tel:06203987569
+36 20 398 7569 nyaritibor76@gmail.com

VÍZMELEGÍTŐ KIVÁLASZTÁSA

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Átfolyós, vagy zárt rendszerű? 5 literes vagy 200 literes? Hazai, vagy külföldi?

Vízmelegítő kiválasztása? Mire figyeljünk, mi alapján vállasszunk?

Természetes, hogy amikor azon gondolkodunk, hogy miként oldjuk meg háztartásunk meleg víz igényét, akkor számos kérdés merül fel bennünk.

Egy ilyen döntés nem csak pár hónapra szól, igazi évtizedes beruházás, így fontos megrágni minden aspektusát a témának, mielőtt választanánk.

Az egyéni, egyedi igényeket mindig figyelembe kell vennünk, így abban ne higgyünk, hogy létezik mindenki számára tökéletes, univerzális választás.

Mivel minden háztartásba más-más feltételek közé kerül be a vízmelegítő, a paraméterei sem lehetnek azonosak.

Nézzük tehát a leggyakrabban felmerülő kérdéseket.

Konyhai vízmelegítő

Vízmelegítő kiválasztása felszereléseA kis 10 literes konyhai vízmelegítők, azaz az átfolyó rendszerrel rendelkező készülékek leginkább helyi meleg víz előállítására optimalizáltak. A többségük nyitott rendszerben üzemel.

Ez a konstrukció leginkább a kisebb, szó szerint helyi meleg víz problémák megoldására hivatott, mivel kb. 5-10 litert képes rendelkezésre bocsájtani.

Akkor tökéletes választás az átfolyó rendszerű vízmelegítő, hogyha csak kis mennyiségű meleg vízre van szükségünk.

Ám abban a pillanatban, hogy a meleg víz igényünk átlépi a 10 literes limitet már a zárt rendszerű vízmelegítők között érdemes kutakodnunk.

Ezek a készülékek ugyanis 50 és 200 liter közötti tartályméretekben kaphatóak.

A kapacitás tehát ebben az esetben is egyénileg megszabható, ám egy ilyen apparátus segítségével komplett háztartás: családi ház, lakás meleg víz igénye fedezhető probléma nélkül. A víz igény nagyságát könnyen megállapíthatjuk, egy kis számolással.

Egy ember naponta átlagosan 40-50 liter meleg vizet használ el. Azért is lényeges a megfelelő kapacitás kiválasztása, mert a túlzottan nagy tartály feleslegesen sok energiát fogyaszt, ami megnyomja a családi költségvetést…

IMPORT VAGY HAZAI VÍZMELEGÍTŐ

A külföldi bojlerek minősége kiváló, számtalan kifogástalan márka érhető el, ám mi mégis inkább a hazai termékekre szavazunk. Egyrészt minőségük azonosan magas, mint a külföldi bojlereknek.

Az alkatrészek beszerzése pedig határon belül gyors, egyszerű, probléma mentes.

Másrészt kis átalakítással a hazai típusok variálhatók egymással, s hiba esetén könnyedén orvosolhatók a problémák, míg külföldi típus esetén rengeteg fölös energia, idő megy el csak az alkatrész beszerzésre.

A kis helyigényű, 5 – 10 literes falra szerelhető, szabadkifolyású vízmelegítők kisebb vízigények esetén alkalmazhatók. (konyhai mosogató, kézmosók)

Ezek a típusok csak egy vízvételi hely ellátására alkalmasak, és csak a gyártó által tartozékként hozzáadott csapteleppel működnek megbízhatóan.

A tárolt melegvíz mind tisztálkodási, mind étkezési célra alkalmas.

Jellemzők:
• Űrtartalom: 5 – 10 liter
• Egyedülállóan jó hőszigetelés és energiatakarékosság
• Gyors vízmelegítés
• Szabályozható hőmérséklet
• Felső és alsó elhelyezés
• Használaton kívül kikapcsolható
• Tartozék: komplett csaptelep

Hívhat a hét bármely napján, ha a vízmelegítő kiválasztása problémát jelent.

Segítünk kiválasztani és beszerelni a legjobb villanybojlert.

Nyári Tibor villanybojler szerelő

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

 

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!