+36 20 398 7569 [email protected]

HAJDU VILLANYBOJLER PROBLÉMA?

Mi segíthetünk önnek!

SÜRGŐSEN SZÜKSÉGE VAN EGY TAPASZTALT VILLANYBOJLER SZERELŐRE?

 Gyorsabb ügyintézés érdekében hívjon telefonon!

Kérjen segítséget Nyári Tibor bojler specialistától!

%

Ügyfél elégedettség

MEKKORA ÉS HÁNY LITERES VILLANYBOJLERT VÁSÁROLJUNK?

 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

 

Mekkora villanybojlert vásároljunk? Új villanybojlerre van szüksége? Nem tudja mekkorára hány literesre van szüksége? Nem akar cipekedni? Nincs megbízható bojler szerelője?

 

Amikor új házba költözünk, felújítjuk a fürdőszobát vagy csak tönkremegy a régi bojler, felvetődik a kérdés, mekkora kapacitással rendelkező új bojlert vásároljunk.

A meleg víz előállítása minden egyes háztartásban nélkülözhetetlen, azt viszont mi magunk dönthetjük el, mekkora mennyiségben és milyen hőfokra szabályozva állítjuk elő a meleg vizet. A Hajdu bojler 80 l kiadása roppant népszerű, ez egy közepes méretű háztartás esetén megfelelőnek mondható.

De nézzük kicsit alaposabban, mitől függ, mekkora villanybojlert vásároljunk.

 

MEKKORA VILLANYBOJLERT VÁLASSZAK

Sokan keresnek minket, hogy mekkora bojlert érdemes vásárolni. A többség mindig a lakás méretét mondja előszőr, aminek csak közvetve van jelentősége a bojler méretére. Inkább az számít hogy hányan használják, milyen a fürdési szokásaik, és milyen a villanybojler elektromos bekötése.

Bojler kiválasztás legfontosabb kérdései:

– Hányan fogják használni a bojlert
– Kád töltésére vagy zuhanyzásra lesz szükség
– Vezérelt (éjszakai) vagy álandó üzemelésű a bojler elektromos bekötése

1 főre – 50 literes villanybojler,

1 – 2 főre – 80 literes villanybojler,

2 – 3 főre – 100 literes villanybojler,

3 – 4 főre – 120 literes villanybojler,

4 – 5 főre – 150 literes villanybojler,

5 – 6 vagy annál több főre – 200 literes villanybojler ajánlott.

mekkora villanybojlert vásároljunk, 2fő, 3fő, 4 fő,Mindenekelőtt azt kell számba vennünk, hogy a mekkora a család vízigénye, illetve hányan laknak az adott háztartásban. A bojler űrtartalmát az alapján határozhatjuk meg, hogy mekkora meleg víz fogyasztást bonyolíthatnak a családtagok.

Ennek felbecsülése nem is olyan egyszerű, hiszen semmiféle adattal nem rendelkezünk, amit alapvető kiindulási pontként használhatnánk.

A bojler teljesítménye nagyon fontos, hiszen a jól megválasztott teljesítmény, illetve kapacitás biztosítja az optimális üzemelhetőséget.

Természetesen a villanybojler ára a kapacitással egyenes arányban növekszik, de ez a különbség szinte elhanyagolható ahhoz a tételhez viszonyítva, amit egy nem optimálisan használt bojler produkál a villanyszámlán.

Magyarán fogalmazva, a bojler vásárlása jelentős mértékben befolyásolja a villanyszámla alakulását; ez természetesen havi bontásban csupán egészen kis összegként jelenik meg, de az évek és évtizedek folyamán egyáltalán nem elhanyagolható összeg képződik, amit a túlméretezett kapacitásnak köszönhetünk…

 

NAGYOBB ŰRTARTALOM NAGYOBB FOGYASZTÁS

Hajdu Z 80 erp villanybojler ár beüzemelésselA modern villanybojlerekkel kapcsolatban tudni kell, hogy energiatakarékos technológiát alkalmaznak, így a hatásfokuk lényegesen jobb, mint a néhány évvel ezelőtt gyártott készülékeké.

Ennek ellenére természetesen tudni kell, hogy a nagyobb űrtartalom, illetve a nagyobb teljesítmény nagyobb fogyasztással is párosul.

Választásnál érdemes szakmai tanácsot kérni; ez nem azt jelenti, hogy átengedjük a kereskedőnek vagy a szerelőnek a döntés jogát, viszont rendkívül hasznos véleményeket és tudnivalókat lehet ilyen módon megismerni.

 

MEKKORA VILLANYBOJLERT VÁSÁROLJUNK, HÁNY LITERES BOJLERT VÁLASSZUNK?

Általában azt szoktuk mondani, hogy az 50 literes megoldások egyedül élőknek ajánlott, a 80 literes bojler pedig elegendő egy házaspárnak.

A Hajdu bojler 80 l kapacitású kiadása tehát tökéletes választást jelenthet egy házaspár részére, de némi víztakarékosság árán egy vagy két gyermek tisztálkodása is megoldható ilyen űrtartalom mellett.

