+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

HAJDU 80 LITERES BOJLER FELSZERELÉSE, BEKÖTÉSE

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Hajdu 80 literes bojler felszerelése beüzemelése a hét minden napján Budapest összes kerületében gyors határídővel.

Amikor arról beszélünk, hogy egy háztartásnak mekkora a melegvíz igénye, akkor meg kell határoznunk azt, hogy hány főről beszélünk.

Egy háromfős családban a Hajdu 80 literes bojler nem elegendő, egy ekkora háztartásban legalább 100 literes bojlerre szükség van.

Meghatározó szempont lehet, hogy a fürdés kádban vagy zuhanykabinban történik, hiszen ez utóbbi esetében jóval kevesebb melegvíz fogy el, mintha teletöltenénk egy kádat.

Hajdu Z 80 Erp villanybojler árA Hajdú 80 literes bojler főként kétfős háztartások számára javasolt.

Maga a márka mindenki számára ismerős, hiszen hazai gyártóról van szó.

Mindenképpen érdemes magyar bojlert vásárolni, mert ehhez sokkal egyszerűbben tudunk beszerezni alkatrészt is, ha esetleges hibajavítás szükséges.

A magyar Hajdu 80 literes bojlert sokan keresik, mert nagyon jó ár-érték arányban lehet beszerezni és maga a márka máris megbízhatóságot nyújt a vásárlók számára, mert ezt mindenki ismeri.

 

 

HAZAI GYÁRTÁSÚ 80 LITERES HAJDU BOJLER

A Hajdú 80 literes villanybojler megvásárlásakor figyelni kell arra, hogy milyen teljesítménnyel rendelkezik. Fontos, hogy az álló vagy fekvő helyzetben helyezendő el.

Lényeges szempont, hogy a megvásárlástól számított hány éven belül szabad csak márkaszervizzel javítani, hogy a garancia ne szűnjön meg.

A Hajdú 80 literes bojler mellett lehet kapni 50, 100 és 120 literes készülékeket is, amelyek az űrtartalom tekintetében arányosan változik az árban is. Ha szeretne bojlert vásárolni, akkor válassza a Hajdú márkát, mert ezt javasolják szakemberek is.

A Hajdú 80 literes bojler garzonlakásokban is megfelelő választás.

 

EGY 80 LITERES BOJLER HÁNY FŐRE ELÉG VALÓJÁBAN?

Meleg víz hiányában a modern, fejlett világ embere megbénulna egy cseppet, hiszen rengetegen el sem tudnák képzelni az életet nélküle.

Magyarországon szerencsére nincs vízhiány, és technológiai szempontból sem kell a lakosságnak attól tartania, hogy esetleg nem állna rendelkezésre megfelelő mennyiségű energia a víz felmelegítéséhez.

Egy magyar átlagcsalád 2 vagy 4 tagból áll, és nagyjából itt van az átmenet a 80 literes bojler illetve az ettől nagyobb tartályméretű berendezések között is.

 

ELEKTROMOS BOJLER 2 FŐRE

Persze minden az egyedi vízigényektől is függ. Egyáltalán nem mindegy, hogy egy háztartáson belül hányan választják nap, mint nap a zuhanyozás helyett a kádban való fürdést.

Ezt a bizonytalansági tényezőt is beleszámítva a tapasztalatok azt támasztják alá, hogy egy 80 – 100 literes bojler tökéletesen ki tud szolgálni egy kéttagú famíliát amennyiben zuhanyoznak, viszont ezen létszám fölött már igencsak indokolt lehet elgondolkodni egy nagyobb 120 literes bojler beszerelésén.

Cégünk már hosszú évtizedek óta foglalkozik Hajdu villanybojlerek forgalmazásával, javításával, karbantartásával illetve azok beüzemelésével. Ennek megfelelően az ezzel kapcsolatos hasznos tanácsainkat érdemes megfogadniuk ügyfeleinknek.

Az új 80 literes bojler komplett vételárában a kiszállítás és a felszerelés költsége is benne van.

 

ÚJ 80 LITERES BOJLER GARANCIÁVAL

Nyári Tibor bojlerszerelőA gyártó 2 éves teljes körű jótállást szavatol a vízmelegítőre, a víztartályára pedig 3 évet. Javasolt néhány évente ellenőriztetni a készüléket, ugyanis kulcsfontosságú lehet a berendezés élettartamát tekintve, hogy milyen állapotban vannak a vízvezetékek, a tartály vagy a fűtőszálak.

Utóbbira például, ha vízkő telepszik, akkor csökken a melegítés hatékonysága, ezáltal több villamos energiát pazarol, és a vízhőmérséklet sem biztos, hogy meg fog felelni a háztartásbeliek elvárásainak.

Akár 80 literes bojlerről, akár egy nagyobb 100- 120 literes kivitelről lenne szó, tapasztalt csapatunk megjavítja vagy karbantartja. Hétvégén és ünnepek alkalmával is elérhetőek vagyunk, amennyiben sürgős javításra volna szükség.

✅ Ha jelenleg ennél kisebb, például 50 literes villanybojler van a házban, de nem szolgáltat elegendő meleg vizet

✅ Háztartásban 2 fő részére ideális megoldás, ha nem szeretnének indokolatlan mértékben spórolni a meleg vízzel

✅ Háztartásban 1 fő részére, amennyiben esély van rá, hogy a jövőben megnövekszik a meleg vízhasználat pl. egy plusz fő költözik a házba

✅ Egy régebbi, esetleg más márkájú bojler lecserélésekor, amikor már aktuálissá válik egy újabb, energiatakarékosabb modell beszerzése

A tapasztalatok azt mutatják, hogy a Hajdú 80 literes bojler maximálisan ki tudja elégíteni a felhasználói igényeket, amennyiben ez a tartályméret elegendő meleg vizet szolgáltat a házban élőknek.

Mit jelent ez a gyakorlatban? Nem kell tartania attól, hogy az újonnan megvásárolt és beszerelt bojlere néhány használat után tönkremegy, meghibásodik és ez által használhatatlanná válik. Nem kell mindig kihívnia a szerelőt, aki alkalmanként meglehetősen magas munkadíjat számláz ki.

Nem kell állandóan mérgelődnie, bosszankodnia amiatt, hogy a villanybojlere már megint nem működik, már megint szerelni kell, már megint ki kell cserélni benne egy alkatrészt.

Ha a Hajdú 80 literes bojlerre esik végül a választása, akkor egy olyan készülék kerül a birtokába, ami a rendszeres felülvizsgálatok, illetve vízkőtelenítés esetén problémamentesen tud működni akár hosszú évek, évtizedeken keresztül is.

 

MIÉRT NEM SOK A HAJDÚ 80 LITERES BOJLER ÁRA?

Ha megnézi, mennyibe kerül a 80 literes modell, akkor meglepődve tapasztalhatja, hogy az ára egyáltalán nem takar megfizethetetlen összeget, sőt.

Könnyen meglehet, hogy amikor előzetesen találgatott a vételárat illetően, akkor magasabb összeggel kalkulált.

A Hajdú cég már több, mint 60 éve gyártja azokat a háztartási gépeket, többek között villanybojlereket is, amik nem csak igényes kialakításúak, hanem tartósak és energiatakarékosak is.

A nagymúltú szakértői csapat mindig is azt tartotta szem előtt, hogy a minőséget kedvező áron adja, hiszen az általuk kínált villanybojlereket nem csak cégeknek, közintézményeknek értékesítik, hanem háztartásoknak is. A hétköznapi civil embereknek pedig nem feltétlenül van az átlagosnál nagyobb keresetük, mely tényt figyelembe vették az árazáskor.

Amennyiben tehát nem tud vagy nem akar nagy kiadásokba bocsátkozni, akkor a Hajdú 80 literes bojler ideális választás lehet, hiszen kedvező áron kerülhet birtokába egy meglehetősen masszív, strapabíró készülék.

 

MIÉRT VÁSÁROLJA MEG NÁLUNK A HAJDÚ VILLANYBOJLERT?

