+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

A GAZDASÁGOS VILLANYBOJLER MÁR NEM ÁLOM!

Szeretne Ön is egy gazdaságos és takarékos villanybojlert?

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

A gazdaságos villanybojler már nem álom. A háztartásokban az áramfogyasztó készülékek száma csak gyarapszik, emiatt manapság egyre nagyobb hangsúly van az energiahatékonyságon nem csupán környezettudatosság, hanem pénzmegtakarítás szempontjából is.

Egy lakóépületben mindig akadnak olyan berendezések, amelyek állandóan működés alatt vannak, mint például a hűtőszekrények, a fagyasztók vagy a mondjuk a bojlerek.

Utóbbinál maradva alapjáraton akkor beszélhetünk gazdaságos villanybojler üzemelésről, ha az kivételes műszaki állapotnak örvend.

A GAZDASÁGOS VILLANYBOJLER TITKA A KARBANTARTÁS

Gazdaságos villanybojler karbantartásaAmint valamilyen rendellenesség jelentkezik, legyen az csöpögés, furcsa zúgás, nem megfelelő melegítés vagy észrevehetően kevés meleg víz, akkor érdemes minél hamarabb szakembert hívni, hogy kicserélhesse a meghibásodott alkatrészeket.

Amennyiben Ön is elhivatott az ügyben, hogy egy gazdaságos villanybojler szolgáltassa otthonában a meleg vizet, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot, tapasztalt csapatunkkal! Telefon: Nyári Tibor 06-20-398-7569

Amennyiben megállapításra kerül régi vízmelegítő készülékének az állapota, akkor mi azonnali javaslattal állunk majd elő.

Súlyosabb esetben választhatja egy új energiatakarékos villanybojler beszerelését is, azonban, ha csak egy fűtőszál vagy valamilyen szerelvény szorul cserére, akkor feleslegesek a nagyobb kiadások.

Bojlerszerelő csapatunk minden esetben hatékonyan végzi el a helyszínen a javítást, vagy karbantartást ami után ismét gazdaságos villanybojler állhat majd a rendelkezésére.

A bojlercsere mindenképpen csak akkor fog bekövetkezni, ha Ön amellett dönt, de adódhatnak bizonyos esetek, amikor muszáj lesz belátnia, hogy ez a lépés elkerülhetetlen.

Ahhoz, hogy gazdaságos villanybojler működhessen a házában, egy bizonyos idő után célszerű leváltani a rozsdás, zajos, energiapazarló készüléket, ahelyett, hogy folyton csak javíttatná.

Viszont további felelőssége is marad az új bojler beüzemelése után, ha azt szeretné, hogy hosszú évekig zökkenőmentesen szolgálhassa Önt.

Nem árt, ha időnként átnézeti a Hajdu gyártmányú gazdaságos villanybojlert, valamint a szükséges karbantartási munkálatokra sem szabad sajnálnia néhány ezer forintot.

BOJLER JAVÍTÁS, VILLANYBOJLER CSERE BUDAPEST TERÜLETÉN

Hajdu villanybojler szerelő csapatunk 1991 óta szereli a hazai gyártású vízmelegítőket Budapest területén.

Rengeteg tapasztalat és márka ismerethez jutottunk az évek során, mivel a kilencvenes évek óta töb ezer Hajdu villanybojler javítását karbantartását és cseréjét végeztük el.

Ha szeretné biztos kezekben tudni bojlerét bizza ránk javítását.

Hívhat a hét minden napján, mivel szombat vasárnap azaz hétvégén is dolgozunk.

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!