+36 20 398 7569 [email protected]

Miért velünk?

11 érv amiért érdemes minket választania!

N

Szakértőként értünk hozzá

Az egyik legfontosabb érv, hogy egész egyszerűen értünk ahhoz, amit csinálunk. Kívülről-belülről ismerjük a bojlereket, Önnél is tudni fogjuk, mi a teendő.

N

Gyorsan reagálunk

Ránk nem kell heteket várni, mert pontosan tudjuk, hogy melegvíz nélkül mennyire kellemetlen az élet (illetve milyen nehéz a munka mellett a szerelőhöz igazítani a napirendünket).

N

Hétvégén is dolgozunk

Igen, akár hétvégén is kiszállunk (extra felár nélkül), ha akkor van ránk szükség, vagy akkor ér rá. 

N

Időben érkezünk

Ha 9 órát mondunk, akkor az 9 órát jelent és nem délután kettőt. Pontosan tudjuk, hogy senki sem szeret a szerelőre várni, éppen ezért ránk nem is kell. 

N

Számlát adunk

Tisztességesen, minden általunk végzett munkáról számlát adunk, ahogy azt kell!

N

Nincsenek rejtett költségek

A munka megkezdése előtt megmondjuk, hogy mennyit fog fizetni. Nincsenek rejtett költségek és meglepetések. Árképzésünk itt a weboldalon elérhető és nem fog a helyszínen változni!

N

Van nálunk alkatrész

Biztos ismeri azt a helyzetet is, amikor „Alkatrészre van szükség, meg kell rendelnem…!” – hangzik a szakember szájából. Ilyenkor szintén jellemzően csak pár hét és megoldódik a probléma. Velünk ilyen helyzet sem fordulhat elő, mert MINDIG van nálunk cserealkatrész is!

N

Van nálunk cserebojler

Előfordult már Önnel, hogy a szerelő azt mondja „Nem javítható, cserélni kell?” Ilyenkor már csak pár hét és megoldódik a probléma. Ez nálunk nem fordulhat elő, mert MINDIG van nálunk cserebojler. Mi úgy távozunk, hogy a problémát megoldottuk!

N

Elvisszük a leszerelt bojlert

Nem hagyjuk ott a leszerelt bojlert, amivel nem tud mit kezdeni és ráadásul még nehéz is… ehelyett elvisszük és a megfelelő helyen leadjuk, így Önnek ezzel nincs gondja.

N

Viselkedünk

Kultúráltan viselkedünk. Nem hozzuk kellemetlen helyzetbe a szomszédai előtt. Nem parkolunk tilosba és vigyázunk az otthonára és a lépcsőházra is. 

N

Beszerelési garancia

Garanciát vállalunk az általunk végzett munkára. Ráadásul a telefonszámunk sem változott évek óta, biztos lehet abban, hogy szükség esetén megtalál minket.

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

HÍVJON BOJLER SZERELŐT

Nincs melegvíz? Zúg –Sistereg? Csöpög – szivárog? Világít de nem melegít Hajdu villanybojlere?
Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség