+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

Hajdu bojler vízkőtelenítés fix áron

 

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Spóroljon energiát! Bojler vízkőtelenítés fix áron, rejtett költségek nélkül.

 

Hajdu bojler vízkőtelenítés fix áronA megbízható melegvíz-ellátás minden otthon alapvető eleme, és ebben a Hajdu villanybojlerek évek óta kiemelkedő teljesítményt nyújtanak. Azonban, ahogy a használat során felgyűlik a vízkő a rendszerben, idővel egyre nehezebbé válik a hatékony működés fenntartása. Itt lépünk mi közbe: Hajdu bojler vízkőtelenítés fix áron, anód és fűtőszál cserével ajánljuk, hogy Ön gondtalanul élvezhesse a melegvizet, anélkül, hogy a javítások miatt aggódnia kellene. Nemcsak karbantartjuk bojlerét, hanem fel is újítjuk, így a rendszer hosszú távon is megbízható marad.

Ügyfélvélemények: Miért választanak minket?

„A bojlerünk folyamatosan lassabban melegítette a vizet, és a villanyszámlánk is egyre magasabb lett. A vízkőtelenítés és az anód csere után, amit Nyári Tibor csapata végzett, a bojlerünk olyan hatékonyan működik, mint új korában!”
⭐⭐⭐⭐⭐ – János, Budapest

„Sok szerelővel volt már dolgom, de senki sem nyújtott ilyen professzionális és gyors szolgáltatást. A fix ár miatt nem kellett aggódnom a rejtett költségek miatt sem.”
⭐⭐⭐⭐⭐ – Éva, Budapest

„Sokat hallottam a vízkőtelenítés fontosságáról, de eddig mindig halogattam. Amikor végül megrendeltem a szolgáltatást, teljesen lenyűgözött a gyorsaság és a szakszerűség. Azóta a bojlerem sokkal hatékonyabban működik, és a villanyszámlám is alacsonyabb lett!”
⭐⭐⭐⭐⭐ – Anna, Budapest

„A Hajdu bojlerünk már 4 éve van nálunk, és eddig soha nem volt karbantartva. Elhatároztuk, hogy ideje szakemberre bízni a dolgokat. A Nyári Tibor csapata profin végezte a vízkőtelenítést és az anód cserét. Most, hogy a bojler újra optimálisan működik, biztosan nem hagyom figyelmen kívül a jövőbeli karbantartásokat!”
⭐⭐⭐⭐⭐ – Péter, Budapest

Miért fontos a Hajdu bojler rendszeres karbantartása?

A vízkő képződése természetes folyamat, ami a kemény víz miatt alakul ki, és ha nem kezeljük rendszeresen, komoly problémákhoz vezethet. A fűtőszál és a bojler belsejében lerakódott vízkő csökkenti a berendezés hatékonyságát, meghosszabbítja a vízmelegítési időt, és növeli az energiafogyasztást. Ez nemcsak magasabb villanyszámlát eredményez, hanem idő előtt tönkreteheti a bojlert.

Miért éri meg a fix ár?

Családi bojler szerelő vállalkozásunk fix árakkal dolgozik, így pontosan tudja, milyen költségekre számíthat, mielőtt megrendeli a szolgáltatást. Bojler vízkőtelenítés fix áron – nincsenek rejtett költségek vagy kellemetlen meglepetések! Az átláthatóság számunkra alapvető, és Ön pontosan megtervezheti a költségeket.

Komplett felújítás minden karbantartás során

Amikor karbantartásra kerül sor, nem csak a fűtőszál és az anód cseréjét végezzük el. Minden alkalommal cseréljük a bojler víztérben lévő alkatrészeket, beleértve a tömítéseket is. Ha szükséges, a bojler biztonsági szelepet, nyomáscsökkentő szelepet és a flexibilis bekötő csöveket is cseréljük, hogy a bojler ismét teljesen biztonságosan és hatékonyan működjön.

Garanciával dolgozunk

Munkánkra garanciát vállalunk, mivel biztosak vagyunk a minőségben. Amikor nálunk rendeli meg a vízkőtelenítést és a karbantartást, garantáltan hosszú távú megoldást kap. A felújítás során cserélt alkatrészekre és munkavégzésre is 6 hónap garanciát adunk, így Ön biztos lehet benne, hogy bojlerével nem lesz gond a következő időszakban.

