+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Ariston Velis Evo 80 literes villanybojler ára felszereléssel

 

Ariston velis evo 80 villanybojler ára felszerelésselMennyi az Ariston Velis Evo 80 literes villanybojler ára, felszereléssel, házhoz szállítással?

Az Ariston Velis Evo 80 villanybojler ára felszereléssel, házhoz szállítással több, mint kedvező, elnézve a készülék garantálta magas minőséget, nagyfokú megbízhatóságot, és modern kivitelezést.

A berendezés nem csak azért tartozik a Pazar befektetések sorába, mert nem terheli meg a pénztárcáját a végösszeg kifizetése, hanem azért is, mert a szerkezet működése olyan jelentős mértékben takarékos, amivel súlyos tízezreket spórolhat meg, pluszban.

Ha úgy dönt, hogy háztartásába egy ilyen vízmelegítőt szereltet, akkor számolhat a pozitív számolni valókkal, a számlák összegeinek jelentős csökkenésével.

A Velis sorozat, azonban nem csak ezzel a tulajdonságával tűnik ki a tömegből. Kompakt, elegáns kivitele alkalmassá teszi, bármelyik háztartásban arra, hogy a kémény miatt életveszélyesnek minősített gáz vízmelegítő helyébe lépjen.

Cégünk vállalja a készülék felszerelését, ami praktikus kialakítása miatt abszolút nem okoz nehézséget.

Szögletes formája, és csekély, mindössze 27 centiméteres mélységének köszönhetően az Ariston Velis Evo 80 villanybojler kitűnő alternatívát kínál.

gázbojler cseréje ariston villanybojlerre

Ariston-velis-evo-100

A régi gázvízmelegítő helyett villanybojler biztonsággal használható, ráadásul a bekötése, felszerelése egyszerűen megoldható, mivel mind vízszintes, mind függőleges felületen tökéletesen elhelyezhető.

Az Ariston Velis Evo 80 literes villanybojler ára felszereléssel, házhoz szállítással maximálisan kifizetődő, pláne, hogy mindezért cserébe fürdőszobája vadonatúj arculatot kap, melynek jelzői az elegancia, és a stílusosság.

Az Ariston Velis Evo hatékonyságát az, az egyedülálló rendszer biztosítja, mely két tartályt garantál a villanybojler számára. A víz ideális rétegződése miatt zuhanyzás során a felfűtési idő nagymértékben lecsökken.

Ez, a gyakorlatban azt jelenti, hogy nem csak a házi költségvetésének takaríthat meg súlyos tízezreket, de plusz energiát, és persze tetemes mennyiségű időt spórolhat azzal, ha egykori készüléke cseréje mellett dönt. Az Ariston Velis Evo 80 literes villanybojlerrel egy órát takaríthat meg.

Az innovatív belső szerkezet teszi lehetővé azt, hogy minimális térfogatban optimális teljesítmény érhető el.

Az akciós árnak köszönhetően kedvező áron öné lehet ez a korszerű, minden szempontból újító technológia, mely teljesen ismeretlen dimenzióját nyitja meg a vízmelegítésnek.

A bojlerre 2 + 1 év garanciát biztosítanak, ami mindenféle megjegyzés nélkül, önmagáért beszél.

Az Ariston Velis Evo 80 villanybojler ára felszereléssel, házhoz szállítással pontosan ugyanannyiba kerül, mint önmagában a berendezés, régi áron, ami még így is csekély összegnek számít a képességeihez képest, ám most, az akció keretei között öné lehet ez, a markáns innovációkat tartalmazó rendszer.

Mivel a bekötését, felszerelését is vállaljuk, így önnek nincs más dolga, mint élvezni a maximális kényelmet, komfortot, a pillanatok alatt rendelkezésére álló meleg vizet, s ezzel együtt a mind nagyobb mértékben csökkenő összeget a villanyszámláján.

Az Ariston Velis 80 villanybojlerre 3 év garancia érvényesíthető, abban az esetben ha évenként szervízelteti villanybojlerét az Ariston szakszervíz szakembereivel

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!