+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU VILLANYBOJLER JAVÍTÁS PROBLÉMA MENTESEN

 

Hajdu villanybojler javítás szükséges Budapesti otthonában? Napok óta akadozik a meleg víz szolgáltatás?

Csöpög folyik ráz a régi bojlere? Gyors megoldásra van szüksége?

Hívja Nyári Tibor bojler szerelőt akár szombat vasárnap is!

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Hajdu villanybojler javítás? Tapasztalataink alapján tudjuk, hogy nem érdemes húzni halasztani a meghibásodott villanybojlerek javítását, karbantartását.

Ha sokáig húzzuk, halasztjuk akár a bojlerünk is rámehet. Mint minden használati tárgyat időnként karban kell tartani annak az érdekében, hogy ne menjen tönkre idő előtt.

HAJDU VILLANYBOJLER JAVÍTÁS ÁRAK

Minden villanybojler javítás más és más feladatokat igényelnek.

Ezért a villanybojler javítás árak is eltérőek lehetnek.

Laikus felhasználóként sokan nem sejtik, hogy sok szerelő csak ideiglenesen orvosolják a felmerült problémát.

Azaz nem megjavítja Hajdu villanybojlerét, hanem csak ideiglenesen elhárítja a problémát.

Ilyenkor a villanybojlere elindul, újra melegíti a vizet. Ön természetesen örül, hogy ismét lesz melegvíze ezért örömmel kifizeti a villanybojler javítás árát. Csak azt nem sejti, hogy pár nap vagy hét múlva újra leállhat villanybojlere.

Mivel a bojler hibák 90% -át a bojler vízterében zajló folyamatok okozzák, figyeljen oda hogy a javítás alkalmával mindenkép legyen megbontva a villanybojler zárófedele, legyen leengedve a víz és legyen eltávolítva a bojler belsejében felgyülemlett vízkő.

MIÉRT MONDJUK EZT

nem melegít a villanybojler Hajdu villanybojler javításA leggyakoribb bojler hiba, hogy nem fűt, nem melegíti a villanybojler a vizet. Az a tapasztalatunk hogy sokan úgy „javítják” ilyenkor a meghibásodott vízkővel teli vízmelegítőt, hogy a leoldódott bojler hőkorlátozót egyszerűen, csak visszakapcsolják. Amivel valóban, de csak ideiglenesen megoldódik a fenn álló probléma.

Mert ilyenkor a nagy mennyiségű vízkő miatt melegszik túl a villanybojler hőérzékelője. Tehát biztonsági okokból állítja le a bojler fűtését azaz „reteszel” Miután lehűl az érzékelő, egy mozdulattal vissza lehet kapcsolni, azaz újra lehet indítani a bojler fűtését.

Pár nap multán aztán jön a feketeleves „ megint nincs meleg víz, nem fűt a bojler” hiába fizettük ki a villanybojler javítás árát, nem jutottunk előrébb újra hibás a bojler.

Hiába hívjuk a hanyag, rosszul kiválasztott, bojler szerelőnket széttárja a kezét és közli velünk, hogy ő működő képesen hagyta ott a villanybojlert.

És sajnos garanciálisan nem tudja újra megjavítani a vízmelegítőnket, csak újabb kiszállás és munkadíj fejében.

Megjegyzem nem túl etikus ez a hozzáállás. Ezért fontos, hogy már elsőre jól válasszuk szerelőt a bojlerünk javításához, karbantartásához.

Mi ugyanis nem csak megjavítjuk Hajdu villanybojlerét hanem teljesen felújítjuk, azaz a bojler vízterében lévő fűtőszálat, magnézium védőanódot, és az összes tömítést kicseréljük, a bojler vízkőtelenítése mellet. Így biztos lehet benne, hogy sokáig nem lesz gondja villanybojlerével.

Természetesen a helyszínre érkező műhely autónk a Hajdú villanybojlerek javítása során felmerülő problémák megoldásához szükséges összes alkatrészt tartalmazza.

Így minket nem érhet meglepetés, nálunk mindig van minden. Sőt ha kiderül a villanybojlerről, hogy ki van lyukadva, a legtöbb esetben még aznap a bojler cserét is el tudjuk végezni.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!