Hívjon a hét bármely napján 8:00 és 20:00 között!
Szolgáltatási terület: BUDAPEST
06-20-398-7569
bojler szerelés azonnal - Nyári Tibor
Bojler szerelés Budapest

Bojler szerelés Budapest - Nyári Tibor bojler szerelő

Bojler szerelés azonnal Budapest területén

bojler szerelés azonnal BudapestBojler szerelés azonnal kelhet, ha otthoni villanybojlerünk minden előjel nélkül egyik napról a másikra felmondja a szolgálatot. Egy hosszú átdolgozott munkanap után jólesik egy kád, forró vízben kipihenni a nap fáradalmait.

Nincs annál kellemetlenebb, mint amikor forróvíztárolónk nem működik. Ilyenkor hamar rájövünk, mennyire hiányzik, és hozzá szoktunk a melegvíz nyújtotta komfort érzethez. Ilyenkor a bojler szerelés rögtön szükségessé válhat, nem húzhatjuk, halaszthatjuk a bojler javítást.

A legtöbb esetben a bojler szerelés gyorsan szükséges, főleg ha nem szeretnénk hetekig nélkülözni a fürdéshez, mosogatáshoz használt forróvizet.

Családi vállalkozásunk a hét minden napján Hajdu villanybojlerek javításával, szerelésével foglalkozik Budapest területén. Nyugodtan forduljon hozzánk ha, Hajdu bojlere felmondta a szolgálatot, és nem ad melegvizet. 

Mi van akkor, ha bojler van, melegvíz nincs?

A villanybojler feladata, hogy megfelelő mennyiségű vizet biztosítson a háztartása számára. Ahhoz, hogy valóban ideális legyen a napi mérték, elengedhetetlen az optimális tartály kiválasztása. Ha a vásárlást rákészülés előzte meg, akkor minden rendben. Ha alaposan végig gondolta, s egyéni mérésekkel alátámasztotta, hogy mennyi víz folyik el egy nap az otthonában, akkor a jó döntés garantálható.

De mi történik akkor, ha a bojlerben nincs melegvíz?

Pontosabban hiába várja a kiáramló forró csodát az csak jéghideg formában érkezik?

A probléma felderítése kellő szakmaiságot igényel, ez nem lehet kérdéses. Az esetek többségében, azonban megfigyelhető, hogy a vízkő okozza a galibát. Egészen egyszerűen a magyar vizek keménysége rengeteg nehézséget jelent a háztartásokban.

A vízátfolyással üzemelő, hővel operáló készülékek idővel áldozatául esnek a kicsapódó sók lerakódásának. A vízkő egyik legrosszabb tulajdonsága, hogy kezdetben láthatatlanul van jelen a rendszerben.

A réteg szépen lassan vastagabbá válik, s egyszer csak eltömíti a csöveket, leszigeteli a fűtőszálat, vagyis váratlan hirtelenséggel generálhat komoly meghibásodásokat.
Nyilván ez csak akkor következhet be, ha nem gondolt arra, hogy berendezését bizonyos időközönként szervizeltesse. Amennyiben ugyanis koncentrált figyelem kíséri készüléke működését, úgy pillanatok alatt kiszűrhető a vízkövesedés.

Megakadályozni alapvetően nem lehet, kivéve, ha vízlágyító rendszer beszereltetésével tervez, ám a vékony rétegben lerakódott vízkő eltávolítható, viszonylag egyszerűen és gyorsan. Vagyis még azelőtt cselekedhet, mielőtt valamilyen akut hiba jelentkezne.

Ha a bojlerben nincs melegvíz, akkor irány a szervíz!

A tények szempontjából lényegtelen, hogy milyen konkrét oka van a meghibásodásnak. Mindenképpen szakértői segítséghez érdemes fordulnia, hiszen tökéletes végeredménnyel csak professzionális hozzáállás esetén számolhat.

A probléma forrásának, gyökerének kiderítése sem az ön feladata. Bár az interneten nem egy vázlatot találhat a bojler szétszerelésének témájában, nem ildomos neki esnie ennek, az amúgy nem feltétlenül egyszerű kihívásnak.

Ha szakembereinkre bízza az orvoslást, akkor garantálhatja a gyógyulást!

