tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

Új bojlert vásárolt és nem ért a bojler bekötéséhez? Ne is próbálkozzon vele, hiszen a bojler elektromos bekötéséhez fontos a szakember! Kerülje el a későbbi problémákat és hívjon szakembert a bekötéshez.
Hívja a Hajdu villanybojler specialistáit, akik a megfelelő szaktudással megbízható munkát tudnak végezni: 0620 398 7569
Hajdu villanybojler elektromos és vízoldali bekötését is vállaljuk!

A bojler elektromos bekötése nem kis munkát és szaktudást igényel. Nem arról van szó, hogy ez egy bonyolult és nagyon nehéz folyamat lenne, de szükséges teljes mértékben tisztában lenni az elektortechnikával és a villanybojler működési elvével is, ismerni szükséges az összes alkatrészt és a beszerelés menetével is tisztában kell lenni.

Ha pedig szakemberrel kötteti be az új bojlert, akkor tulajdonképpen bebiztosítja, hogy a berendezés hosszú időn keresztül a megfelelő módon, problémamentesen fog működni. Természetesen csak abban az esetben, ha be tudja tartani a szakember tanácsait és figyelmeztetéseit, illetve, ha legalább évente ellenőrizteti a bojler működését és állapotát, például a vízkövesedés miatt.

HAJDU BOJLER BEKÖTÉSE BUDAPEST

A bojler elektromos bekötése hatással van arra is, hogy a későbbiekben hogyan fog működni a bojler. Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy mennyi felesleges energiát használ a bojler, ha az nincs a megfelelőképpen bekötve, vagy ha éppen már nagyon régi és nincs megfelelően karbantartva. A bojler elektromos bekötése azért nagyon fontos, mert így akár pénzt is meg tud spórolni, hiszen kisebb lesz az elektromos áram számlája.

A bojler elektromos bekötése nem csak akkor szükséges, amikor Ön új házba költözik, vagy amikor renoválja a fürdőszobát, esetleg a konyhát, hiszen az is lehetséges, hogy a régi bojlert szükséges lecserélni.

Ha egy szakember ezt ajánlja, akkor nem kell rögtön átverésre gondolnia, hiszen a régi, nem megfelelően karbantartott bojler rendkívül sok problémát okoz Önnek, méghozzá olyat is, amelyet nem is tud, hogy a bojlerból adódnak.

Ilyen például a magas áramszámla, amelyet, ha nem mondják, akkor nem fogja tudni, hogy a régi, vízköves bojler okoz.

A régi bojlereket ki kell tisztíttatni, egy idő után pedig fontos lecserélni, hiszen a vízköves bojler fűtőszálai sokkal lassabban melegednek fel, mint az újak vagy tiszták, ami miatt sokkal tovább van bekapcsolva a bojler, sokkal tovább tölt, tehát sokkal több áramot fogyaszt.

Óvja meg magát a felesleges pénzkidobástól, óvja meg magát a felesleges aggodalomtól, hívjon inkább szakembert a bojler elektromos bekötéséhez.

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!