+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Házi barkácsolás vagy villanybojler szerelő

 

AVAGY VILLANYBOJLER SZERELÉS HÁZILAG, VAGY BOJLER SZERELŐ?

Házi barkácsolás vagy villanybojler szerelőHázi barkácsolás vagy villanybojler szerelő? A bojlerrel kapcsolatos aktuális karbantartások, vagy javítások esetén felmerülhet önben a logikusnak tűnő kérdés: megpróbálja önmaga orvosolni a problémát, vagy hívjon ki villanybojler szerelőt?

Könnyen lehet, hogy ön a barkácsolás elhivatott barátja, s azt vallja, hogy amit csak lehet az ember oldjon meg egyedül, a két keze segítségével.

A mai világban ez nem is olyan földtől elrugaszkodott ötlet, mivel a videómegosztó portálokon milliónyi kisfilm kering, a különböző házi megoldásokról.

A felvételeken igyekeznek a szereplők bemutatni, miként lehet egy-egy nehézséget, szakértő közreműködése nélkül, eredményesen kezelni.

A leforgatott „házi mozik” minden esetben sikerrel végződnek (kivéve a kandikamerás variációk), aminek láttán minden olyan egyszerűnek, könnyűnek tűnhet. Igen ám, de ne feledkezzen meg arról, hogy ez csak a látszat.

Ha valami gond akad bojlerével, aminek nem tudja analizálni az okát, akkor felelőtlenség neki esni a készüléknek, azzal a felkiáltással, hogy miután szétszedi úgyis rábukkan a hiba forrására, s lehetőségeihez mérten kontrollálja a bajt.

Az esetek többségében ez nem vezet eredményhez, legalábbis olyanhoz nem, amilyenben bízik.

Villanybojler szerelő nélkül eleve a szétszedés is akadályokba ütközhet. Ha félúton megakad, akkor bizony szorult helyzetbe kerül.

Ha optimistán feltételezzük, hogy az eszközt sikeresen darabjaira tudja szedni, akkor is ott van az összerakás folyamata, ami korántsem olyan egyszerű, mint amilyennek kívülről tűnik.

Elegendő, hogy egy-egy alkatrész ne passzoljon, rossz helyre kerüljön, s máris megvan a gond. Akár nagyobb bajt is okozhat ezzel, mint amekkora az eredeti volt.

A villanybojler szerelő precíz, pontos, és szakszerű. Kiszállás után analizálja a helyzetet, felméri a lehetőségeket, és megállapítja a problémát.

Elvégzi a szükséges feladatokat: bontást, javítást, alkatrész cserét, összeszerelést.

A professzionális munkának köszönhetően bojlerének egészsége pillanatok alatt visszaállítható, negatív következmények, s nem várt fejlemények nélkül.

Ha villanybojler szerelőre bízza bojlerének karbantartását, s javíttatását, azzal felelős döntést hoz, mellyel nem kevés energiát, időt takaríthat meg önmagának.

NINCS MELEGVÍZ A BOJLERBEN

FOLYTON KIOLD A VILLANYBOJLER BIZTOSÍTÉKA, MITŐL LEHET?

bojler fűtőszál vízkövesA hibát és jenséget a villanybojlerben felgyülemlett vízkő okozza. A vízkő lerakódik a villanybojler alján és teljesen befedi a bojler fűtőszálát.

Következtében a fűtőszál nem érintkezik a tartályban lévő vízzel közvetlenül, így az nem tudja átvenni a hőt csak közvetve.

Így a fűtőszálon lerakódott vízkő felforrósodik és eléri a hőkioldó elektronika, kioldási hőmérsékletét és a bojler biztonsági okokból leállítja a villanybojlert, kikapcsol.

A hőkioldó elektronikát egyszerűen vissza tudjuk kapcsolni a hőmérséklet csökkenése után. Mivel a villanybojler műanyag elektromos fedele alatt, megtalálható reteszelő gombbal.

Tehát a bojler visszakapcsolható de ne feledjük, hogy nem szüntettük meg az alap problémát a bojler vízkővesedést. Mindenképpen jelzés részünkre a hőkioldó által leállított villanybojler, ezért el kell végezni a vízmelegítőnk vízkőtelenítését.

Miért kell a bojlereket vízkőteleníteni

Mindegy, hogy elektromos vagy gázbojlert használunk 80 vagy 120 literes a tervezett és rendszeres vízkő eltávolítás elengedhetetlen, annak érdekében, hogy a bojlerünk falára, alkatrészeire ne rakódjon le a vízkő ami befolyásolja és gátolja a bojler működését, és ne okozzon többlet fogyasztást.

Budapest egész területén vállaljuk a Hajdú villanybojlerek karbantartását vízkőtelenítését kedvező áron, a hét minden napján.

Házi barkácsolás vagy villanybojler szerelő?

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!