Villanybojler szerelés villámgyorsan 1991 óta 

1991 óta javítunk és szerelünk kizárólag Hajdu villanybojlereket, ennek köszönhetően nagy tapasztalatra tettünk szert a hazai gyártású elektromos bojlerek szerelése területén.

1991 óta telefonszámaink változatlanok, több évtizede ugyan azon a számokon vagyunk elérhetőek, mi nem bujdosunk, nem kell eltűnnünk a megrendelőink elől. Nem kell attól tartania, hogy végleg elérhetetlenné válunk a bojlerszerelés után.

Amikor az elektromos vízmelegítő hiba elhárítása azonnal szükséges, nem lehet az időt húzni ezért mi minden bojler javítás helyszínére teljes bojler alkatrész arzenállal érkezünk. Nincs olyan bojler alkatrész, ami miatt meghiúsulhatna a bojler szerelés azonnal.

Mi nem fogunk elrohangálni alkatrészt rendelgetni újabb és újabb kiszállást fizettetni megrendelőinkkel. Minden van nálunk ami a javításhoz szükséges.
Sőt, ha kiderül a bojlerről, hogy korrodált és kilyukadt, a bojler cserét is el tudjuk végezni azonnal.

lyukas bojler BudapestKerüljük el a bojler kilyukadását

Sokan nem tudják, hogy a villanybojlereket karban kell tartani. Vizkőtelenítésen kívül a magnézium védőanódot is cserélni kell 2-3 évente. Ha szeretné elkerülni a bojler váratlan elromlását, megelőzheti rendszeres karbantartással.

Mi minden bojler karbantartás, vízkőtelenítés alkalmával felújítjuk Hajdu villanybojlerét. Azaz kicseréljük a magnézium védő anódot, a fűtőszálat és az összes tömítést a bojleren.

Hívjon akár most ha a bojler szerelés azonnal szükséges otthonában, irodájában.

Meghibásodott, elromlott Hajdu bojlere? Csöpög, folyik, nem üzemel? Zúg, búg, kattog? Csak langyos , vagy csak alig folyik a melegvíz?

Hívjon sürgőssen!
Keresse Nyári Tibor bojler szerelőt: 06 20 398 7569

Budapest bojler szerelés azonnalHajdu bojler szerelés Budapest? Hívhat a hét minden napján

Sokszor előfordul ,hogy nem tudjuk azonnal felvenni a telefont mivel mi napközben saját kezűleg javítjuk és szereljük a Budapesti Hajdu bojlereket.

De ilyenkor sem kell bosszankodnia, mert Mi az összes nem fogadott hívást vissza hívjuk.

A legtöbb bajba jutott elektromos bojlert használó szeretné, hogy a hiba elhárítás azonnal megtörténjen.

Vegye fel velünk a lehető leggyorsabban a kapcsolatot, hogy minél gyorsabban megkezdhessük a vízmelegítő javítását, hogy ne keljen sokáig nélkülöznie Önnek és családjának a meleg vizet.

Nekünk fontos, hogy minden bojler rendbetétele alkalmával meg legyen elégedve minden ügyfelünk, ezért minden szervizelés és bojler karbantartást úgy végezzük, mintha a sajátunkat javítanánk.

Otthoni villanybojlerünk minden előjel nélkül egyik napról a másikra felmondja a szolgálatot. Meghibásodhat a fűtőszál, lehet hőfokszabályzó hiba, vagy kioldhat a hőkorlátozó. Rázhat, füstölhet, vagy leveri a biztosítékot. Ilyenkor sürgőssen el kell hárítani a problémát.

Bojler hiba elhárítás azonnal? Akár még ma, gyors kiszállással, nagy tapasztalattal és garanciával. Évi több száz meghibásodott forróvíz tároló újjáélesztése alkalmával nagy rutinra tettünk szert a Hajdu bojlerek javítása és karbantartása területén.

Nyári Tibor Hajdu bojler szerelő

Nyari Tibor bojler javitas Budapest

Bojler szerelés villámgyorsan Budapest területén

Nyári Tibor bojler szerelő

Kapcsolatfelvétel, üzenetküldés

Kapcsolat

Nyári Tibor Hajdú villanybojler szerelő

Hívjon minket bizalommal!

06-20-398-7569