüket.

Emiatt megéri jó szerelőnek lenni, mert egy becsületes szakembert szívesen ajánlanak tovább az ügyfelek az ismerőseiknek, mely a helyi szakemberek bevonásával segíti itthon a tapasztalt és szakképzett munkaerőpiacot.

Bojler szerelő Bp Nyári TiborBudapesti Hajdu bojler szerelő

Aki villanybojlert használ, az tudja, hogy az elektromos bojlereket rendszeresen karban kell tartani vízkőteleníteni szükséges.

Nem csak azért, hogy kevesebb legyen a villanyszámlánk, hanem azért is hogy hosszú életű legyen, ezért nem elég csak vízkőteleníteni villanybojlerünket, hanem minden tisztítás alkalmával ellenőrizni kell illetve cserélni a bojler magnézium védő anódját.

Mert ez a egyszerű bojler alkatrész védi a bojler zománcos tartályát a korróziótól. A nem szakszerű bojler tisztítás karbantartás miatt elég gyakori jelenség hogy elkezd csöpögni, folyni a vízmelegítő alja. Ami rövid időn belül rozsdás csöpögéssé változik.

Nem ritka hogy a bojler csöpögés a bojler oldalán folyik végig ilyenkor a tartály felső részén lyukad ki a villanybojler. És a külső lemez palást illesztésein átjutva folyik végig a rozsdás víz a vízmelegítő oldalán.

Sajnos ebben az esetben már senkisem tud segíteni, javítása nem lehetséges. Ilyenkor már csak a bojler csere fog segíteni.

Keressen minket ha Hajdu bojlere Budapesten van felszerelve vegye igénybe Nyári Tibor Hajdu villanybojler szerelő szolgáltatásait.

Bennünk nem fog csalódni. Mi ha, ígérjük, megyünk.

Bízhat szakértelmünkben és tapasztalatunkban is, mivel minden karbantartásra bojler javításra alkatrészekkel teli szerviz autóval érkezünk minden javítható bojlert meg tudunk javítani. Amikor viszont már nem javítható régi Hajdu bojlere, még aznap új vízmelegítőt szerelünk fel Önnek Budapesti otthonába.

Tipp: Bojler csere alkalmával válasszon az új Hajdu Smart elektromos vízmelegítői közül. Mivel az új Hajdu bojlerek rendkívül sok újdonsággal rendelkeznek. Például kerámia fűtőbetét, ami a víztéren kívül van elhelyezve.

Az új technológiának köszönhetően alig vízkövesednek a Hajdu SMART bojlerek, így a hatásfokuk nem csökken az idő múlásával.

Minden Hajdu smart villanybojlert egy új típusú smart kontrol elektronikával láttak el, ami képes figyelni a felhasználó vízhasználati szokásait, és annak megfelelően tartja melegen a tartályban a melegvíz hőfokát.

Hívjon bátran a Hajdu villanybojlerekkel kapcsolatban, szívesen adunk tanácsot, szükség esetén megjavítjuk, felújítjuk, illetve cseréljük régi Hajdu vízmelegítőjét.

Hajdu bojler javítás Budapest

Nyari Tibor bojler javitas Budapest

Nyári Tibor bojler szerelő