Miért szükséges az anód cseréje?

Az anód a bojler egyik legfontosabb védelmi rendszere a rozsdásodás ellen. Idővel az anód elhasználódik, és ha nem cseréljük időben, a bojler tartálya elkezdhet korrodálni, ami akár szivárgáshoz is vezethet. A rendszeres anód csere segít megelőzni a rozsdásodást, és jelentősen meghosszabbítja a bojler élettartamát.

Fűtőszál csere a hatékonyságért

A fűtőszál körül felgyülemlett vízkő miatt a bojlernek egyre több energiára van szüksége a víz felmelegítéséhez. Ez nemcsak a villanyszámlát növeli meg, hanem túlzott terhelést is jelent a készülék számára. A fűtőszál cseréje során eltávolítjuk a vízkövet, és új fűtőszálat szerelünk be, amely hatékonyan és gazdaságosan működik.

Az energiahatékonyság növelése

A rendszeres vízkőtelenítés és alkatrészcsere nemcsak meghosszabbítja a bojler élettartamát, hanem javítja annak energiahatékonyságát is. A vízkőmentes fűtőszál gyorsabban és kevesebb energiával melegíti fel a vizet, így hosszú távon pénzt spórolhat meg a villanyszámlán.

Biztonsági és nyomáscsökkentő szelep cseréje

A Hajdu bojler biztonsági szelepének cseréje elengedhetetlen a készülék biztonságos működéséhez. Ezt a szelepet arra tervezték, hogy megakadályozza a bojler belső nyomásának túlzott növekedését, ami akár robbanáshoz is vezethetne. Minden karbantartás során ellenőrizzük és szükség esetén kicseréljük ezt a fontos biztonsági elemet.

Vízoldali flexibilis bekötő csövek cseréje

A bojler vízellátásában használt flexibilis csövek idővel elöregedhetnek, repedhetnek, ami szivárgáshoz vezethet. A megelőző karbantartás során ezeket a csöveket is kicseréljük, ha szükséges, hogy a rendszer minden része tökéletesen működjön.

bojler vízkőtelenítés ára BudapestGYIK – Gyakran Ismételt Kérdések

Milyen gyakran érdemes vízkőteleníteni a Hajdu bojlert?
A bojler vízkőtelenítés gyakorisága függ a vízkeménységtől, de általában 2-3 évente ajánlott elvégezni.

Mennyi időt vesz igénybe a vízkőtelenítés és karbantartás?
A teljes karbantartási folyamat körülbelül 1-2 órát vesz igénybe, de a pontos idő függ az esetleges alkatrészcseréktől.

Miért van szükség az anód cseréjére?
Az anód védi a bojler tartályát a korróziótól, ezért időnként cserélni kell, hogy a bojler tartálya ne rozsdásodjon át.

Mi történik, ha nem végzem el a vízkőtelenítést?
A vízkő fokozatosan károsíthatja a fűtőszálat és más alkatrészeket, ami magasabb energiafogyasztáshoz és végső soron a bojler meghibásodásához vezethet.

Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma!

Ne várja meg, amíg a probléma súlyosabb lesz! Hívjon minket még ma, és bízza ránk Hajdu bojlerének vízkőtelenítését, anód és fűtőszál cseréjét! Garantáljuk, hogy fix áron, rejtett költségek nélkül dolgozunk, így Ön biztos lehet abban, hogy a legjobb szolgáltatást kapja. A hét minden napján elérhetők vagyunk, hogy segítsünk Önnek a bojler karbantartásában!

Specializált szolgáltatás Hajdu bojlerekre

Kizárólag Hajdu bojlereket javítunk, így különleges szakértelemmel rendelkezünk a Hajdu Z E, Hajdu Z EK, Hajdu Z EK1 és Hajdu Aquastic típusú bojlerek karbantartásában. Hívjon minket akár most, és éljen a fix áras ajánlatunkkal!

Rendelje meg a szolgáltatást most, és spóroljon hosszú távon!

Hajdu bojler vízkőtelenítés fix áron Budapest

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!