✅ Egy segítőkész, barátságos csapat áll a rendelkezésére, minden kérdésére választ adunk, tájékoztatjuk és azt tartjuk szem előtt, hogy a bojler vásárlás gyors és problémamentes legyen

✅ A villanybojlert házhoz szállítjuk, ott leszereljük a régi készüléket, felszereljük az újat, igény esetén elszállítjuk a régit

✅ Nálunk gyors és kényelmes az ügyintézés, a kapcsolatfelvételt követően mi mindent elintézünk Ön helyett

✅ Kedvező áron vállaljuk a villanybojlere időszakos felülvizsgálatát, vízkőtelenítését, erre nem kell külön szakembert keresnie

✅ A Hajdú villanybojlereket kedvező áron kínáljuk a vásárlóinknak, a végösszegben nincsenek rejtett költségek, amiről ne tájékoztatnánk ügyfeleinket

 Hajdu 80 literes bojler szerelés azonnal a hét minden napjánNekünk már hosszú évek tapasztalatai állnak a hátunk mögött, ennek, illetve szakértelmünknek köszönhetően gyorsan, precízen dolgozunk. Pontosan tudjuk, hogy milyen nehézségekkel, akadályokkal kell szembenézniük azoknak, akik úgy döntenek, hogy lecserélik a régi, elavult villanybojlerüket, esetleg újonnan vásárolnak egyet.

Mi már az első telefonbeszélgetéstől kezdve kedvesek, barátságosak és közlékenyek vagyunk.

Minden kérdésére választ adunk, részletes tájékoztatjuk a Hajdú 80 literes villanybojler műszaki jellemzőiről, a szállítás menetéről, költségéről, a készülék vételáráról, a garanciáról, illetve minden egyéb fontos információról.

Arra törekszünk, hogy az ügyintézés gyors és problémamentes legyen, hogy ne kelljen sokat várnia az új villanybojler házhozszállítására, beszerelésére.

A helyszínen is figyelünk arra, hogy minden a tervek szerint történjen, hogy Önnek semmivel se kelljen foglalkoznia.

A régi készüléket gondosan leszereljük, áramtalanítjuk, leeresztjük belőle a vizet, majd ezt követően felszereljük az újat. Igény esetén gondoskodunk a régi készülék elszállításáról is.

A Hajdú villanybojlerek is csak akkor tudják kiszolgálni a maximális élettartamukat, ha bizonyos időszakonként a szakemberek átvizsgálják és elvégzik a szükséges tisztítást, vízkőtelenítést. Mi nem csak bojler értékesítéssel, házhoz szállítással foglalkozunk, hanem javítási, szerelési munkálatokkal, vízkőeltávolítással is. Így ezeket a feladatokat is ránk tudja bízni a későbbiekben, nincs szükség arra, hogy külön szakembert keressen.

 

Mit tartalmaz a Hajdú 80 literes bojler ára?

A weboldalunkon megtekintheti a Hajdu 80 literes bojler árakat, hogy előre ki tudja kalkulálni, mennyit kell fizetnie a bojler csere lebonyolítására.

Az általunk kiszabott árban benne van a készülék ára, a villanybojler házhoz szállítása, a régi vízmelegítő leszerelése, az új villanybojler felszerelése, az új vízbekötőcsövek vételára, valamint a régi villanybojler elszállítása.

Amennyiben tehát a bojler csere mellett dönt és a Hajdú 80 literes bojlert nálunk vásárolja meg, akkor az összeg kifizetéséért cserébe egy komplett szolgáltatást kap, nem csak egy készüléket.

Ha bármilyen kérdése vagy kérése van, esetleg részletesebb tájékoztatást szeretne kérni vagy igényelni szeretné a bojler cserét, akkor hívjon bátran!

Igény esetén segítünk kiválasztani a megfelelő kapacitással rendelkező bojlert, elmondjuk, hogy melyik modell hány fős háztartásban jelent ideális megoldást és az Ön egyéni elképzelései, elvárásai szerint jó döntés-e a 80-as.

Mindenben segítünk, hogy a bojler vásárlás, illetve a bojler csere gyors, problémamentes legyen és a kiválasztásra kerülő készülék hosszútávon is ki tudja szolgálni az igényeit.

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!