+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

BOJLER TÚLNYOMÁS SZELEP ÉS BIZTONSÁGI SZELEP CSÖPÖGÉS

 

Ha a bojler biztonsági szelep folyamatosan csöpög, akkor valamit tennünk kell a probléma orvoslásának érdekében. A háztartásban számos, ehhez hasonló, kisebb-nagyobb gond ütheti fel a fejét.

Az elsődleges szempont a javíttatást tekintve, hogy hosszú távra tervezzünk, azaz a probléma kijavítása mindenképp minőségi módon történjen meg .

Alapvetően minden esetben szakember segítségét érdemes keresnünk, hiszen egy látszólag egyszerűbb hibajelenséget is visszavezethetünk összetettebb, komolyabb okokra, melyeket mi képtelenek vagyunk analizálni, szakszerűen ellátni.

Bojler szelep cseréje BudapestA bojler biztonsági szelep feladata a bojlerben, a hidegvíz felmelegítése során megnövő víznyomás ki engedése ki csöpögtetése.

Annak érdekében, hogy a megnövekedett nyomás ne tegyen kárt a bojler tartályában és a melegvíz vezeték szerelvényeiben.

Budai kerületekben mindenképp be kell a bojler elé építeni egy bojler nyomáscsökkentő szelepet is mert sokszor a Budai nyomás miatt akár a bojler hideg lehűlt állásában is kinyithat a szelep ami növeli a víz csatorna számlánkat.

Amennyiben viszont a bojler biztonsági szelepe  folyamatosan csöpög az azt jelenti, hogy a feszítő rugó vagy a tömítés elfáradt, esetleg hajszálvékony repedés keletkezett rajta, aminek hála átereszti a vizet.

Ez a gond nem elhanyagolható, még akkor sem, ha csak minimális eresztésről beszélünk, mivel a megfáradt tömítések a jövőben súlyosabb gondokat is okozhatnak, melyek szervizelése még költségesebb lehet.

Így az aprónak tűnő hibákat sem szabad félvállról vennünk, s a „besorolást” jobb, ha hozzáértő szakemberre bízzuk.

A bojler szerelő kiérkezéséig persze nyugodtan tehetünk egy műanyag tálat a csöpögő rész alá, hiszen a felszabaduló folyadék azon túl is okozhat kellemetlenségeket, hogy tudjuk, valami nincsen rendben a vízmelegítőnkkel.

Csöpög folyik a bojler biztonsági szelepA bojler biztonsági szelepének csöpögése utalhat egy nagyobb belső problémára is, amelyet kizárólag akkor analizálhatunk, hogyha a készüléket szétszedjük apró darabjaira.

A szétszedés is nagyfokú szakértelmet igényel főleg, hogy a helytelen összeszerelésből is megannyi plusz nehézségünk származhat, így jobb, ha ennek a feladatkörnek sem ugrunk neki, egyedül.

A bojler biztonsági szelep csöpögése áldásos is lehet, mert sok esetben egy-egy megelőző tisztítás, szervizelés, valami lényegesen súlyosabb, nagyobb probléma előszelét lebbentheti fel, amit még így fel lehet deríteni azelőtt, hogy aktuálissá válna a meghibásodás.

Ezért sem szabad szó nélkül elmennünk az apróbb eltérések mellett, hiszen így óvhatjuk meg igazán vízmelegítőnk életét. Egy kis odafigyeléssel sokat javíthatunk villanybojlerünk működésén, s még annál is több pénzt spórolhatunk meg önmagunk számára.

Bojler túlnyomás szelep azaz biztonsági szelep hibaelhárítás, szelepcsere.

Szakszerű Hajdu bojler javítás karbantartás Budapest.

 

HÍVJON MOST! +06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!