+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

VILLANYBOJLER FELSZERELÉSE GÁZ VÍZMELEGÍTŐ HELYETT

 

Gáz vízmelegítő megszüntetéseGáz vízmelegítő megszüntetése? Egy háztartásban szinte biztos, hogy egyszer előfordul, hogy szükséges a fűtési és a vízmelegítési rendszer felújítani vagy megszereltetni.

Ilyenkor sokszor eszébe jut az embereknek, hogy talán egy modernebb, biztonságosabb, korszerűbb eszközt is be lehetne szereltetni, vagy az egész rendszert cserélni.

Ez általában azt okozza, hogy a gáz vízmelegítő megszüntetése, villanybojler felszerelése művelet következik be.

De miért nem fordítva, illetve miért jobb a villanybojler, mint a gáz vízmelegítő – ezeket a kérdéseket járjuk körbe cikkünkben.

Budapesten rengeteg béleletlen rossz állapotú kémény van még üzemben, emiat és az elhanyagolt rendszeres karbantartást mellőző gáz vízmelegítők egyre veszélyesebbek családtagjainkra.

A problémát tetézi, hogy a lakások töbségében energia megtakarítás reményében lecserélték a régi nyillászárókat műanyag fokozott légzárású ajtókra ablakokra.

Ennek következtében a kémény huzatja lecsökken és nehezebben tud, a szervezetre káros égéstermék távozni a lakásunkból.

Ezért szigorítják egyre jobban a kéményes készülékek felszerelését cseréjét.

VÍZMELEGÍTŐ CSERE BUDAPEST

Villanybojler gáz helyettAz átfolyós gázmelegítőkhöz tartozó gravítációs kémények eléggé elavultak, amelyet bizonyít a fűtési szezonban bekövetkezett rengeteg baleset is.

Minden fűtési szezon előtt felhívják az emberek figyelmét arra, hogy ellenőriztessék a kéményeket és a berendezéseket, hogy ezzel megelőzhessék a problémát, de ez sokszor sajnos elfelejtődik, vagy elmarad, általában a pénzspórolás miatt.

Ha pedig a kémény régi, akkor nagyon könnyen baleset követkehet be. A gáz vízmelegítő megszüntetése villanybojler felszerelése lehetne a megoldás erre a problémára.

Nem beszélve, ha kötelezik és előírják a kémény felújítását bélelését, légbevezetők beépítését, ami elég magas összeget is elérhet

 

gáz helett villanybojler

A villanybojler nem csak egyszerűbben használható, hanem biztonságosabb és kényelmesebb is a használata.

Amellett, hogy rendkívül csendben dolgozik, hogy szinte észre sem lehet venni amikor működik, nagyon könnyű kezelni és rendkívül biztonságos.

Talán sokan azt mondják, hogy a gázmelegítés gazdaságosabb megoldás, de ez nem teljesen igaz, ha valami probléma adódik a működésben, akkor nagy károkat tud okozni.

Sokan azért is nem szeretik a gázkazánokat, mert azok elég hangosan működnek, ami rendkívül kellemetlen és néha félelmetes is.

Jobb megoldás a gáz vízmelegítő megszüntetése villanybojler felszerelése, mert ma már az is problémát jelenthet, hogy a hatályos kéményszabályok alapján alakítsuk ki a gázmelegítést.

Sok olyan villanybojler van már, amely energiatakarékos módban üzemel, így nem fogyaszt olyan sokat, és még biztonságos

GÁZ VÍZMELEGÍTŐ MEGSZÜNTETÉSE

A gáz vízmelegítő megszüntetése, és Hajdu villanybojler felszerelése a jó választás, ha a jelenlegi melegvíz készítő rendszerrel nincs megelégedve.

Ha szakmai segítségre lenne szüksége, akkor keressen bennünket, mi megnézzük a régi kazánt, és vállaljuk a megfelelő villanybojler beszerelését is.

Gáz vízmelegítő megszüntetése

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!