+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Mennyi a bojler szerelés ára Budapest?

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Mit tartalmaz a villanybojler kabantartás és a bojler javítás ára

 

Mennyíbe kerül a bojler szerelés?

A bojler szerelés ára annak a függvénye, hogy egészen pontosan milyen elvégzendő munkára van szükség, azaz, hogy mennyire komoly a baj. Villanybojlerek esetén van néhány olyan gyermekbetegség, amely rendszeresen előfordul, s mely orvoslása, ha időben feltűnik a gond, akkor abszolút pénztárcabarát hadművelet.

Nyilván ön is tapasztalja, hogy a magyarországi kemény vizek nem tesznek túlságosan jót az elektronikai eszközöknek. A kávéfőzőt idővel ecetes lefőzéssel kell tisztává varázsolni, s a bojler tartálya sem marad érintetlenül.

Bojler szerelés ára csöpög a bojlerÉrdemes halogatni a vízkőtelenítést?

Mivel a hőhatás során a vízből kicsapódnak a különböző kristályok, és sók egyfajta szigetelő réteget hoznak létre. Ez, azonban nem az a hasznos szigetelés, mely a készülék javára válik, épp ellenkezőleg.

Ha arra lesz figyelmes, hogy a berendezés mind nehezebben, mind kevesebb meleg víz előállítására képes, akkor kezdjen el gyanakodni. Valószínűleg a vízkő „áldásos” hatásának esett szerkezete áldozatul.

A probléma, ha időben analizálja nem megoldhatatlan, a vízkőtelenítés és a bojler szerelés ára nem fogja megterhelni otthoni költségvetését. Nem lehet, azonban elégszer hangsúlyozni, hogy az idő mérvadó paraméter. Amint bármilyen negatív változást észlel a készülék üzemelésében hívjon bennünket, forduljon szakértő segítséghez. Ha halogatja a lépést, ha úgy véli, hogy úgysem lesz gond, akkor hamar szembesülhet azzal, hogy a cseppnyi bajból probléma tenger keletkezett.

Ezen a ponton már komplex alkatrész cserére is sor kerülhet, amely bojler szerelés ára már bizony jócskán túlmehet a könnyen elviselhető határon. Gondoljon csak bele. Míg némi koncentráció, és gyors reakcióidő segítségével megoldhatja az egész karbantartást némi tisztítással, addig, ha úgy gondolja, hogy ráér még a cselekvésre, idővel akár az egész tartályt dobhatja a kukába, illetve a többi sérült alkatrészt. Természetesen nem csak a vízkő okozhat működési hibákat a bojlerekben.

A tömítések idővel elöregednek, az aktív anód cseréje sem ritka, gyorsan fogyhat a használattól, de egészen extrém jelenségek is felüthetik a fejüket. A bojler szerelés ár szempontjából igazából csak az idő az, ami elsőbbséget élvez. Ha analizálva a gondot azonnal hozzánk fordul, akkor nagyobb eséllyel úszhatja meg olcsón a kalandot.

 

bojler vízkőtelenítés ára BudapestMegtérül a bojler karbantartás? Visszahozza az árát?

A bojler vízkőtelenítés ára mindig megtérülő beruházás. Ugyanis a rendszeres karbantartás nem csak abban segít hogy kevesebb legyen a bojler fogyasztása, hanem meghosszabbítja a készülék élettartalmát is.

Ami az egyre emelkedő készülék árak mellett szintén nem elhanyagolható.

Sokszor haljuk vissza, hogy nincs értelme a bojler két évenkénti karbantartásának, vízkőtelenítésének. Sokan gondolkoznak úgy, hogy minek költeni a szervizelésre.

De sajnos nincs igazuk, mivel amit megspórolnak a bojler karbantartás, anód csere árán cserébe kifizetik a helyi elektromos műveknek villanyszámla formájában.

Így megspórolni se tudják a bojler szerelés árát, de cserében hamarabb új villanybojlerre lesz szükség mivel az elhanyagolt, rendszeresen nem karbantartott készülékek gyorsabban kilyukadnak, rozsdásodnak.

Mit tartalmaz a bojler karbantartás ára

  • Leeresszük a tároló vizét, eltávolítjuk a benne lévő vízkövet.
  • Ellenőrizzük a bojler anódot szükség esetén cseréljük.
  • Kicseréljük az elhasználódott fűtőszálat és tömítését.
  • Ellenőrizzük az alaplapot, minden esetben kicseréljük az alaplap tömítést.
  • Végül összeszereljük, feltöltjük, légtelenítjük a bojler tartályát.
  • A felsorolt alkatrészek és tömítések árát

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!