Mielőtt új bojlert vásárolunk, mindenképp ellenőrizzük, hogy nappali álandó áramra van kötve meglévő bojlerünk vagy vezérelt, azaz éjszakai áramra.

Mert ha vezérelt áramra van kötve figyelembe kell vennünk, hogy az elhasznált melegvíz pótlása nem azonnal történik, hanem legtöbbször csak csúcsidő után indul újra a bojler fűtése.

Ezért ebben az esetben érdemes inkább nagyobb bojlert választani, hogy biztosan elég legyen a melegvíz.

 

EGÉSZEN PONTOSAN MILYEN VILLANYBOJLERT ÉRDEMES VENNI?

Bojler csere BudapestMinden háztartási gép elöregszik egyszer, viszont ha eljön az idő, egyáltalán nem mindegy, hogy milyen készülék lesz majd az utód, hiszen nem csupán 1-2 évre szokás ezekkel a komoly berendezésekkel tervezni.

Amennyiben a vízmelegítő is megérett már a cserére, akkor egy új, strapabíró Hajdu villanybojler lehet a tökéletes választás.

Cégünk és a több ezer elégedett ügyfelünk ezzel már nagyon jól tisztában van. Csaknem 3 évtizedes tapasztalattal rendelkezünk a minőségi magyar gyártmányú villanybojler forgalmazásában, javításában és beüzemelésében.

A szakszerű kivitelezés kulcsfontosságú ebben a szakmában. Minden általunk elvégzett munkára 1 év garanciát adunk, magára a készülékre pedig a gyártó szavatol jótállást, mégpedig teljes körűen 2 esztendőre.

Áraink nem csupán a villanybojler vételárát tekintve versenyképesek, amely egyébként a kiszállítást is magába foglalja, hanem a munkadíjunk illetve a különféle javítási költségek is megállják a helyüket a hazai piacon.

A berendezések árait elsősorban a tartályméretük határozza meg, éppen ezért ez a legjelentősebb szempont a vásárlásnál is. Ebben a tekintetben a villanybojler teljesítménye sem elhanyagolható faktor, ugyanis ez van legnagyobb kihatással a gép energiafelhasználására.

Egy újonnan beüzemelt vízmelegítő hosszú évekig szolgálhat egy háztartásban, viszont a zökkenőmentes működéséhez nem árthat legalább 1-2 évente átnézetni. A rendszeres karbantartás jelentősen megnövelheti a villanybojler élettartamát.

Munkaszüneti napokon is állunk ügyfeleink szolgálatára.

Sosem tudni, hogy a fővárosban mikor kerül valaki vízügyi problémákkal kapcsolatos slamasztikába. Számunkra, és ezzel sokan vannak még így Budapesten és azon kívül is, nem lehet kérdéses, hogy milyen villanybojlert érdemes venni.

A Hajdu már nagyon régóta szolgálja a magyar lakosságot, és semmi jele annak, hogy a többség le szeretné váltani ezt a ritka jó hazai márkát, amely a külföldi gyártókkal szemben is felveszi a kesztyűt, mivel követi a jelenkor technológiai trendjeit.

Hívjon ha nem tudja hogy:

Milyen villanybojlert érdemes választani

✅ Mekkora villanybojlert vásároljunk

✅ Melyik villanybojler jó

✅ Mennyít fogyaszt a bojler

✅ Milyen gyakran kell vízkőteleníteni

 

Új villanybojlerre van szüksége? Ne aggódjon, segítünk megtalálni a tökéletes megoldást!

 

Nem tudja mekkorára hány literes bojlert válasszon? Ne törje a fejét, mi segítünk kiválasztani a megfelelő űrtartalmat az Ön igényei alapján. Legyen szó kisebb lakásról vagy nagyobb családi házról, megtaláljuk az ideális méretet.

Nem akar cipekedni? Nem is kell! Kényelmesen rendelheti meg az új villanybojlert, és mi házhoz szállítjuk Önnek. Így nem kell aggódnia a szállítással járó nehézségek miatt.

Nincs megbízható bojler szerelője? Ne aggódjon, mi gondoskodunk a telepítésről is. Tapasztalt szakembereink gyorsan és precízen szerelik fel az új villanybojlert, így Önnek csak élveznie kell a melegvíz kényelmét.

Ne habozzon! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést a kényelmes és megbízható melegvíz felé!

 

Bojler választás?  – Nem tudja, mekkora és milyen villanybojlert vásároljon? 

HÍVJON MOST! 06 20 398 7569

Segítünk kiválasztani az önnek megfelelő villanybojlert

Bejegyzés kategóriák

Szolgáltatásunk eredménye számokban

Villanybojlert cserélünk ki évente

Szakértő tapasztalat

Villanybojlert javítunk meg évente

Bojler hibák szakszerű elhárítása Budapest

Bojler hibák feltárása, javítása a hét minden napján. Bojler hibák amiben segítségére lehetünk. Rozsdás víz csöpög bojleréből? Hamar elfogy a melegvíz? Nem fűt Hajdu villanybojlere? Szeretne gyorsan újra melegvizet? Hívjon Most!